Bat'a son bir hafta

benimde 6 günüm var bugün aldım test biraz önce çıkmadı erken diye sanırım içine baktım sonra burda görmüştüm içini açtım t tarafında çizgi vardı pembe ama sonra o da gitti 15 dakika sonra poff

Bata 8 gün kaldi ama doktor yumurtlama olmaz yumurta küçük desede dualar ettim bol bol hayırlısı

ben yaptım bugun 2 gün var adetim erken gebelik testlerinden çıkmadı ki gecenkinde de yapmıştım çıkmamıştı sonra normal test ile yaptım o basit olanlardan çıkmıştı kimyasal gebelik ti yani o testler bana yaramıyor sanırım ya da yok gerçekten

Benim daha adetim yeni kesildi ama bende geleyim heyecanli bekleyislerimiz baslasin:KK73::anne:

Aa benimde tam bir haftam var 23 eylul gunum bu ay sogan kuru yaptim 10 gun belirtimde her ay yasadigim icin kasik agrisini saymiyorum bu ay sadece yumurtlamadan sonra baslayan akintim hala devam edio kasik agrimda var göğüslerimde bi degisiklik yok idrar testimde 3 tane var 5 gun sonra yapcm cunku ayin 22 si esimin dogun gunu

Selamlar bu başlığa ilk dahil oluşum..1 yıllık evliyim 1 yıldır istiyoruz..bat a 1 haftam var..bir yığın belirti hissettim bu ay..9 eylülde ovülasyonu hissettim tek taraflı kramplı sancılar oldu hemen değerlendirdim tabii sonrasında hep sancılar oldu,sk idrar,sıvılarda artış,tansiyon düşük..dünde kağıda pembelik çıkmıştı..acaba yerleşme olabilir mi diyorum??

Merhaba kizlar bende 14 aydir istiyorum..
Bata 5 gun kaldi cok sabirsizlaniyorum..
Bu ayda olmazsa doktora gidecem

Bata 6 gün var göğüslerimde çok fazla ağrı batma yaşıyorum kan testi için Dr gittim fakat henüz erken belli olmaz diye yapmayı önermediler bekliyorum :(

Cikmiyor cnm ben 7 gun kala belirtilerden dolayi yaptirdim test cikmadi. Adet gunu 58 cikti beta.
Bata 6 gün var göğüslerimde çok fazla ağrı batma yaşıyorum kan testi için Dr gittim fakat henüz erken belli olmaz diye yapmayı önermediler bekliyorum :KK43:

Back
X