- 26 Ağustos 2020
- 1.578
- 789
- 73
- 29
- Konu Sahibi Yaz-ruzgari
-
Kuzum inanırmışım bende nisan da covid oldumEvet benimde sol kasıkta sızı gibi ağrı var benimde 5.ayinsallah tutar acaba covid geçirip hemen hamile kalan var mıdır ben Nisan'da covid oldum ondan önceki ay kimyasal oldum dahada birşey olmadı cividden mi acaba diyorum
Aaa gerçekten miKuzum inanırmışım bende nisan da covid oldumay bu kadar olamaz
onunla alakası yok canım covid geçirip bir sürü hamile kalan var hatta aşı olup o ay bir sürü insan hamile o yüzden buna asla yorma
Sorma kuzum yA gerçekten ama bak bu sol kasık ağrısı döllenmeye denenmiş araştırıyorjm deli gibiAaa gerçekten micovid kardeşliği hahah insan neye yoracagini şaşırıyor bir sebep arıyoruz ya hep
Ben çok da umutlanmadan yola devam ediyorumSorma kuzum yA gerçekten ama bak bu sol kasık ağrısı döllenmeye denenmiş araştırıyorjm deli gibi
YaaaaYapmadım adet geçince yapmayı düşünüyorum ona da inancım kalmadı test pozitif çıktı deli gibi sevinip ağladım ertesi gün regli oldum kimyasalmış bu sefer garanticiyim
Oooo yumurtlama yaptın mı canım pik günün ne zamanBenim de ayın 25 inde hadi bakalım
Teşekkürler canımYaaaageçmiş olsun.. bekle bakalım az kaldı zaten
Nedir bu ağrılar anlamıyorum yumurta tüplerde döllenip rahme 5 gün sonra yerleşiyormuş o mu sancı yapıyor acabaAynen belim kasıklarım fena ağrıyor benim de catlamadan itibaren öyle
7 ağustos da pikti canım 8 de yumurtlama 9 da çatladı canım senin pekiOooo yumurtlama yaptın mı canım pik günün ne zaman
benim 6 pik 7 yumurtlama 8 çatttt7 ağustos da pikti canım 8 de yumurtlama 9 da çatladı canım senin peki
Bende 25Benim de 25. Hadi bakalım inşallah tutmuştur. Erken gebelik testlerine haftaya başlarız artık
Benim de ayın 25 inde hadi bakalım
Benimde 25 ağustos batYaptım dün catlamisti öğle önceki gün pikti ama çok koyu değildi ben bir gün daha pik olur saniyordum ikinci gün siliklesti. Üst üste 3gun değerlendirdik artık bu haftayı da gün aşırı ile bitireceğiz. Sizinki nasıldı yunurtlama ne zamandi
Bnde 25Benim de bat sanirim 24 veya 25 i ama hic umudum yok
Benim 2.ay kalp durması ile 11+4de bebeğimi kaybettim. Ondan sonraki 2.ay deneme bakalım. HayırlısıÇatlamadan itibaren sol kasığımda inanılmaz ağrı var bide belim ayyy inşalalh tutmuştur yA 5. Ayımız bu ay sizlerin peki
İnşallah öyledirNedir bu ağrılar anlamıyorum yumurta tüplerde döllenip rahme 5 gün sonra yerleşiyormuş o mu sancı yapıyor acaba
Bende 25
Bende de salya artışı var. Önceki gebelikte de öyleydi ama hamilelik ile yumurta ve adet aynı belirtiler maalesef. Yumurtlama dan dolayı da olabilir hamilelik için haftaya yani 10gun sonra belirti aramak lazım. Ben önceki gebelikte program var bende belirti oldukca yaziyum.hamileligi öğrenmeden önce 10.gun göğsüm hassasiyet ve akıntı olmuş basım agrimis bunları yazmışımAğız acılaşması belirti mi bugün 4.gün agzım acılasıo
Ben progestan kullandığım için akıntı takip edemiyorm ama agzım acılastı metalik tat gelıo belkide nezleyim ondandır bilemedm dünde kasıgımda batma oldu ama o her ay yumurtlama sonrası olur bende hayırlısı bakalımBenim 2.ay kalp durması ile 11+4de bebeğimi kaybettim. Ondan sonraki 2.ay deneme bakalım. Hayırlısı
İnşallah öyledirpsikolojik de olabilir tâbi
Haftaya cumadan itibaren testlere baslicam
Bende de salya artışı var. Önceki gebelikte de öyleydi ama hamilelik ile yumurta ve adet aynı belirtiler maalesef. Yumurtlama dan dolayı da olabilir hamilelik için haftaya yani 10gun sonra belirti aramak lazım. Ben önceki gebelikte program var bende belirti oldukca yaziyum.hamileligi öğrenmeden önce 10.gun göğsüm hassasiyet ve akıntı olmuş basım agrimis bunları yazmışım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?