- 10 Nisan 2021
- 1.631
- 1.642
- 63
- Konu Sahibi Yaz-ruzgari
-
Progestan neden kullanıyorsunuz. Hamile iken düşük olmasın diye değil miydi oBen progestan kullandığım için akıntı takip edemiyorm ama agzım acılastı metalik tat gelıo belkide nezleyim ondandır bilemedm dünde kasıgımda batma oldu ama o her ay yumurtlama sonrası olur bende hayırlısı bakalım
Doktor döllenme kolay olsun dye verdiProgestan neden kullanıyorsunuz. Hamile iken düşük olmasın diye değil miydi o
Hiç duymadim inşallah bu ay hepimiz istediğimiz bebise sağlıkla kavuşuruzDoktor döllenme kolay olsun dye verdi
Soğan kürü midemi mahvetti benim. Ben kürler i yan etkilerinden korkuyorum kaş yapayım derken göz cikarmayalimHerhangi bisey uglayan var mi aramizda kür gibi. Ben sogan kürü uyguladim bu ay yarin son günüm
O tad benimde hamilelikte olmuştu ilkinde. Yemekleri bozuk ya da böyle bıçak paslı sanırım falan diye düşünüyordum. Bence siz bu ay hamilesinizBen progestan kullandığım için akıntı takip edemiyorm ama agzım acılastı metalik tat gelıo belkide nezleyim ondandır bilemedm dünde kasıgımda batma oldu ama o her ay yumurtlama sonrası olur bende hayırlısı bakalım
Niyeki yumurta günlerini değerlendirmediniz miBenim de bat sanirim 24 veya 25 i ama hic umudum yok
Ay inşallahO tad benimde hamilelikte olmuştu ilkinde. Yemekleri bozuk ya da böyle bıçak paslı sanırım falan diye düşünüyordum. Bence siz bu ay hamilesiniz
Valla bilmiyorum sogun kürü rahmi ve icini temizliyormus die arastirdim dedim bi deneyeyim 7 aydir ugras ugras olmuyo malesefSoğan kürü midemi mahvetti benim. Ben kürler i yan etkilerinden korkuyorum kaş yapayım derken göz cikarmayalim
Valla bilmiyorum sogun kürü rahmi ve icini temizliyormus die arastirdim dedim bi deneyeyim 7 aydir ugras ugras olmuyoSoğan kürü midemi mahvetti benim. Ben kürler i yan etkilerinden korkuyorum kaş yapayım derken göz cikarmayalim
Bende incir Havuç yaptım ama 9-10 gün kadarHerhangi bisey uglayan var mi aramizda kür gibi. Ben sogan kürü uyguladim bu ay yarin son günüm
4 ile 6gubde tüpten çıkıp rahme yerleşiyormus. Yani sizinki ne zmaandi çatlama benimki 4.gubdeAy inşallah4 günde belli olurmu ki ama
Buralarda okuyorum da kimine iyi gelmemiş yumurta büyümüş çatlamamis tabi soğan kürü değilde genel olarak kurlerden bahsediyorum. Yaşınız ve değeriniz de birşey yok ise 1yil diyorlar.Valla bilmiyorum sogun kürü rahmi ve icini temizliyormus die arastirdim dedim bi deneyeyim 7 aydir ugras ugras olmuyo
9 agustosda hem yumurtlama hem catlama4 ile 6gubde tüpten çıkıp rahme yerleşiyormus. Yani sizinki ne zmaandi çatlama benimki 4.gubde
9 agustosda hem yumurtlama hem catlama
4 ile 6gubde tüpten çıkıp rahme yerleşiyormus. Yani sizinki ne zmaandi çatlama benimki 4.gubde
Onu da duymustum insallah ise yaramistırBende incir Havuç yaptım ama 9-10 gün kadar
Buralarda okuyorum da kimine iyi gelmemiş yumurta büyümüş çatlamamis tabi soğan kürü değilde genel olarak kurlerden bahsediyorum. Yaşınız ve değeriniz de birşey yok ise 1y
İnşallah bu ay olurAynen 1 yıl diorlar beklicez bakalım zaten 1 yıl doluncada olmazsa kesin giderim doktora ama insallah bu ay olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?