Bat'a son bir hafta

Benimde bata 3 gün kaldı kızlar zaman geçmek bilmiyor inşallah hepimiz müjdeli haberlerimizi paylaşalım

Eki Görüntüle 1890087 kızlar hamileyim, bu sevinci tüm isteyenler yaşar inşaallah.Rabbim hayırlı, sağlıklı bir şekilde kucağımiza almayi nasip etsin insaAllah.
Canım tebrikler Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı bizlerin başına olsun çok istiyorum bende artık bu testlerde çift çizgi görmek bata 3 gün kaldı Rabbim nasip etmiştir inşallah bu sefer

Eki Görüntüle 1890087 kızlar hamileyim, bu sevinci tüm isteyenler yaşar inşaallah.Rabbim hayırlı, sağlıklı bir şekilde kucağımiza almayi nasip etsin insaAllah.
Canım adetin geçince mi yaptın testi adetten öncemi? Benim bata 3 gün var bu sabah test yaptım yine negatif..... sensin negatifffff dedim attım çöpe inşallah erken yaptığım için negatif çıkmıştır

Cikmiyor cnm ben 7 gun kala belirtilerden dolayi yaptirdim test cikmadi. Adet gunu 58 cikti beta.

Runkli canım ben de adetime 1 hafta kala hcg yaptırdım sıfır çıktı sonuç.şimdi 5 gün kaldı kasık ağrılarım çok fazla biraz da bel ağrım var. ama göğüslerimde hiç belirti yok. Senin de mi 1 hatfta kala negatif çıkmıştı ?

Evet cnm negatif cikmisti. O kadar cok belirtim vardiki ben negatif cikinca sasirmistim hatta :)

benim sadece bel ve kasık ağrm var, şüpheli ilişkinin de üzerinden en az 10 gün geçti. hala negatif çıkması üzüyo beni
Adet gunu testini yenile cnm. Bazen gec dollenme olabiliyor umatim oyledir ve gonlunce olur hersey

Kizlar tekrar herkeze meraba adet oldugudüşundum ama biraz farkli halleryasiyorum iki gundur 1ped anca dolucaksekilde kan geldi ve 2gunun gecesi şakdiye kesildi ki keza 6gun surerdi ve azara,ar biterdi ben şok ben iptal
Bugunde penbe ve akinti gibi geliyor kanverdim sabah sonucu alcam ve idrar testiyaptim negatif ilk defa boyle bisey basimageldi sizce umut varmi..

Benim de bat 1 kasım bakalım bakalım gerçi iki ilişki olabildi pek umudum yok ama bakalım

Bende hayit kullaniyorum hayirli haberler aliri insallah cok fazla.sifasini bulanlar olmus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…