• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat'ı kasımın ilk günleri olan hanımlar, gelin bebişlerimizi birlikte bekleyelim!!!

Yumurtlamadan (ovulasyon) adete kadar hangi belirtileri yaşadınız ve hamile misiniz?

• Ankete Katılan
    54
selam kızlarrr :16::16::16:

geçmişi bi okuyayım dedim aman Allahımm 98543985739867394857 sayfa birikmiş resmen dün geceden beri :30::30::30::30::30:

@Tuğçe için üzüldüm , ne diyelim Rabbim herkes için hakkında hayırlı olanı versinn ...

test yaptın mı sen?

canım ben çarşamba günü gidecem doktora , dün idrar testi yaptım ama kocaman negatifi gördüm :25::25::25:

doktora gidince kan testimi yaptırırım , sonrasında önümüzdeki ay için neler yapacağımıza karar verilir :34::34:

sen hamilemisin canım ? ;))) eklemişsin takvimi ??

Son düzenleme:
selam kızlarrr :16::16::16:

geçmişi bi okuyayım dedim aman Allahımm 98543985739867394857 sayfa birikmiş resmen dün geceden beri :30::30::30::30::30:

@Tuğçe için üzüldüm , ne diyelim Rabbim herkes için hakkında hayırlı olanı versinn ...

canım ben çarşamba günü gidecem doktora , dün idrar testi yaptım ama kocaman negatifi gördüm :25::25::25:

doktora gidince kan testimi yaptırırım , sonrasında önümüzdeki ay için neler yapacağımıza karar verilir :34::34:

sen hamilemisin canım ? ;))) eklemişsin takvimi ??

sendin de mi ilaçsız hasta olamayan.
bakayım bi dedim ekledim takvimi.bat bugün gelmedi daha birde bugün ablalar hamilemisin kirpiklerin op top olmuş deyince öyle heyecanlandım işte :))

sendin de mi ilaçsız hasta olamayan.
bakayım bi dedim ekledim takvimi.bat bugün gelmedi daha birde bugün ablalar hamilemisin kirpiklerin op top olmuş deyince öyle heyecanlandım işte :))

aynen canım bendim o uyuz :25::25::25:

türümün son örneği olarak karşınızdayımm :37::37:

hayırlısı olsun canım , inşAllah bebişin seninledir bu ay :49::49::49:

Back
X