Bat'ı ARALIK da olanlar gelin beraber bekleyelim

tatlım bende kullanıyorum ama durumumdan dolayı biraz farklı benimki ınofolıc kullanıyorum ben toz şeklinde folik asit +inozitol diye geçiyo tabi bu sizinkilerden farklı olduğu için kafanı karıştırmasın sonuç itibariyle folik asit kullanmış oluyorum bnde :)

bende kullanıryorum canım folidoce neredeyse bir yıldır aralıklarla kullanıyorum ama şimdi bu ay düzenli olarak içiyorum ne içtiğin değil önemli olan folik asit içeriyor olması evet sgk karşılamıyor canım hamile olunca karşılayacakmıymış mı bak bunu bilmiyordum

ilk senin canım listenin başındasın bakalım adının yanında hamile
görmek istioruz inşallah

inşallah canım Rabbim bu listedekilere ve tüm isteyenlere hayırlısıyla nasip eder inşallah.yarın doktora gidiyorum bu arada hayırlı haberler alırım inşallah...

hoşgeldin canım batlarımız aynı.Rabbim inşallah gönlüne göre verir...

oyyy çok heyecanlı

ellerinize sağlık listemiz çok güzel benide eklediğiniz için ayrıca tşk umarım herkes böle olur İNŞALLAHHHH

amiiinnn inşallah tatlım beklioruz bakalım:13:

bende kullanıorrum canım onun hiç bi zararı yan etkisi yok çocuğun olana kadar kullan vücudumuzdaki pislikler temzlenio ve çocugun omuriliğinin gelişimi için çok önmliymş..

Gün saymamak icin hesaplamiyorm bu sefer..bati bilmiyorum o yüzden ama yinede listede adimi görünce sevindm teşekkürler.. Rabbim hepimize saglikli hayirli evlatlr versn inşallah onlari iyi vicdanli birer insan olarak yetstrmeyi nasip etsin..

yinede bir köşeye yazsaydın canımya hamile kalınca soruyorlar sat'ını kaç diye:) neyse inşallah hayırlısıyla hamile kalırsın ve hayırlı evlatlar yetiştirsin hepimiz...

Bende enfeksiyon cikti bu ay kaldi (( 14 gun kocamla ayri yatacaz :) en azindan suphelerim yok adet tarihimi beklemeyec cok huzurluyun :)))

kızlar sizden yardım bekliyorum bu ay 14 de hastalanmam lazımdı hastalanmadım test yapmıştım hamile değildim ve sonun da bugün hastalandım benim merak ettiğim adetten sonra hangi günler hamile kalma ihtimalim daha yüksek olur..

benim aralıkda hamileliğimi öğrenme şansım pek kalmadı artık ama olsun ocak olurum belki :)

kaç günde bir adet oluyosun o önemli ama tabi bu hesaplama herkeste tutmayabiliyo, hesaplamada şöyle;
adet döngün-14= ovülasyon günü, mesela; 30 günde bir adet oluyosan 30-14=16. gün yumurtlaman oluyo, bu günden 5-6 gün önce ve 2-3 gün sonrasına kadar gün aşırı temasta bulunman gerekiyo, ya da ovülasyon testleri var gebelik testi gibi o da çift çizgi olunca 24 saat içinde yumurtlayacağını gösteriyomuş, ben bu ay hamile olmazsam o testlerden almayı düşünüyorum :44:

ben 2 yıldır doğum kontrol hapı içiyordum geçen ay bıraktım şuan kaç günde bir hastalanacağıma dair tam fikrim yok çünkü bu ay geç geldi demekki ben hap kullndğım için 21 günde bir geliyormuş..

ovülason testi için acele etmek istemiyorum çünkü daha ilk aylarım bi kaç ay akışına bırakmak istiyorum ama tabi yinede yumurtlamamın olduğu günlerde daha sık ilişkiye girersem iyi olur diye düşünüm :44:

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar.Benim bat 16 aralık baya var ama bu ay inş hayırlı haber alırım.Çalışmalara devam.Listeye beni de eklerseniz çok memnun olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…