Bat'a son bir hafta

Hanımlar herkes sessizleşir...bütün bat lar başladı mı? Yada herkes umudunu yitirdi mi eylülden yana?

Benim bugun olmam gerekiyodu ama olmadim dun aksam ve bugun oglen adet olcakmisim gibi karnim cok agridi olucam sandim ama yok eger yarinda olmazsam ertesi gun test yapcam simdi yapmak istemiyorum

Benim bugun olmam gerekiyodu ama olmadim dun aksam ve bugun oglen adet olcakmisim gibi karnim cok agridi olucam sandim ama yok eger yarinda olmazsam ertesi gun test yapcam simdi yapmak istemiyorum
Bekleyebildiğin kadar bekle..erken oluyor ve nadiren sonuç pozitif oluyor..

Bugün pembe lekelenmem oldu 1 pedi bile kirletmedi o kadar az devamı gelmiyor. Her zaman yoğun şekilde olan adet kanamam böyle olunca şüpheye düştüm test yapmaya çok korkuyorum bana bi akıl verin kızlar

Yeni konu açtım..önümüzdeki ay a pes etmeyenler buyursun..nasıl davet ediliyor bilmiyorum..

konu başlığı - Ekim^16 ihtimali -

Senin günün geçti mi ?

Günüm yarındı canım bugün öyle oldu işte çok açık renk pembe geldi akıntım yarını bekliyorum belki adet öncesi lekelenme diyeceğim ama hiç böyle olmamıştı hep yoğun baslar ve 3 gün yoğun devam eder

Yarn aynı şey bende de var bat yrn ama bgn her idrarda sonra pembe akıntı oldu peçete de..kokusuz acısız..bende heralde adet geliyor diye düşünüyorum?!?

Yarn aynı şey bende de var bat yrn ama bgn her idrarda sonra pembe akıntı oldu peçete de..kokusuz acısız..bende heralde adet geliyor diye düşünüyorum?!?
Aynen hiç ağrı koku vs yok aynı şeyi yaşıyoruz senin daha önce böyle oldu mu?

Aynen hiç ağrı koku vs yok aynı şeyi yaşıyoruz senin daha önce böyle oldu mu?
Hayır ilk kez oluyor, yumurtlama dan beri sancımm hiç geçmedi az az hep..bi bi hafta önce 1 kere pembe leke geldi birde bugün boyunca..
Üşütüyorum falan diye hep çorapla gezdim..
Dünde göğüslerde sızı vardı dokunamıyordum o geçti Allahtan..

Kızlar gecen ay adetime 10 gün kala belirtilerim basladı göğüslerde şişkinlik hassasiyet oldu özellkle..
Ama bu ay şu anda tam 1 hafta var hiçbir belirtim yok..
Sizce bu da bir hamilelk belirtsinolablirmi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…