Gebeliğe Hazırlık BATI 22-23-24-25 AĞUSTOS OLANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzum inanırmışım bende nisan da covid oldum ay bu kadar olamaz
onunla alakası yok canım covid geçirip bir sürü hamile kalan var hatta aşı olup o ay bir sürü insan hamile o yüzden buna asla yorma

Kuzum inanırmışım bende nisan da covid oldum ay bu kadar olamaz
onunla alakası yok canım covid geçirip bir sürü hamile kalan var hatta aşı olup o ay bir sürü insan hamile o yüzden buna asla yorma
Aaa gerçekten micovid kardeşliği hahah insan neye yoracagini şaşırıyor bir sebep arıyoruz ya hep

Merhaba benimde 20si olması gerekiyor ama bazen 1-2 gün önce veya sonra gelebiliyor :) inşaAllah hayırla evlat sahibi oluruz. Rabbim nasip etsin. Benimde yumutlamadan sonra kasıklarımda ağrı oluyor ara ara. Özellikle sol kasığımda. Bazen alttan da ağrım oluyor. Kısa süreli. Geçen ay da böyle olmuştu. O yuzden pek umutlandirmiyorum kendimi. Kist vs olmasinda . Bu arada ilk defa bu ay ovulasyon testi yaptım ve ayın 2. Pik gördüm. Hemen ertesi gün rengi daha silik çıktı. Adetimin 13. Günü olmus oldu yani yumurtlamam.Hadi hayırlısı olsun :) gecen ay 21 de olmuştum ondan öncede 20si . Yukurtlamadan 14 gün sonra bat geliyor diyorlar ama ilk defa yumurtlamamı takip ettiğim için erken mi gelir geç mi bilemiyorum. Siz sormadan söyleyeyim dedim. :))

Benimde 25 ağustos bat

Çatlamadan itibaren sol kasığımda inanılmaz ağrı var bide belim ayyy inşalalh tutmuştur yA 5. Ayımız bu ay sizlerin peki
Benim 2.ay kalp durması ile 11+4de bebeğimi kaybettim. Ondan sonraki 2.ay deneme bakalım. Hayırlısı
Nedir bu ağrılar anlamıyorum yumurta tüplerde döllenip rahme 5 gün sonra yerleşiyormuş o mu sancı yapıyor acaba
İnşallah öyledir psikolojik de olabilir tâbi
Haftaya cumadan itibaren testlere baslicam
Ağız acılaşması belirti mi bugün 4.gün agzım acılasıo
Bende de salya artışı var. Önceki gebelikte de öyleydi ama hamilelik ile yumurta ve adet aynı belirtiler maalesef. Yumurtlama dan dolayı da olabilir hamilelik için haftaya yani 10gun sonra belirti aramak lazım. Ben önceki gebelikte program var bende belirti oldukca yaziyum.hamileligi öğrenmeden önce 10.gun göğsüm hassasiyet ve akıntı olmuş basım agrimis bunları yazmışım

Ben progestan kullandığım için akıntı takip edemiyorm ama agzım acılastı metalik tat gelıo belkide nezleyim ondandır bilemedm dünde kasıgımda batma oldu ama o her ay yumurtlama sonrası olur bende hayırlısı bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…