arkadaşlar selam, size bu konu ile ilgili ufak bir önerim var ben uygulamaya başladım sizlerle de paylaşayım istedim.
bir kap toz şeker ve yumurta beyazını karıştırın vücuda sürün. Biraz bekledikten sonra ovalayarak çıkartın. Duş aldıktan sonra bi limonun suyunu masaj yaparak cilde sürün kuruyunca üzerine bebek pudrası sürüp o gece öyle kalın sabah duş alın.
Umarım faydasını görürsünüz sevgiler
merhaba ben ŞENİZ yaniŞenizpaylaşımın için çok teşekkürler bu nu haftada bi günmü yapıyosun piling gibimi lekelere ne kadar sürede fayda sağlıyo beni çalışan kadınlar kulubünden bulup yanıtlarsan sevinirim öptüm canım
Bu bebek pudrası gözenekleri tıkamaz mı?Üstelik sabaha kadar duracak yazmışsın yani normalde cildin tam tersi nemli kalması için uğraşırken bu bebe pudrası bence kurutur.
sonradan sarısı yazılmış ama!
Ama kızlar bu kıl köklerini beslemez mi? normal ağdadan daha iyi sir ağda diye biliriiz.. neden? çünkü içinde şeker yok diye.. bu yaptığımıs olay bu sefer kökleri beslemes mi o zaman ya, nede olsa şekerle yapılıyo hemde bi bardak? aklım karıştı?:/
Ama kızlar bu kıl köklerini beslemez mi? normal ağdadan daha iyi sir ağda diye biliriiz.. neden? çünkü içinde şeker yok diye.. bu yaptığımıs olay bu sefer kökleri beslemes mi o zaman ya, nede olsa şekerle yapılıyo hemde bi bardak? aklım karıştı?:/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?