Gebeliğe Hazırlık BATI 22-23-24-25 AĞUSTOS OLANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Progestan neden kullanıyorsunuz. Hamile iken düşük olmasın diye değil miydi o

Herhangi bisey uglayan var mi aramizda kür gibi. Ben sogan kürü uyguladim bu ay yarin son günüm

O tad benimde hamilelikte olmuştu ilkinde. Yemekleri bozuk ya da böyle bıçak paslı sanırım falan diye düşünüyordum. Bence siz bu ay hamilesiniz

Valla bilmiyorum sogun kürü rahmi ve icini temizliyormus die arastirdim dedim bi deneyeyim 7 aydir ugras ugras olmuyo
Buralarda okuyorum da kimine iyi gelmemiş yumurta büyümüş çatlamamis tabi soğan kürü değilde genel olarak kurlerden bahsediyorum. Yaşınız ve değeriniz de birşey yok ise 1yil diyorlar.

Aynen 1 yıl diorlar beklicez bakalım zaten 1 yıl doluncada olmazsa kesin giderim doktora ama insallah bu ay olur

Bende
Hiç böyle koyu değil Rukis26 testler bende 10unda gördüm silikti yani 9unda da çok koyu olmamakla birlikte koyuydu c çizgisine yakındı. Ozaman aramızda 1gun var hadi bakalım ikimizde güzel haberler verelim inşallah

Aynen 1 yıl diorlar beklicez bakalım zaten 1 yıl doluncada olmazsa kesin giderim doktora ama insallah bu ay olur
İnşallah bu ay olurvalla yaşım 36 ilk bebek olacak. Ailede erken menopoz var bende de pihtilasma. Birde kalp durması var. Allah'a bırakıyorum inşallah bir an önce nasıp eder sağlıkla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…