Canım tebrikler Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahEki Görüntüle 1890087 kızlar hamileyim, bu sevinci tüm isteyenler yaşar inşaallah.Rabbim hayırlı, sağlıklı bir şekilde kucağımiza almayi nasip etsin insaAllah.
Benimde bat 9 ekim heyecanla bkliyrmYine catti heyecan gelin hep beraber bekleyelim
Canım adetin geçince mi yaptın testi adetten öncemi? Benim bata 3 gün var bu sabah test yaptım yine negatif.....Eki Görüntüle 1890087 kızlar hamileyim, bu sevinci tüm isteyenler yaşar inşaallah.Rabbim hayırlı, sağlıklı bir şekilde kucağımiza almayi nasip etsin insaAllah.
Canım adetin geçince mi yaptın testi adetten öncemi? Benim bata 3 gün var bu sabah test yaptım yine negatif.....sensin negatifffff dedim attım çöpe inşallah erken yaptığım için negatif çıkmıştır [/QUOT
Adetim 2 gün geçti öyle yaptım caanim
Adetim 2 gün gectiCanım adetin geçince mi yaptın testi adetten öncemi? Benim bata 3 gün var bu sabah test yaptım yine negatif.....sensin negatifffff dedim attım çöpe inşallah erken yaptığım için negatif çıkmıştır
Cikmiyor cnm ben 7 gun kala belirtilerden dolayi yaptirdim test cikmadi. Adet gunu 58 cikti beta.
Runkli canım ben de adetime 1 hafta kala hcg yaptırdım sıfır çıktı sonuç.şimdi 5 gün kaldı kasık ağrılarım çok fazla biraz da bel ağrım var. ama göğüslerimde hiç belirti yok. Senin de mi 1 hatfta kala negatif çıkmıştı ?
benim sadece bel ve kasık ağrm var, şüpheli ilişkinin de üzerinden en az 10 gün geçti. hala negatif çıkması üzüyo beniEvet cnm negatif cikmisti. O kadar cok belirtim vardiki ben negatif cikinca sasirmistim hatta :)
Adet gunu testini yenile cnm. Bazen gec dollenme olabiliyor umatim oyledir ve gonlunce olur herseybenim sadece bel ve kasık ağrm var, şüpheli ilişkinin de üzerinden en az 10 gün geçti. hala negatif çıkması üzüyo beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?