Gebeliğe Hazırlık BATI 22-23-24-25 AĞUSTOS OLANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ooo hadi bakalım inşallah tutmuşturr Gelir bu ay bebişin
canım benim 6 Ağustos pikti 7 devam etti 8 de silikleşti 6-7-8 değerlendirdik sonra dinlendik inşallah tutmuştur beklemedeyim

Ayy süper olur çok yakın Belirtin var mı az kalmış?
Bilmiyorum aslında bu belirtiler psikolojik geliyor artık bana dikkat almıyorum çünkü hep belirti yaşadım bir ay kimyasal dışında hiç bir sonuç alamadım dün gece uyandım kasık ve karın ağrısı yaşadım goguslerde hafif gelip giden hassasiyet oluyor sanki ama emin olamıyorum ben mi uyduruyorum diyorum

Haklısın bende öyle yumurtlamadan sonra sanki hep bi kaşık ağrısı var bende senin gibi oluyorum. Bu ay düzenli yumurta takibi yaptım senin günlerine geleyim test yapıcam
Sen yaptın mı? M Minaprenses

Haklısın bende öyle yumurtlamadan sonra sanki hep bi kaşık ağrısı var bende senin gibi oluyorum. Bu ay düzenli yumurta takibi yaptım senin günlerine geleyim test yapıcam
Sen yaptın mı? M Minaprenses
Yapmadım adet geçince yapmayı düşünüyorum ona da inancım kalmadı test pozitif çıktı deli gibi sevinip ağladım ertesi gün regli oldum kimyasalmış bu sefer garanticiyim

Ooo hadi bakalım inşallah tutmuşturr Gelir bu ay bebişin
canım benim 6 Ağustos pikti 7 devam etti 8 de silikleşti 6-7-8 değerlendirdik sonra dinlendik inşallah tutmuştur beklemedeyim
Sizinki benden onceymis inşallah tutmuştur. Bu ay olmaz ise diğer ay Gün aşırı deneycegiz bakalım ama gerek kalmaz inşallah

Çatlamadan itibaren sol kasığımda inanılmaz ağrı var bide belim ayyy inşalalh tutmuştur yA 5. Ayımız bu ay sizlerin peki

Çatlamadan itibaren sol kasığımda inanılmaz ağrı var bide belim ayyy inşalalh tutmuştur yA 5. Ayımız bu ay sizlerin peki
Evet benimde sol kasıkta sızı gibi ağrı var benimde 5.ayinsallah tutar acaba covid geçirip hemen hamile kalan var mıdır ben Nisan'da covid oldum ondan önceki ay kimyasal oldum dahada birşey olmadı cividden mi acaba diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…