su söylemiştim, eşim yoktu evde, dış kapıdan mutfağa aldım arası en fazla 3 metredir. eşim de kızdı kalsaydı kapıda dedi, onun derdi de ayrı; bebeğe bişe olmuş mudur sakat filan doğar mı diye düşünüyo, dr. bana kanaman var diyince benim aklıma soru sormak falan gelmedi nedir nasıldır, bu ilk gebeliğim kafam çok karışık, ne sevinebiliyorum ne sakin olabiliyorum...:26:
ben ilk gününden ilk gününe sayıyorum canım 24 gün olarak yanı olduğum ve olacağım günleride dahil ediyorum ama internet hesaplayıcıları etmiyor onları evet haklısın. gerçi benimki illah 24 gün diye bir sabitliği yok hava sıcaklığına göre bile değişiyor genelde kışın 24 gün ama yazın 26 hatta 28 olduğu bile oluyor bu aralar fazla soğuk diye bu ay 23. gün geldicanım ben de bugün adet oldum. senin listedeki batın 6 ocak. ben 7 ocak olarak hesapladım benimkini 24 güne göre. sen adetin ilk gününü de mi sayıyorsun. eğer sayılıyorsa benim döngüm 25 gün oluyor. internetteki otomatik hesaplayıcılarda 24 gün çıkıyor benim döngülerim. ilk günü dahil etmiyor.neyse çok önemi yok 1 günün zaten. bu ay ben de full çalışıcam :) inş yeni yıla bebişlerimizle gireriz..
eflatun haklı canım sen kendini üzme bol bol dinlen rabbim yaşayacak ömür verdiyse sen istemezen bile ol gelirsağolun kızlar içimi rahatlattınız,hamile olduğumu bi tek eşim biliyor bi de siz. daha hiç bi yakınımla paylaşmadım, aslında tecrübesi ve doğum sayısı çok olan akrabalarım var ama söyleyemedim daha,hayırlısı artık kanamadan önce de kasıklarıma kramp giriyordu ara ara adet sancısı gibi, Allah hepimize hayırlısını versin, veren de alan da yaratan da O
Anaammm ne güzel yaa inşallah benim de öyle olur :) valla her iste bi hayir vardir diye düşünüyorum her zaman. Belki de gerçekten sen de oldugu gibi rabbim beni oyalamak istediginden bu zamana kalmıştır tasinma isimiz :)
Dun gece oldum canim.
:) ne güzl sen hamile kalınca ozamn eşin 9ay eskisi gibi mi olucak :) bilmiorum ttlm bklicez npcz artık :) zor çok zor hiç cocuğun olmaması dahada zor arkdşm
Adetime 1 hafta var.22 si Yada 24 ünde adet olucam.3 gündür beyaz losyon kıvamında kremsi akıntı geliyor.kaşıntı yanma yok ağrı yok.nedir bu.dr a gitmem gerekir mi?gebeliğe yormak istemiyorum henüz erken .ped kullanacak kadar değil.bir anda geliyor yoğunca rahatsız ediyor ıslaklığı günde 3 Yada 4 kez oluyor.sizde de oluyor mu
Adetime 1 hafta var.22 si Yada 24 ünde adet olucam.3 gündür beyaz losyon kıvamında kremsi akıntı geliyor.kaşıntı yanma yok ağrı yok.nedir bu.dr a gitmem gerekir mi?gebeliğe yormak istemiyorum henüz erken .ped kullanacak kadar değil.bir anda geliyor yoğunca rahatsız ediyor ıslaklığı günde 3 Yada 4 kez oluyor.sizde de oluyor mu
kızlarrrrr adetime 8 gün var bugun sabah 2 damla kan vardı ve bugünlerde belim çok ağrıyo sizce ne olabilir
canım aynen ben de çok az görmüştüm damla kadar bile değildi,şuan tam olarak sonucu ben de bilmiyorum,kan tahlilinde değerim 20 gibi bişey çıkmış,p.tesi tekrar yaptıracam,hayırlısı artık
sen inş. hamilesinn neden dersen testler sadece gebelik hormonunda positif cevap verir silik çıktı diyosun az bişi silik dahi çıksa vucutta gebelik hormonu vardır yani gebelik vardır :) çok sevindim adına inş. bende bu ay sevinirim 4 aylık evliyim eşim deli gibi çocuk istiyooo sen kaç gün kala kan gördün şu an kaç gün var adete ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?