merhaba kızlar, bugün benim batımdı ben sabah test yaptım çift çizgi çıktı ama diğer çizgi kadar koyu değil rengi o çizgiden bi ton açık renk, yalnız regl olcakmışım gibi ara sıra ağrı geliyo karnıma hayırlısı hakkımızda bakalım
tebrik ederimmm Allah tamamına erdirir inşallah darısı da benim gibi isteyen tüm arkadaşların başına bat gelene kadar delirmezsem iyi
sabredip beklicez bakalim senin bat nezaman?
kızlar yep yeni güncel listemiz çok yakında vizyonda bekleyin...
adet olan arkadaşlarımız içinde tüm kalbimle dua ediyorum inşallah bir sonraki adetleri gelmez ve bebişlerine kavuşurlar
dilerseniz bir sonraki bat tarihinizi söyleyin o şekilde listeyi güncelleyim 123izmr hatibi kovboy divdiga26
hadi hayirlisi insallah guzel haberlerini beliyorum canim :))15 i tatlım benim bat ama ben dr kontrolunde olduğum için biraz umutluyum tabi Allah bilir ama umut işte
kızlar ben bu ay ovulasyon testini denedim koyu iki çizgiyi buldum içim rahat etmedi bugün adetin yaklaşık 21. günü yapılan yumurtlamanın gerçekleşip gerçekleşmediğine bakılan progestoron seviyemi ölçtürdüm 12 çıktı 5' in üzeri çatlamanın olduğu 10'un üzeri kaliteli yumurtlamanın olduğunun göstergesiymiş içim birazdaha rahatladı sıra bebiş oldumu olmadımı 7-8 gün daha beklemeye geldi:) umarım herkesin sevineceği bir ay geçiririrz:)
denesemmi acaba bende dr adetinin 14. gunu yumurtlama dedi. deniyoru ama 2 aydir olmadi bakalim bu ay ne olacak :))
ben de bu ay ilk kez deniyorum dün biraz daha koyu çıktı bi öncekine göre.valla anlamadım ben bu işten.daha yapmicam insan daha çok strese giriyor.en güzeli akışına bırakmak
ben de bu ay ilk kez deniyorum dün biraz daha koyu çıktı bi öncekine göre.valla anlamadım ben bu işten.daha yapmicam insan daha çok strese giriyor.en güzeli akışına bırakmak
aslinda takmamamiz lazim kafamiza dedigin gibi cok ustune gitmesek umursamasak daha iyi
aslinda takmamamiz lazim kafamiza dedigin gibi cok ustune gitmesek umursamasak daha iyi
Kesinlikle canımm
Hala adet olmadımmmm :):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?