BATI EYLÜL ve EKİMDE OLANLAR BERABER BEKLESEK OLMAZ MI

Bence ikimizde hamileyiz :) bat bende 18 sende 20 ama olsun :) gelmeyecek inşallah o kırmızılar

Yahu burada bat bekleyen 4-5 kişi ancak. Arız inşallah hepimiz hamileyizdir. Vallahi bende ilk defa bugün biraz kasık ağrısı var ama acaba dikkat ettiğim için mi fark ettim hep ağrırdı da yoksa ilk defa bu ay mı ağrıyor Alllah bilir, inşallah erken gebelik belirtisidir
İNŞALLAH HEPIMIZ HAMILEYIZDIR
ÂMINÂMIN

S
e

Inşallah belirtiler doğrudur yumurtlama günü tutmuştur diye umut ediyorum sanki sende vaşka belirtiler varmı yada hiç böyle olmazdı bu ay bunlar oldu dediğin benim çok fazla akıntım geliyo mesela zaten kasık ve göğüs agrısı var yumurtlamamdan beri rabbim bu ay müjdeli haber almamızı nasip etsin beklemekten ve dua etmekten başka yapacak bişeyimiz yok

Ya bende de akıntı var ama adetten sonra daha dogrusu yumurtlamaya başlar adete 1 hafta kala kesilirdş sanki. Ama günde 3 kere günlük Pedro değiştirmem gerekiyor ve kasıklarımda bugün biraz bel ağrısı göğüslerimde ağrıyor ama eskidende ağrırdı bence hiç bir şeyden emin olamıyorum ki bu ağrılar bende adete yaklaştıkça azalır normalde 3 gün sonra geçmezse eğer belirtiden sayacağım ama inançki bugün adet olacağım sandım o kadar ağrıdı kasıklarım şimdş hafifletdi işten gelince kalın çorap battaniye olayına giriştim iyi sanki şimdi kalmadı
Ne zaman test yapsak acaba

Bence hamilesin gibi geldi bana bende bi tane test var yapmicam taaki günüm geçene kadar bi 10 gün daha beklicem önceden ne zaman bi belirti hissetsem hemen test yapiyodum sonuç mağlum negatif şimdi beklicem sende bekle emin olmak için inşallah bu belirtiler bebişimizin belirtisidir yoksa oturur sinirden ağlarım valla

Ay canim allah razi olsun insallab herkes hamiledir ya simdi bir liste yapacagim bat tarihle4i icin bakalim nasil durumlar e neredeyse eylulu yariladik sayilir

Bende 27 Ağustos'ta adet oldum
6 Eylül de test silik çıktı
7 Eylül biraz daha koyu
8 eylül ise iki çizgide koyu çıktı
9 Eylül biraZ daha silik
10 Eylül de hiç birşey çıkmadı
11 Eylül yani bugün koyu çıktı
Fotoğrafları yüklüyorum :)
Buarada 7,8 ve 9 ilişki oldu
Birdahaki adet tarihim 24 Eylül
28 günde bir adet oluyorum

Eklentiler

• image.webp
    35,1 KB · Görüntüleme: 94
  • image.webp
    25,5 KB · Görüntüleme: 87
  • image.webp
    24,5 KB · Görüntüleme: 93
  • image.webp
    28,3 KB · Görüntüleme: 100
  • image.webp
    20,8 KB · Görüntüleme: 90
  • image.webp
    31,7 KB · Görüntüleme: 90
Oooo süper yazmışsın tatlım bence 8 Eylül'de yumurtlamışsın bakalım ayın 14-15 i gibi seninde kasık bel ağrın olacakmı. Bende yumurtlamadan 7 gün sonra çok şiddetli oldu sandım ki adet olacağım ama bugün gecti nette de araştırdım Yumurtlamadan rahme yerleşmeye kadar gecen süre 1 haftaymış acaba diyorum öyle bir şey mi oldu kendi kendime belirti buluyorum anlayacağın Allah' hayal kırıklığı yaşatmasın hiç kimseye âmin

• Asimelik 18 eylul
Herkes kendi tarihini yazsin kizlar liste yapacagim

Üye adı ---------------------------------------> Beklenen adet tarihi
  1. Asimelik ----------------------------------> 18 Eylül
  2. Cupcakelove------------------------------> 25 Eylül

Son düzenleme:

Benimde çok ilginç 9. Gün kasık ağrım oldu
Kuzum benim hiç bi bilgim yok sendce ben ne yapayım ilişki olmalımı yoksa adet günümü beklim mi Bugün yaptığım baya koyu çıktıda
İnşallahh cnm kasık ve bel ağrısı bebek belirtisidir

Bak eğer 8 Eylül pozitifse 12-36 saat arası çatlayacak demektir yani sen bana göre yani 8-9-11-13 denemelisin
Ben 3 Eylül pozıtıftı gerçi 5 Eylül sabahı test de tuhaf ama 31 Ağustos 1-3-4 Eylül denedik aslında ben 6 eylülde denemek istiyordum ya olmadı. Bence sen bu günü degerlendir

Oyyy deme o zaman akşamı değerlendirim
Sperm vücutta 3 gün yaşıyormuş o yüzden 6 eylül olmadı diye üzülme sen maşallahh günleri iyi değerlendirmişsin cnm ilk güzel haberi sen vereceksin inşallahhhh

Sürekli gecikme öncesi belirtileri okuduğumdan dolayı kafayı yıycem bu belirti işinden :) kimse de yokken benden önce adet olacak bı sorsam :)
Canlım inşallah hepimiz iyi haberleri bu ay buradan paylaşırız. Dediğim gibi sen bu akşamı da değerlendir gerisi Allah'a kalmış Allah yüzümüzü güldürsün. Yazan ve okuyan herkesin de inşallah

Alkimmmm30 yazsana tatlım belirtileri bekleyişi beklenen adet tarihini haydi hareket kat tatlım

Nazlika senın hıkayeni de duyalım canım bizimle paylaşmanda sakınca yoksa tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…