- 10 Mayıs 2016
- 3.587
- 6.584
- 158
- Konu Sahibi SelanikMuhaciri
-
Kimsecikler yok muMerhaba arkadaşlar kafam çok karıştı bundan yaklaşık 1 hafta önce yumurtlamıştım ovülasyon testim pik yapmıştı Lh seviyem daha sonra açık çizgi ile çatlamış olduğunu ispatladı fakat bugün bat a 9 gün kalmışken testin böyle olması olası gebelik habercisi midir şimdiden cevap veren arkadaşlara çok teşekkür ediyorum
Canım silikleşti bugün böyle oldu daha düne kadar silikti ikinci çizgim9gün.. çokta warmış silikleşmedimi hiç
Bakalım canım nedir ne değildir buda ovülasyon testiyle beraber yaptığım gebelik testimIki kez yumurtluyorsun demek ki bence degerlendir
hcg de silik çizgi var sanırım dimi ?Bakalım canım nedir ne değildir buda ovülasyon testiyle beraber yaptığım gebelik testim
sanki silik çizgi var ya ışık tututp bakarmısın canımBakalım canım nedir ne değildir buda ovülasyon testiyle beraber yaptığım gebelik testim
Öyle görünüyor çok hafif gölgehcg de silik çizgi var sanırım dimi ?
sanki silik çizgi var ya ışık tututp bakarmısın canım
istersen sağlık ocagına git bi kan ver yada bekle sen bilirsin cünkü adete 9 gün varmışGörüyorum bir gölge ışık tutunca canım
Bişeyler var gibi :) erken çıkması şaşırtıcı belki adet öncesi ilişkin olduysa o zamanda hamile kalmış olabilirsin . En garantisi kan testi yaptırGörüyorum bir gölge ışık tutunca canım
olur canım sen bilirsin ama en garantisi kan testiİki gün daha bekleyip öyle giderim olmaz mı kızlar
hamilesin canım çünkü bendede aynısı olmuştu git gide koyulaşmıştı adetim 3 gun geçince idrarda hemen 2 çizgi pozitif çıktı gozin aydınMerhaba arkadaşlar kafam çok karıştı bundan yaklaşık 1 hafta önce yumurtlamıştım ovülasyon testim pik yapmıştı Lh seviyem daha sonra açık çizgi ile çatlamış olduğunu ispatladı fakat bugün bat a 9 gün kalmışken testin böyle olması olası gebelik habercisi midir şimdiden cevap veren arkadaşlara çok teşekkür ediyorum
adetin gecikmesini bekle 3 felan geçsin sonra git doktura gebelik testinidesonra yap kafan karışmasınMerhaba arkadaşlar kafam çok karıştı bundan yaklaşık 1 hafta önce yumurtlamıştım ovülasyon testim pik yapmıştı Lh seviyem daha sonra açık çizgi ile çatlamış olduğunu ispatladı fakat bugün bat a 9 gün kalmışken testin böyle olması olası gebelik habercisi midir şimdiden cevap veren arkadaşlara çok teşekkür ediyorum
Bu kadar varmıydı senin canım bata 9 gün var seninde bu kadar çok muydu arası yaptığında ovülasyon testlerinihamilesin canım çünkü bendede aynısı olmuştu git gide koyulaşmıştı adetim 3 gun geçince idrarda hemen 2 çizgi pozitif çıktı gozin aydın
9 gun değilde 5 felande değişe biliyo yarında yap ovilasyon testi varsaBu kadar varmıydı senin canım bata 9 gün var seninde bu kadar çok muydu arası yaptığında ovülasyon testlerini
İnşallah hamilesindir canım ama bi ayda 2 defa yumurtlama da olabilir. O yüzden o günüde değerlendir derim ayrıca ertesi gün yeniden yaparsan daha iyi anlarsın belki silikleşir ve çatlamadır. Ama eğer hala koyuysa kan ver hiç bekleme derimMerhaba arkadaşlar kafam çok karıştı bundan yaklaşık 1 hafta önce yumurtlamıştım ovülasyon testim pik yapmıştı Lh seviyem daha sonra açık çizgi ile çatlamış olduğunu ispatladı fakat bugün bat a 9 gün kalmışken testin böyle olması olası gebelik habercisi midir şimdiden cevap veren arkadaşlara çok teşekkür ediyorum
Merhaba arkadaşlar kafam çok karıştı bundan yaklaşık 1 hafta önce yumurtlamıştım ovülasyon testim pik yapmıştı Lh seviyem daha sonra açık çizgi ile çatlamış olduğunu ispatladı fakat bugün bat a 9 gün kalmışken testin böyle olması olası gebelik habercisi midir şimdiden cevap veren arkadaşlara çok teşekkür ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?