bata 8 gun kala kan 0.33 kesin yokmudur

adete 8 gun kala beta 0.33 degisebilirmi?

• evet

OY: 8 72,7%
  • hayir

OY: 3 27,3%

• Ankete Katılan
    11
Adetine kadar bekle canim

Yumurtlama olmuş görünüyor. Ama beklemelisin. Varsa çıkar diyemez daha 8 gün varken. Bende öncesinde erken yaptırmıştım. Biraz acele ediyorsun varsa bile çıkmaz demişti.. Az daha sabret canım

Benim battan 7 gun sonra 19du ona ragmen hamilelik yok diyip adet sokturucu igne vermek istediler canim bekle o yuzden moralini de bozma

ay canım kıyamam ya ne kötü o kadar heveslenip hüsrana uğramak inşallah sende ki sonuç değişir tatlım dualarım seninle

Kanda cikmayan idrara nasil gecebilir arkadaslar makul olun
Kizlar yarin sabah migrenim icin hastaneye gitcm bata 3 veya 2 gun kalmis oluyo testim negatifti ya 8 gun kala simdi tekralasammi yoksa tekrarlamasam mi bazi arkadaslar tekrarla dedi bazilarida tekrarlama cikmaz dedi siz ne diyorsunuz?

senden çok çok çok umutluyum ya allahım mucizesini nasip etsin sana inşallah rabbim daha fazla bekletmeden özletmeden kavuştursun yavrunu sana
Amin askim bnm insallah baklm devlete gdcm sabh 9 bucukta randevu var 10 gibi kan vercem saat 3 te cikacak dicekler biliyrm bnde internettn takip etcm kac saate cikarki

Amin askim bnm insallah baklm devlete gdcm sabh 9 bucukta randevu var 10 gibi kan vercem saat 3 te cikacak dicekler biliyrm bnde internettn takip etcm kac saate cikarki
poliklinikte geç çıkıyor tahlil sonuçları acil daha erken sonuç veriyo
aman olsun pozitif olsun da bırak 3 te çıksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…