- 9 Ağustos 2016
- 4.836
- 6.658
- 88
- 31
- Konu Sahibi Nisaberatim
-
Bnde var demyrm cnm idrar yaniltti beni o itti kan testine diyrmKanda cikmayan idrara nasil gecebilir arkadaslar makul olun
Adetine kadar bekle canim
Yumurtlama olmuş görünüyor. Ama beklemelisin. Varsa çıkar diyemez daha 8 gün varken. Bende öncesinde erken yaptırmıştım. Biraz acele ediyorsun varsa bile çıkmaz demişti.. Az daha sabret canım
Benim battan 7 gun sonra 19du ona ragmen hamilelik yok diyip adet sokturucu igne vermek istediler canim bekle o yuzden moralini de bozma
ay canım kıyamam ya ne kötü o kadar heveslenip hüsrana uğramak inşallah sende ki sonuç değişir tatlım dualarım seninle
Kizlar yarin sabah migrenim icin hastaneye gitcm bata 3 veya 2 gun kalmis oluyo testim negatifti ya 8 gun kala simdi tekralasammi yoksa tekrarlamasam mi bazi arkadaslar tekrarla dedi bazilarida tekrarlama cikmaz dedi siz ne diyorsunuz?Kanda cikmayan idrara nasil gecebilir arkadaslar makul olun
Sagol cnm bnmTekrarla
bence tekrarla canımKizlar yarin sabah migrenim icin hastaneye gitcm bata 3 veya 2 gun kalmis oluyo testim negatifti ya 8 gun kala simdi tekralasammi yoksa tekrarlamasam mi bazi arkadaslar tekrarla dedi bazilarida tekrarlama cikmaz dedi siz ne diyorsunuz?
Verim dimi aman ne olck umut zatn yok yikmaz bni cnm verim verim (merakliyimda viirmeeyyeee)bence tekrarla canım
senden çok çok çok umutluyum ya allahım mucizesini nasip etsin sana inşallah rabbim daha fazla bekletmeden özletmeden kavuştursun yavrunu sanaVerim dimi aman ne olck umut zatn yok yikmaz bni cnm verim verim (merakliyimda viirmeeyyeee)
Amin askim bnm insallah baklm devlete gdcm sabh 9 bucukta randevu var 10 gibi kan vercem saat 3 te cikacak dicekler biliyrm bnde internettn takip etcm kac saate cikarkisenden çok çok çok umutluyum ya allahım mucizesini nasip etsin sana inşallah rabbim daha fazla bekletmeden özletmeden kavuştursun yavrunu sana
poliklinikte geç çıkıyor tahlil sonuçları acil daha erken sonuç veriyoAmin askim bnm insallah baklm devlete gdcm sabh 9 bucukta randevu var 10 gibi kan vercem saat 3 te cikacak dicekler biliyrm bnde internettn takip etcm kac saate cikarki
Insallah ttlmhadi guzel haberler ver insallahhh
Doktora oraya gtcm ya orda verim bklmpoliklinikte geç çıkıyor tahlil sonuçları acil daha erken sonuç veriyo
aman olsun pozitif olsun da bırak 3 te çıksın
poliklinikte geç çıkıyor tahlil sonuçları acil daha erken sonuç veriyo
aman olsun pozitif olsun da bırak 3 te çıksın
Kan verdm kizlar saat 10 a 10 kala verdim ama doktorda umitlenme sonuc degidmez dedi bnde yok hocm zaten umidm yok dedimhadi guzel haberler ver insallahhh
cikmadimi daha sonuc canim?Kan verdm kizlar saat 10 a 10 kala verdim ama doktorda umitlenme sonuc degidmez dedi bnde yok hocm zaten umidm yok dedim
Internetten bktm cnm simdi sonuc 0.1 referans araligi 7 diger sonuclar 7 yaziyor yani negatifcikmadimi daha sonuc canim?
Internetten bktm cnm simdi sonuc 0.1 referans araligi 7 diger sonuclar 7 yaziyor yani negatifbiliyrdm aslinda
bata daha var canım inşallah yükselir reglin geçene kadar hiç bişey yapma canımInternetten bktm cnm simdi sonuc 0.1 referans araligi 7 diger sonuclar 7 yaziyor yani negatifbiliyrdm aslinda
3 gun var cnm zannetmyrm neyse beklermbata daha var canım inşallah yükselir reglin geçene kadar hiç bişey yapma canım
cnm hakkinda hayirlisi. simdi unut sen testi ve sonucu.. reglini bekle eger gelmezse regl geciktigin gibi testi tekrarlarsinInternetten bktm cnm simdi sonuc 0.1 referans araligi 7 diger sonuclar 7 yaziyor yani negatifbiliyrdm aslinda
Sagol cnm ilgilndgn icin cok tesekr ederim bu regliden sonra aktara gitcm kuru incir falan kendime esimede karisim alcmcnm hakkinda hayirlisi. simdi unut sen testi ve sonucu.. reglini bekle eger gelmezse regl geciktigin gibi testi tekrarlarsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?