- Konu Sahibi tarantula9812739
-
- #2.461
ay keşke olsam kızlar inşallahh..:)
canım rengi yok şeffaf su gibi yani ıslak ıslak sürekli iç çamaşırım kıvamı da yumurta akı gibi değil
Canım görümcem daha hamile olduğunu bilmeden önce sürekli diyodu su gibi akıntım var ped koyuyorum artık dye, bir hafta sonra öğrendi ki hamile
ayyyy ağlrım bakkkk helecanlandım ben şimdiiiii napsam kii...
inşallah canım :)
yapacak bişey yok tatlım bekliycez
:)herkes ne kadar iyi ya burda..çok seviyorrum ben burayı...
Kız yok bakma sen böyle göründüğüme, sor öbür kızlara söylerler sana, ben büyük kötü çirkin örümceğim.
Allah ne deemeyim güldürdün şu saatte beni he:) iyilik kötülü görecelidir bence:) bana göre iyisin bu topikteki herkes sadece anne olmak istiyor ve birbirine destek olmaya çalışıyor bu da insanı iyi hissettiriyor:) tarantulanın korkunç bir böcek olduğunu biliyorum canım:)
[sıze=3]saatleri geri almayı unutmayın arkilerrr:)[/sıze]
[ı][sıze=3]hatırlatma için teşekkürler arki[/sıze][/ı]
Bana böcek dedin, seni hiç ama hiç ama hiç affetmiycem
bu ne laaaa
BÖCEEEEEEEEEKKKKKKKKK:))) örümcek deyeydim iyiydi biliyom da böcek deyivermişim napalım o da bir böcek sonuçta her örümcek bir böcektiramaann gitti kafalr bizimm:)
bana tekrar böcek dedin ve affettim seni, bu aynı eski türk filmlerinde kafasını çarpıp hafızasını kaybeden kızın kafasını aynı yere vurup hafızasını tekrar getirmek gibi
Kizlar yaww benim bat 6 kasim demistim hatta bas donmesi kasiklarda batma falan var yazmistim.Yuzumde adet sivilcelerim cikti gerginlik var kesin adet olcam bunu anladim yine olmucak bu ay belli birsey.En iyisi kendimi kandirmayayim daha fazla umitlicem desem de herseferinde yine yinee yapiyorum ayni seyi
Canım benim 6 kasım diyosun, daha sen yeni yumurtlamışsın, ne adeti ?????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?