BATI EYLÜL ve EKİMDE OLANLAR BERABER BEKLESEK OLMAZ MI

Üye adı ---------------------------------------> Beklenen adet tarihi
  1. Asimelik ----------------------------------> 18 Eylül
  2. Cupcakelove------------------------------> 25 Eylül
  3. Alkim30 ----------------------------------> 26 Eylül
  4. Tırmık-------------------------------------> 04 Ekim

Son düzenleme:
Alkimmmm30 yazsana tatlım belirtileri bekleyişi beklenen adet tarihini haydi hareket kat tatlım

canım yemek yapıyordum pardon: )

benim regl tarihim 29 agustos, beklenen (ama gelmemesi ümit edilen: ) regl tarihim 26 eylül olacak.
ovulasyon testini ilk bu ay denemeye basladım çocuk denemeye de bu ay: )
9 eylül de çizt çizgi cok cok silikti
10 eylülde çift çizgi yoktu
11 eylül yani bugün azcık daha belirgin bir çift çizgi gördüm (aksam dayanamaz tekrar bakarım sanırım: )
5, 8,10 eylülde deneme yaptık. çift çizgi görmedik ama belki dedim erken yumurtlamışımdır testte kaçırmıs olmayalm diye ya tutarsa ümit dünyası işte: )

işte suanda da çift çizgiyi bekliyorum gelse de calıssak diye bir de beyaz cok sıvı yapıskan olmayan berrak bir akıntım başladı bugün:S

ben 5 ay önce büyük bir miyom ameliyatı oldum oyüzden olmayacak diye çok korkuyorum açıkçası.. Allah herkesin gönlüne göre versin canlarım

uzun oldu biraz ama tanısalım diye: )

Eline sağlık cnm hiç dert etme benim arkadaş mıyomlarıyla hamıle kaldı mıyomlarını dogum Esnasında aldılar kafana takma hiç. Çalışma tarihlerin süper bence devam et çünkü mesela tırmık 17. Günde yumurtluyormuş 28 de bir adet olmasına rağmen testı de yap çalışmayıda gün aşırı yap. Her ıkı testte de pozitifi bulacağız inşallah bu ay amın :)

Aynı şeyleri yaşıyoruz cnm bende kafayı yicem az kaldı
Allahım yüzümüzü tez zamanda güldürür inşallahhh aminnnnn

Selam kızlar inşallah teker teker güzel haberleri alırız bu topik hepimize uğur getirsin :) benim ovulasyon ile 2. denemem olacak ben hep 13.gün falan yumurtladığımı sanıp sonrasını savsaklıyordum ki testle 17. ve 18. günlerim koyu çıktı. Gerçi geçen ay yine değerlendiremedik :))) Bu ay umutluyum hem de hepimizden

inşallah kızlar ya bakalım bu topik ugurlu gelsin hepimize sırayla güzel haberler alalım birbirimizden:) cinsiyeti de gönlünüze göre olsun insallah: )
Amın kızlar bu topık uğurlu gelecek ve hamıle kalacağız tez zamanda
Batı benden önce olan 1 kişi olsa mesela batı 14 falan olsa da sorsak ya ona belirti başlarımı durum nedır falan diye hepimiz beni bekliyoruz şimdi bende de tecrübe yok ov testıyle de ilk deneme
Günler Biran evvel geçse de belirtiler başlasa test yapsam pozitif olsa sonra sizler başlasanız belirti yazmaya bir hafta sonra sizde test yapsanız hepsi pozitif olsa sonra topigin adı değişse hepimiz hamileyız olsa ya
Ondan sonra isim seçsek oda beğensek sürprizler kime nasıl haber vereceğimizi konuşsak
Ahhh ahhh âmin inşallah

o da olacak canım ya az sabır.. sen öğretmensin galiba cnm profilinde öyle yazıyordu sanki yanlıs mı gördüm

o da olacak canım ya az sabır.. sen öğretmensin galiba cnm profilinde öyle yazıyordu sanki yanlıs mı gördüm
Evet canım öğretmenim yani öğretmendim şimdi mesleğimi pek yapmıyorum evlenir Almanya'ya yerleştim şimdi haliyle dil öğrenme telaşı hayata alışma derken 3 yıl geçti burada 1 yıldır dili geliştirme amaçlı part tıme olarak bir kıyafet mağazasındayım biri yine part time mesleğimi öğrenme amaçlı kızıl haçda pedagog olarak çalışıyorum bilmem ne yaparım gelecekte, bu telaş arasında bari çocuk yapayım diyorum inşallah nasip olursa, aslında sosyologum ve rehber öğretmenim.

Üye adı ------------------------------> Beklenen adet tarihi
  2. Zynpela------------------------------------> 18-19 Eylül
  3. Cupcakelove------------------------------> 25 Eylül
  4. Alkim30 ----------------------------------> 26 Eylül
  5. Tırmık-------------------------------------> 04 Ekim

saat 10 olsa da bir daha baksam: ) susuz sıvısız oturuyorm böyle.. gerçi sigara iciyorum ama: ( puff nasıl bırakıcam ben sigarayı ya bebiş olunca hemen bırakırım dıyorum da ınsallah bırakırım hemen.. hele olsun da hersey hallolur degil mi: )

Kizlar benim bugün acayip akıntım oldu ya yumurtlamam geçeli 5 gün oldu kasıklarıma da ağrı giriyo göğüslerimde ne bilim yaa offf psikolojik mi ki

Kizlar benim bugün acayip akıntım oldu ya yumurtlamam geçeli 5 gün oldu kasıklarıma da ağrı giriyo göğüslerimde ne bilim yaa offf psikolojik mi ki
Ya inşallah hayırlı haberdar cnm, bende de göğüs ağrısı vardı bugün sanki azaldı cnm ya, bu liste uğurlu gelsin ve herkes hamile kalsın inşallah.
Bendeki belirtiler azalsa da umut devam kızlar, su hergün test yapma huyumdan vazgeçebilsem çok daha ıyı olacak ama ne yapayım benim de eğlencem o vallahi

Üye adı ------------------------------> Beklenen adet tarihi
  2. Zynpela-----------------------------------> 18-19 Eylül
  3. Cimcimsevilay----------------------------> 20 Eylül
  4. Cupcakelove------------------------------> 25 Eylül
  5. Alkim30 ----------------------------------> 26 Eylül
  6. Tırmık-------------------------------------> 04 Ekim

Benim göğüs ağrısı ve akıntı devam ediyo bi tane test var evde şeytan diyor git testi yap sonra negatif çıksın mortingen ol ama yok ya beklicem napalım farklı belirtiler var bu ay bitek yerleşme kanaması dedikleri leke yok ama bu gidişle düşünce gücümle onu bile getirrim ona biraz daha odaklanıp kafayı takmam gerek iyice

inşallah hamilelik belirtisidir canım :) 20 eylül benim doğum günüm sen de o gün mutlu haberler al inşaaallaaah :) :)

Ay gerçekten mi inşallah cnm inşallah eşiminde 21 eylül dogumgünü eger yaptığım test pozitif çıkarsa ki inşallah rabbim nasip eder o testi hediyelik paket yapıp esime dogumgünü hediye olarak vericem sürpriz yapacam yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…