Bat'a son bir hafta

Kızlar gecen ay adetime 10 gün kala belirtilerim basladı göğüslerde şişkinlik hassasiyet oldu özellkle..
Ama bu ay şu anda tam 1 hafta var hiçbir belirtim yok..
Sizce bu da bir hamilelk belirtsinolablirmi ?
Canim herkesin belirtisi kisiye göre degisir. Kimi hic belirti yaşamaz kimisi yaşar. Belli olmuyo yani.

Ama cogunlukla belirtiler adet günü baslar

Canim herkesin belirtisi kisiye göre degisir. Kimi hic belirti yaşamaz kimisi yaşar. Belli olmuyo yani.

Ama cogunlukla belirtiler adet günü baslar
Belirtiler adet günü baslıyorsa bnm de öyle olablir.. Normalde adet belirtilerimin baslaması gerekirken hiçbr belirti yok canm bir haftadır sadece gözlermde agırlık ve uyku hissi çok oluyor

Kızlar bana akıl verin.....
Adetim 4 gün gecikmis bulunmakta..
Dün gece hafif kahverengi bi leke geldi. Tamam dedim sonunda oluyorum heralde. Ama bu sabah baktim hic bisey yokk. İlk defa boyle bisey geliyo basima. Normalde leke gelir ardından siddetli agrıyla devamı gelir. Ama agrım falanda yok hic.

Acaba diyorum yerlesme kanaması mı. Ama öyle olsaydi neden idrar testlerim negatif? Of kafayi yicem yaaa...

Canım geç döllenme olduysa idrarda hemen çıkmaz. Kan testi yaptır için rahat olsun. Bende idrar testi yapmaktan deliricektim negatifi görmekten . Kanda bile çok az değer çıktı . Dualarım seninle inşallah pozitif çıkar

Canm hemen ünitlenme üzülmemen için söylüyorum sakin sakin beklemeye calis yada hemen binkan tahlili yaptır ama olsaydinidrarbtahlilnde cikardı

En doğrusu kanda bhcg baktırman tatlım yeterince gecikmenin var, ne ise çıkacaktır..İnşallah gönlünce olur.

Malesef devami geldi ve adet oldum kizlar
Çok üzgünüm..
Adetin 3.cu gunu doktora gidecem hormon tahlili icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…