BATI EYLÜL ve EKİMDE OLANLAR BERABER BEKLESEK OLMAZ MI

Asimelik

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2013
276
75
123
Selam kizlar bu heyecanli bekleyiste yalnız kalmak istemiyorum. Övuluasyon testınde pozitif görüp o günleri degerlendırdık şimdş beklemedeyim ama sabredemiyorum bir de pek anlamadım testler pozitif mi negatif mi. Foto ekleyin lütfen sizler ee yorum yapın

Eklentiler

• image.webp
    142,5 KB · Görüntüleme: 174
Ben gecen ay 22. Ağustos'ta adet oldum biz 31 Ağustos 1 Eylül ve 3-4 Eylül çalıştık birde yarın yani 6 Eylül'de çalışalım diyorum sizce doğru güne denk getirebilmiş miyim? Rabbim hepimize nasip etsin bu ay inşallah, şimdi beklenen adet tarihim sanırım 18 Eylül ya da 17. Bazen 27 bazen 28 günde bir adet oldugum için emin de değilim, Allah'tan hayırlısı.

bu saatte konu açarsam tabi kimse olmaz, saat olmuş 12. Ben kafayı yemiş gibi konu konu dolanıyorum kızlar uykuda anlaşılan

15.gün sabah ki test pozitife yakın ama sabah idrarıyla değilde öğleden sonra belirli bi saatte yapsan ve testi yapmadan 2-3saat önce sıvı alımını bırakmalısın. 15.ci günü değerlendirdiniz umarım ?

13. Ve 14. Gün akşam degerlendırdık canım 15. Gün boş bügün yani 16. Gün bir daha deneyebiliriz belki. Aslında biz adetın 10. 11. 13. Ve 14 günlerinin değerlendirdik bugün 16. Gün

Ayrıca cevap için teşekkür ederim canım.

İyi yapmışsınız hemen kalkmıyorsun değilmi ilişkiden sonra ? Duş alma lavaboya gitme kalçanın altına bi yastık koyup uzanıyosun değilmi

İyi yapmışsınız hemen kalkmıyorsun değilmi ilişkiden sonra ? Duş alma lavaboya gitme kalçanın altına bi yastık koyup uzanıyosun değilmi
Ya aslında son sefer biraz yastıklar kaldım ayaklarımı kaldırıp ama maksimum 5 dakıka sonra indirdim ayaklarımı yattım öyle 10 dakika daha. İçimde kalsın diye ama bilmem bu yöntem faydalımı çünkü arastırırken okudum spermın kanala girmesi 2/3 dakika içinde gerçekleşiyormuş eşiniz boşalınca hemen çıkmazsa sperm zaten kanala girer demiş Dr biri

Arkadasim 8agustos yumurtlama gunumdu valla esim akisina birak gun tutmak bizde ise yaramiyo dedi. Ayiptr soylemesi 8agustostan 11 agustosa kadar hergun birlikte olduk 4 gun arka arkaya oldu yani suan 5+6 haftalik hamilym yani rabbim verdikten sonra gun fark etmiymus bizimki tuttu . nasip yani.allhim hayirlisini versn canim ins hamile kalirsn rabbim yuzunu guldursn.

Bence 13.gun test pozitif olmus. Cizgiler esit.
14.gun t cizgisi silinmeye baslamis. Yani yumurta 14.gun catlamis. Dolayisiyla iliski gunleri iyi olmus. Gerisi beklemeye kalmis. Eger cok merak eder ve adete kadar bekleyemezsen; adete iki uc gun kala yine ovulasyon testi yap. T cizgisi c den koyu cikarsa gebe oldugunu gosterir.

Âmin canım inşallah. Allah sana da hayırlı doğumlar nasip etsin. Sağlıklı bir evladı sağlıkla kucağına al inşallah, haklıysın hepsi boş Rabbim ol derse her türlü olur.

Canım dayanmasına dayanırım da ilk defa bu ay biraz üzerine düştük aslında 7 aydır korunmuyoruz ama olmadışimdşye kadar bu ay teste göre yapmaya çalıştık laktin dün yani ayın 6 sında da yapsak sanki daha izi olacaktı ancak adamla küsüşünce planlar suya düştü. Allah hakkımızda hayırlısını versin. Ikinize de cevap için teşekkür eerim

Konu başlığını batı Eylül'de olanlar yaptım ay artık beklemek çok heyecanlı bir hal aldı belirti artıyorum bulamıyorum ota suya ağlamak dışında ama zaten sulu gözümdür onu da belirtiden saymıyorum. Hadi gelsin artık mide bulantıları kasık batmaları bel ağrıları, hiç belirti olmayınca umut da olmuyor gerçi Allah boşa umutlandırmasın ama inşallah hamile kalmışımdır, Haydi birbirimizi yalnız bırakmayalım lütfen.

Benimde bat 20 eylül cumartesi yumurtlama günümdümdü cuma cumartesi pazar birden fazla iliskimiz oldu inşallah tutmustur dünden beri kasık ve bel ağrım var yumurtlamadan olsa gerek acaba döllenmeden mi kaynaklaniyo diye düşünüyorum bazen zaten yumurtlama döllenme adet hamilelik. Bunlarin belirtisi aynıymış şimdi beklemedeyim 2ay denedik cok ümitlendim. Cok kafaya taktım olmadı. Bu ay pek durmuyorum üstünde bol bol dua ediyorum rabbim verecegi zamanı cok iyi biliyo. İnşallah bu ay rabbim hepimize anneliği nasip eder

canım benimde bat eylülde sanırım sonlara dogru. 9aydır deniyoruz 1senelik evliyim bu ay yumurta takibindeyim bugün 18.5mm bir tane yumurtam varmış Çarşamba çatlatılacak bakalım kismet herşey

Amin canim insallab hepimiz cok yakin bata sahibiz. Lutfen belirtisi olan yazsin bende hic belirti yok saat olmus kac uyku yok yorgunluk yok kasik agrisi yok yok da yok..

canım benimde bat eylülde sanırım sonlara dogru. 9aydır deniyoruz 1senelik evliyim bu ay yumurta takibindeyim bugün 18.5mm bir tane yumurtam varmış Çarşamba çatlatılacak bakalım kismet herşey
Hadi insallah buay gebe de kalirsin emegine deger. yumurta kendi catlamiyor mu canim sende aslinda kocaman da olmus ama

Şekerim ilk tedavim catlayip catlamadini bilmiyorum ama bakalım yarın ne olucak agrim da oluyor sol kısımda evet büyüdü ama doktorun bir bildiği var sanırım onu takip edicez

Kızlar bişe soracam ama hemen atarlanmak yok:):) bu kadar erken belirti olurmuş hadi ordan demeyin haa küserim:):):)ama benim kasıklarım ağrıyo kaç gündür bazen tek taraflı bazen iki taraf birden şuan sol kasığımda bile ağrı var bide göğüslerimde hafif ağrı ve sızı var özellikle de sol göğsüm bu sollarda ne var anlamadım biliyorum erken ama sanki içimden bi ses hamilesin diyo yoksa garipten sesler mi duyuyorum:):):):)

Tatlım eğer dinlemeye kalkarsan her belirti inançki var bende kasıklarımda sızlama hissediyorum ama normaldir deyip umutlanmamaya çalışıyorum ama gerçekten hamile olanlar adete 1 -2 gün kala belirtiler başlıyor abartmayın diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…