- 9 Ağustos 2016
- 4.836
- 6.658
- 88
- 31
- Konu Sahibi Nisaberatim
-
Yani degisme ihtimali car ama bebek olsa 0 cikmaz dediler yine 4 falan olsa brlki yukselir dedilerÇok acele etmişsiniz. 8 gün var daha.. Bence batı beklemelisin..
Cnm bni hatrladnmi bn dun test negatf cikti ablam ovi testine bkti sen erkn yumrtlamamissn bu ovi test pozitif degl dedi bn o gun yumurtldm sndm o zamn umut varmiBence degisebilir ama emin de degilim bence baya erken yaptirmissiniz adete 1-2 gun kala bidaha yaptirin
Sagol cnm tesekir ederm bnm aptalligim iste ilk defa ovi test kullndm pembe cikinca ogun yumurtldm sndm 12. Gun test yaptrdm ablm bkti bu ovi testi negatif dedi sen o zmn yumurtlmamissin dedi o zamn bn daha sonra yum. Test yapmamstm bidaha farkedemedim ama iliskilere dvm ettm beklim i zmncnm orneklerini coook gordum 8 gun kala varsa cikmayabilir. doktorlarin soledigi iliskinin en erken 12. gununde belli olur. oncesinde yapilanlar hatali verebilir diyolar. ve kesinlikle geckmenizi bekleyip kan tahlili yaptirin diyolar. evet once kanda cikio ama bunu yasayan cok war. bekle biraz daha
Çok acele etmişsiniz. 8 gün var daha.. Bence batı beklemelisin..
Bence degisebilir ama emin de degilim bence baya erken yaptirmissiniz adete 1-2 gun kala bidaha yaptirin
ben bu ovi testini 13 gun once yapmstm ablam negatif dedi bu test sizce bn 13 gun once yumurtlamadm mi negatif micnm orneklerini coook gordum 8 gun kala varsa cikmayabilir. doktorlarin soledigi iliskinin en erken 12. gununde belli olur. oncesinde yapilanlar hatali verebilir diyolar. ve kesinlikle geckmenizi bekleyip kan tahlili yaptirin diyolar. evet once kanda cikio ama bunu yasayan cok war. bekle biraz daha
kesinlikle bekle. adetine kac gun varSagol cnm tesekir ederm bnm aptalligim iste ilk defa ovi test kullndm pembe cikinca ogun yumurtldm sndm 12. Gun test yaptrdm ablm bkti bu ovi testi negatif dedi sen o zmn yumurtlmamissin dedi o zamn bn daha sonra yum. Test yapmamstm bidaha farkedemedim ama iliskilere dvm ettm beklim i zmn
17 si cnm bugunle 7 gun varkesinlikle bekle. adetine kac gun var
ay canım kıyamam ya ne kötü o kadar heveslenip hüsrana uğramak inşallah sende ki sonuç değişir tatlım dualarım seninleAylar sonra ilk defa dun o testin negatf sitredinden sigara ictm 1 tane sozde 10 ay once birakmistm bi o kadarda agladm dudaklarm ucukladi hep
Insallah bitanm keskeay canım kıyamam ya ne kötü o kadar heveslenip hüsrana uğramak inşallah sende ki sonuç değişir tatlım dualarım seninle
Himmm ilgincmis nasil yok dyolar manyaklarmi yaBenim battan 7 gun sonra 19du ona ragmen hamilelik yok diyip adet sokturucu igne vermek istediler canim bekle o yuzden moralini de bozma
Bnmde idrar silikti kan 0 cnm bata 5 gun kaldiBnmde 6 gun kala 0 çıktı idrar testinde çok çok silik bir çizgi bnde adetimi bekliyorum insallh hamisizdr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?