• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat'ı kasımın ilk günleri olan hanımlar, gelin bebişlerimizi birlikte bekleyelim!!!

Yumurtlamadan (ovulasyon) adete kadar hangi belirtileri yaşadınız ve hamile misiniz?

• Ankete Katılan
    54
ıyılık kuzum dun 24me grdım bnde değişen tek sey buu:1::1:

Waoovvvvv mutlu yıllar sana mutlu yıllar sana mutlu yıllar mutlu yıllar mutlu yıllar sanaaaaaaa..... $image.webp

dün ateşim 36,4 idi.
bu sbah ateşim 36,2 idi.
yarında ateşim 36,1 olcak ve adet olcam.
bu benim hamile olmadığım anlamına gelir mi ?:31:

sordum.cevap verin bana.:37:

Merhaba arkadaşlar;
Beklenen adet tarihim 2 kasımdı. Bugün 31. günüm ama adet olmadım.. Acaba hamile miyim ? Test yapmaya da korkuyorum negatif çıkarsa diye.. Sizce test yapmak için ne kadar daha bekliyim?

sıklıkla gecikme yaşamıyorsan adetin düzenliyse mutlaka ilk fırsatta yap testini:))umarım güzel haberlerle gel tekrar.bekliyoruz ha:)

adet günün geçtiyse yap bence durma.[/Q

Son adet tarihim 5 ekim di, fakat hesaplamalara göre 2 kasım da adet olmam gerekiyordu.. Bu durumda adetim geçikmiş oluyor mu?
eveeeet gecıkmış.seninde testini bekliyoruz:)))))
kesin tabi ya...:27:
ama problemlerim var.doğana kadr inanmıyorum.çıksın göreyim öyle. :52:
süpersin yaaaaa:)))))

ya bu arada kızlar.benim bu bilgisayarımda şekilli şemalli şirin o minik karakterler yok ya nedeeeeeen ki?
evdeki bilgisayarımda vardı.bunda yok sadece gülücük yapabiliyorum:))))))))))ohanda bööööle

Back
X