Bekleyebildiğin kadar bekle..erken oluyor ve nadiren sonuç pozitif oluyor..Benim bugun olmam gerekiyodu ama olmadim dun aksam ve bugun oglen adet olcakmisim gibi karnim cok agridi olucam sandim ama yok eger yarinda olmazsam ertesi gun test yapcam simdi yapmak istemiyorum
Senin günün geçti mi ?Bugün pembe lekelenmem oldu 1 pedi bile kirletmedi o kadar az devamı gelmiyor. Her zaman yoğun şekilde olan adet kanamam böyle olunca şüpheye düştüm test yapmaya çok korkuyorum bana bi akıl verin kızlar
Test yaptın mı sende durumlar ne?Bugün insaallah
Senin günün geçti mi ?
Adet günümde test negatif cikti canim. Ama hala adet olmadim. Yarin 3gun gecikmis olcakTest yaptın mı sende d
Test yaptın mı sende durumlar ne?
Yarn aynı şey bende de var bat yrn ama bgn her idrarda sonra pembe akıntı oldu peçete de..kokusuz acısız..bende heralde adet geliyor diye düşünüyorum?!?Günüm yarındı canım bugün öyle oldu işte çok açık renk pembe geldi akıntım yarını bekliyorum belki adet öncesi lekelenme diyeceğim ama hiç böyle olmamıştı hep yoğun baslar ve 3 gün yoğun devam eder
HADİ inşallah sende de vardır minik..Adet günümde test negatif cikti canim. Ama hala adet olmadim. Yarin 3gun gecikmis olcak
Insallahh canimHADİ inşallah sende de vardır minik..
Aynen hiç ağrı koku vs yok aynı şeyi yaşıyoruz senin daha önce böyle oldu mu?Yarn aynı şey bende de var bat yrn ama bgn her idrarda sonra pembe akıntı oldu peçete de..kokusuz acısız..bende heralde adet geliyor diye düşünüyorum?!?
Allah bilir umutlandırmak da istemiyorum ama sen yazdığın günden beri hep pozitif gibi hissediyorum inşallah yanılmamAdet günümde test negatif cikti canim. Ama hala adet olmadim. Yarin 3gun gecikmis olcak
Hayır ilk kez oluyor, yumurtlama dan beri sancımm hiç geçmedi az az hep..bi bi hafta önce 1 kere pembe leke geldi birde bugün boyunca..Aynen hiç ağrı koku vs yok aynı şeyi yaşıyoruz senin daha önce böyle oldu mu?
Herkes öyle diyor. Eşimde hissediyorum bu ay kesin hamilesin diyor. Görümcemde yüzüne hamilelik guzelligi vurmus sanki diyorAllah bilir umutlandırmak da istemiyorum ama sen yazdığın günden beri hep pozitif gibi hissediyorum inşallah yanılmam
Bariz yerlesme kanamasi yaşamıssiniz bencee :)Aynen hiç ağrı koku vs yok aynı şeyi yaşıyoruz senin daha önce böyle oldu mu?
Yok canım az yoğunlukta olsa da devamı geldi bugünBariz yerlesme kanamasi yaşamıssiniz bencee :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?