bata 8 gun kala kan 0.33 kesin yokmudur

adete 8 gun kala beta 0.33 degisebilirmi?

• evet

OY: 8 72,7%
  • hayir

OY: 3 27,3%

• Ankete Katılan
    11

Nisaberatim

Bekleyen bir duam var sana ulaşsın Rabbım❤
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2016
4.836
6.658
88
31
Kizlar adete 8 gun kala bu sonuc degisebilirmi varmi yasayan bilen

Çok acele etmişsiniz. 8 gün var daha.. Bence batı beklemelisin..

Bence degisebilir ama emin de degilim bence baya erken yaptirmissiniz adete 1-2 gun kala bidaha yaptirin

cnm orneklerini coook gordum 8 gun kala varsa cikmayabilir. doktorlarin soledigi iliskinin en erken 12. gununde belli olur. oncesinde yapilanlar hatali verebilir diyolar. ve kesinlikle geckmenizi bekleyip kan tahlili yaptirin diyolar. evet once kanda cikio ama bunu yasayan cok war. bekle biraz daha

Bence degisebilir ama emin de degilim bence baya erken yaptirmissiniz adete 1-2 gun kala bidaha yaptirin
Cnm bni hatrladnmi bn dun test negatf cikti ablam ovi testine bkti sen erkn yumrtlamamissn bu ovi test pozitif degl dedi bn o gun yumurtldm sndm o zamn umut varmi

Sagol cnm tesekir ederm bnm aptalligim iste ilk defa ovi test kullndm pembe cikinca ogun yumurtldm sndm 12. Gun test yaptrdm ablm bkti bu ovi testi negatif dedi sen o zmn yumurtlmamissin dedi o zamn bn daha sonra yum. Test yapmamstm bidaha farkedemedim ama iliskilere dvm ettm beklim i zmn

Aylar sonra ilk defa dun o testin negatf sitredinden sigara ictm 1 tane sozde 10 ay once birakmistm bi o kadarda agladm dudaklarm ucukladi hep

Çok acele etmişsiniz. 8 gün var daha.. Bence batı beklemelisin..

ben bu ovi testini 13 gun once yapmstm ablam negatif dedi bu test sizce bn 13 gun once yumurtlamadm mi negatif mi

kesinlikle bekle. adetine kac gun var

Yumurtlama olmuş görünüyor. Ama beklemelisin. Varsa çıkar diyemez daha 8 gün varken. Bende öncesinde erken yaptırmıştım. Biraz acele ediyorsun varsa bile çıkmaz demişti.. Az daha sabret canım

Benim battan 7 gun sonra 19du ona ragmen hamilelik yok diyip adet sokturucu igne vermek istediler canim bekle o yuzden moralini de bozma
Himmm ilgincmis nasil yok dyolar manyaklarmi ya
Allah bagidlasn cnm bklm beklicz artk dua edin insallah beni sasirtsn gelmesn su adet

Bnmde 6 gun kala 0 çıktı idrar testinde çok çok silik bir çizgi bnde adetimi bekliyorum insallh hamisizdr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…