ygmrbzkrt Üye Kayıtlı Üye 17 Ekim 2015 422 253 23 33 25 Ocak 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi ygmrbzkrt #1 ben bu doktor da bi tup bebek yaptırdım olmadi şimdi ikinci yaptırım dondurulmuslardan başka giden var mi
ben bu doktor da bi tup bebek yaptırdım olmadi şimdi ikinci yaptırım dondurulmuslardan başka giden var mi
E ebiha19 Üye Kayıtlı Üye 24 Ekim 2016 2 0 6 35 16 Ocak 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi ygmrbzkrt #2 Ben yaptırdım canım tutmadı şimdi çapa hastanesine gidiyorum
E ebiha19 Üye Kayıtlı Üye 24 Ekim 2016 2 0 6 35 16 Ocak 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi ygmrbzkrt #3 Orda daha iyi ilgileniyorlar ve daha iyi araştırıyorlar Allah'ım nasip ederse mart tüp bebek tedavisi başlıyorum
Orda daha iyi ilgileniyorlar ve daha iyi araştırıyorlar Allah'ım nasip ederse mart tüp bebek tedavisi başlıyorum
N Nur9161 Yeni Üye Kayıtlı Üye 30 Mart 2020 12 2 1 33 8 Nisan 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi ygmrbzkrt #4 ygmrbzkrt .!.: ben bu doktor da bi tup bebek yaptırdım olmadi şimdi ikinci yaptırım dondurulmuslardan başka giden var mi Genişletmek için tıkla... Çok uzun zaman olmuş ama merak ettim bende Fuat eserola gidiyorum ilk tutmadı 2.dondurulmus denicez sizin sonucunuz ne oldu?
ygmrbzkrt .!.: ben bu doktor da bi tup bebek yaptırdım olmadi şimdi ikinci yaptırım dondurulmuslardan başka giden var mi Genişletmek için tıkla... Çok uzun zaman olmuş ama merak ettim bende Fuat eserola gidiyorum ilk tutmadı 2.dondurulmus denicez sizin sonucunuz ne oldu?
N nurcankanttt Üye Kayıtlı Üye 15 Kasım 2020 18 7 6 36 15 Kasım 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi ygmrbzkrt #5 Nur9161 .!.: Çok uzun zaman olmuş ama merak ettim bende Fuat eserola gidiyorum ilk tutmadı 2.dondurulmus denicez sizin sonucunuz ne oldu? Genişletmek için tıkla... Bende gidiyorum kendisine ilgisi alakası güzel memnunun tüp bebek için gidiyorum fuat eserol a
Nur9161 .!.: Çok uzun zaman olmuş ama merak ettim bende Fuat eserola gidiyorum ilk tutmadı 2.dondurulmus denicez sizin sonucunuz ne oldu? Genişletmek için tıkla... Bende gidiyorum kendisine ilgisi alakası güzel memnunun tüp bebek için gidiyorum fuat eserol a