Evet küçüklüğümden itibaren zaten kese alışkanlığım var haftada iki kez ipek kese diğer günlerde de kabak lifi uyguluyorumkese atıyormusunuz kendinize peeling? o çok etkılı
yanı pürüzsuz olması lazım normalde söylediğine göre cildiyeye bı gorun olmadıEvet küçüklüğümden itibaren zaten kese alışkanlığım var haftada iki kez ipek kese diğer günlerde de kabak lifi uyguluyorum
Ben de ilk başta sizin gibi ev tipi cihaz aldım çok aşırı düzenli de kullanmadım tabi ama en ufak bir verm dahi alamamıştım en son klinikte lazere başladım kıllar için etkili gerçekten ama oradakiler batıklara da çok iyi geleceğini söylediler belki daha 2 seans olduğu için mi etki etmedi bilmiyorum ama daha önce okuduğum yazılarda insanlar genelde 2-3 seansta batıklarından kurtulduklarını söylüyorlar gerçekten çözemedim gitti doktorlar bile lazer önerdi inş ilerleyen seanslarda etkisini gösterirgenital bölgede benim de aynı sorunum var. özellikle bir iki noktada hep aynı. her zaman sıkıyorum. sıkmasan içinde kıl büyüyüp gidiyor daha kötü oluyor. ev tipi lazer aldım şimdi onunla yapıyorum ama pek değişecek gibi görünmüyor.
geçmiş olsun. çözümünü bulursanız buraya da yazın lütfen
ben lazere de gittim. o zamanlar geçmişti doğru. ama lazer zamanı da jiletle aldırıyorlar o zamanda tam geçti diyemem sadece azaldı. şimdiki aklım olsa jiletle değilde epilatörün kısaltma başlığıyla alırdım.Ben de ilk başta sizin gibi ev tipi cihaz aldım çok aşırı düzenli de kullanmadım tabi ama en ufak bir verm dahi alamamıştım en son klinikte lazere başladım kıllar için etkili gerçekten ama oradakiler batıklara da çok iyi geleceğini söylediler belki daha 2 seans olduğu için mi etki etmedi bilmiyorum ama daha önce okuduğum yazılarda insanlar genelde 2-3 seansta batıklarından kurtulduklarını söylüyorlar gerçekten çözemedim gitti doktorlar bile lazer önerdi inş ilerleyen seanslarda etkisini gösterir
Benim gittiğim yer sadece ilk seans jiletle aldım şimdi uzayan yerleri kısaltıp gidiyorum siz de mi alexandrite a girdiniz acaba. Bu arada benim en çok bacaklarımda var az da olsa kollarımda dahi var yani keşke sadece genitalde olsaydı :)ben lazere de gittim. o zamanlar geçmişti doğru. ama lazer zamanı da jiletle aldırıyorlar o zamanda tam geçti diyemem sadece azaldı. şimdiki aklım olsa jiletle değilde epilatörün kısaltma başlığıyla alırdım.
sizinde mi sadece genitalde var bu sorun yoksa diğer bölgelerde de varmı?
yok ben buz lazere gittim ve çok pişmanım açıkcası. acı eşiğim düşük olunca en acısız buz lazer dediler diye gitmiştim. ama yinede etki etti neyseki ama batık, kararma vs onlara o kadar da etki etmedi. kıllarım yine çıkıyor zaten. eve lazer alıp düzenli yapınca azaldı kıllarım. keşke buz lazere vereceğim parayı alexandriteye verseydim de acısını bir kere çekip rahat etseydimBenim gittiğim yer sadece ilk seans jiletle aldım şimdi uzayan yerleri kısaltıp gidiyorum siz de mi alexandrite a girdiniz acaba. Bu arada benim en çok bacaklarımda var az da olsa kollarımda dahi var yani keşke sadece genitalde olsaydı :)
En kısa sürede bu dertten kurtulmamız dileğiyle sizde işe yarayan çözüm bulursanız bilgilendirirseniz çok sevinirim tek ümidim diğer seanslarda düzelmesiyok ben buz lazere gittim ve çok pişmanım açıkcası. acı eşiğim düşük olunca en acısız buz lazer dediler diye gitmiştim. ama yinede etki etti neyseki ama batık, kararma vs onlara o kadar da etki etmedi. kıllarım yine çıkıyor zaten. eve lazer alıp düzenli yapınca azaldı kıllarım. keşke buz lazere vereceğim parayı alexandriteye verseydim de acısını bir kere çekip rahat etseydim
EvetBacakta mı?
Yorumunuz ilaç gibi geldi gerçekten çok teşekkür ediyorum bu şekilde gördükçe insan müdahale etmek istiyor ve sonunda daha da kötü hale geliyor 2 Seans lazerden sonra ümitsizliğe kapılmıştım lazer bile çare olmadı diye demekki biraz daha vakte ihtiyacım var5 yil önce falan benim de öyleydi. Her şeyi denemiştim yara bere içindeydi hatta iğneyle çıkarıyordumelbise etek giyemiyordum öyle utanıyordum ki.
Sizin gibi lazere başladım 1 sene sonunda kalmamıştı hatırladığım kadarıyla. Sonra da bol bol deniz güneş şu ak pürüzsüzsabır
Hatta sırf bu yüzden başlamıştım lazere sadece bacak. Ayy fondotenle falan kapatmaya çalışıyordum asitler bilmem neler lifler neler denedim. Kıllar çıkmadıkça sizde mühadale edemeyecekseniz.Yorumunuz ilaç gibi geldi gerçekten çok teşekkür ediyorum bu şekilde gördükçe insan müdahale etmek istiyor ve sonunda daha da kötü hale geliyor 2 Seans lazerden sonra ümitsizliğe kapılmıştım lazer bile çare olmadı diye demekki biraz daha vakte ihtiyacım var
O günler sabırsızlıkla bekliyorummHatta sırf bu yüzden başlamıştım lazere sadece bacak. Ayy fondotenle falan kapatmaya çalışıyordum asitler bilmem neler lifler neler denedim. Kıllar çıkmadıkça sizde mühadale edemeyecekseniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?