arkadaşlar bu arada folik alan var mı? Ben geçen aydan beri kullanıyorum, dr a danışmadan eczaneden aldım ama geçen sene kadın doğumcuya muayene olmuştum vajinitim nedeniyle, bebek düşündüğünüz zaman folic plus kullanmaya başla demişti, ben gerçi folidoce aldım eczaneden, folic plus tan günde 3 tane içmek gerekiyo, folidoce dan günde 1 tane yetiyor diyo bundan aldım, sigorta gebe olmadan karşılamıyomuş bildiğim kadarıyla parayla aldım.
bende kullanıryorum canım folidoce neredeyse bir yıldır aralıklarla kullanıyorum ama şimdi bu ay düzenli olarak içiyorum ne içtiğin değil önemli olan folik asit içeriyor olması evet sgk karşılamıyor canım hamile olunca karşılayacakmıymış mı bak bunu bilmiyordumarkadaşlar bu arada folik alan var mı? Ben geçen aydan beri kullanıyorum, dr a danışmadan eczaneden aldım ama geçen sene kadın doğumcuya muayene olmuştum vajinitim nedeniyle, bebek düşündüğünüz zaman folic plus kullanmaya başla demişti, ben gerçi folidoce aldım eczaneden, folic plus tan günde 3 tane içmek gerekiyo, folidoce dan günde 1 tane yetiyor diyo bundan aldım, sigorta gebe olmadan karşılamıyomuş bildiğim kadarıyla parayla aldım.
ilk senin canım listenin başındasın bakalım adının yanındahamile
görmek istioruz inşallah
selamun aleykum kizlar uamrim hepimize ugur getirirrr bende yeniyim bu topikde benide eklereniz cok mutlu olurum benim de gelmesini istemedigim bat 1 aralik bakalim 3 yildir istiyorum kizlar ne olur dua edin banada kimin duasi kabul olunur bilinmez benle esimde hic bi problem olmamasina ragmen hic hamile olamadiùm kismet tabi ama ne bilim iste rabbim sabir verisn insallah hepimizeeee ve hayirli saglikli evlatlarrrrrrrr
hamile kısmını bana mı söyledin caınm :) İnşAllah demek istiyorum ama daha yeni reglim bitti
öylemi canım:))ne yapayım içimden öyle geldi birden söyleyene değil söyletene bakacaksın inşallah bu ay hamile kalırsın hayırlısıyla tabi banada haber ver eğer kalırsan:)
oyyy çok heyecanlıinşallah canım Rabbim bu listedekilere ve tüm isteyenlere hayırlısıyla nasip eder inşallah.yarın doktora gidiyorum bu arada hayırlı haberler alırım inşallah...
hoşgeldin canım batlarımız aynı.Rabbim inşallah gönlüne göre verir...
Paris'te neler yapıyorsunnasilsiniz kizlar aranizda paristen yazan katilan varmi
[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]heyecanla bekliyoruz
[TR]
[TD="align: center"]isim[/TD]
[TD="align: center"]bat[/TD]
[TD="align: center"]isim[/TD]
[TD="align: center"]bat[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]kovboy[/TD]
[TD="align: center"]1 aralık[/TD]
[TD="align: center"]sebus09[/TD]
[TD="align: center"]9 aralık[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]mon_amour
[/TD]
[TD="align: center"]1 aralık[/TD]
[TD="align: center"]zeynebbbb[/TD]
[TD="align: center"]9 aralık[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]123izmr[/TD]
[TD="align: center"]2 aralık[/TD]
[TD="align: center"]sesszdedasz[/TD]
[TD="align: center"]10 aralık[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]esmerkul
[/TD]
[TD="align: center"]bademtrak[/TD]
[TD="align: center"]10 aralık[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]divdiga26[/TD]
[TD="align: center"]140215[/TD]
[TD="align: center"]11 aralık[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]meltem2012[/TD]
[TD="align: center"]armagaan[/TD]
[TD="align: center"]12 aralık[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]sbry[/TD]
[TD="align: center"]met01[/TD]
[TD="align: center"]13 aralık[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]nilkon4246[/TD]
[TD="align: center"]3 aralık[/TD]
[TD="align: center"]altınkaya35[/TD]
[TD="align: center"]14 aralık[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]hatibi[/TD]
[TD="align: center"]3 aralık[/TD]
[TD="align: center"]depresifkedi[/TD]
[TD="align: center"]15 aralık[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]nurerdem[/TD]
[TD="align: center"]3-4 aralık[/TD]
[TD="align: center"]sultann_[/TD]
[TD="align: center"]15 aralık[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]heveslebekleyen[/TD]
[TD="align: center"]5 aralık[/TD]
[TD="align: center"]fatoscaa[/TD]
[TD="align: center"]16 aralık[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]chocolatechips[/TD]
[TD="align: center"]​5 aralık[/TD]
[TD="align: center"]halide25[/TD]
[TD="align: center"]16 aralık[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]sevgipitircigim[/TD]
[TD="align: center"]6 aralık[/TD]
[TD="align: center"]liliqum[/TD]
[TD="align: center"]17 aralık[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]mevanurrrr[/TD]
[TD="align: center"]6 aralık[/TD]
[TD="align: center"]benay_06[/TD]
[TD="align: center"]17 aralık[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]sssp[/TD]
[TD="align: center"]6-7 aralık[/TD]
[TD="align: center"]tatilistiyorum[/TD]
[TD="align: center"]18 aralık[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]weltttew[/TD]
[TD="align: center"]7 aralık[/TD]
[TD="align: center"]gultaha2008[/TD]
[TD="align: center"]18 aralık[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]edsofi[/TD]
[TD="align: center"]8 aralık[/TD]
[TD="align: center"]41zeynep[/TD]
[TD="align: center"]19 aralık[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]mrtm[/TD]
[TD="align: center"]afyonluyuz[/TD]
[TD="align: center"]20 aralık[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]pinarflk[/TD]
[TD="align: center"]cycas[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]ankarali28[/TD]
[TD="align: center"]
[/TD]
[TD="align: center"]kardelen_46[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TD]
[/TD]
[TD="align: center"]delinefsim[/TD]
[TD="align: center"]22 aralık[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"][/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
amiiinnn inşallah tatlım beklioruz bakalım:13:doktora gidiyorum düzenli olarak yok bir şey gelme dene diyor. rahim filmi çektirmiştim 5 ay önce gelecek ay da olmazsa tüp bebek yaptıracam çok yoruldum artık canım çok yıprandım. hiçbir problem yokken olmuyor butun testler tahliller vs. yapıldı.... dua edin inşallah bu ay hepimiz için hayırlı ve sağlıklı bebeklere sahip olalım...
tatlım bi adet belirtisine benzio yada erken gebelik belirtilerinede benzio ama herkese göre değişşio tatlım bünye farklılığına bağlı ama inşllh hamilesindirbenim sorumla ilgili bi fikri olan yok galiba
bende kullanıorrum canım onun hiç bi zararı yan etkisi yok çocuğun olana kadar kullan vücudumuzdaki pislikler temzlenio ve çocugun omuriliğinin gelişimi için çok önmliymş..arkadaşlar bu arada folik alan var mı? Ben geçen aydan beri kullanıyorum, dr a danışmadan eczaneden aldım ama geçen sene kadın doğumcuya muayene olmuştum vajinitim nedeniyle, bebek düşündüğünüz zaman folic plus kullanmaya başla demişti, ben gerçi folidoce aldım eczaneden, folic plus tan günde 3 tane içmek gerekiyo, folidoce dan günde 1 tane yetiyor diyo bundan aldım, sigorta gebe olmadan karşılamıyomuş bildiğim kadarıyla parayla aldım.
Gün saymamak icin hesaplamiyorm bu sefer..bati bilmiyorum o yüzden ama yinede listede adimi görünce sevindm teşekkürler.. Rabbim hepimize saglikli hayirli evlatlr versn inşallah onlari iyi vicdanli birer insan olarak yetstrmeyi nasip etsin..
tatlım bi adet belirtisine benzio yada erken gebelik belirtilerinede benzio ama herkese göre değişşio tatlım bünye farklılığına bağlı ama inşllh hamilesindir
kızlar sizden yardım bekliyorum bu ay 14 de hastalanmam lazımdı hastalanmadım test yapmıştım hamile değildim ve sonun da bugün hastalandım benim merak ettiğim adetten sonra hangi günler hamile kalma ihtimalim daha yüksek olur..
benim aralıkda hamileliğimi öğrenme şansım pek kalmadı artık ama olsun ocak olurum belki :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?