Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Lütfen böyle şeylere inanıp kendinizi yormayinHamilelikte kimseye üstünden geçmesin çocuğa bişy olur diyorlar aslı varmı
Misafrliğe gittm ve evet evdeki kız üstmdem atladıKim kimin üstünden geçiyor? Yerde mi yatıyorsunuz?
Boş hurafe bunlar. Koltuktan mı atladı?Misafrliğe gittm ve evet evdeki kız üstmdem atladı
Bende öyle düşünüyorum da bana öyle diyince bende bi üzüldüm çnkü başıma geldi bişy de diyemedm teşşkr edermLütfen böyle şeylere inanıp kendinizi yormayin
Hamileyken saçını kesme, bebeğin ömrü kısa olur da derler. Bunun gibi bir sürü şey..
Bunlar sadece insanı korkutmaya sebep oluyor. Korkmayın, endişe etmeyin lütfen.
Rabbim yazdıysa herşey yolunda gider
Siz sağlıklı beslenin, yapmanız ve yapmamaniz gereken şeyleri doktorunuzun kontrolünde halledin gerisi asılsız şeyler. Benim fikrim bu yönde..
Misafrliğe gittm ve evet evdeki kız üstmdem atladı
Kordon dolandırılmış bebeğeAmaç korumak işte
Yani o hurafelerin amacı bebeği riske atmamak
Üstünden atlamasınlar düşerler demek istiyor düşmemiş üstünüze sorun yok takmayın kafaya
Kordon dolandırılmış bebeğe
Teşkkrlerİyi de ne ilgisi varmış
Kordon dolanması dış sebepli bir şey değil hurafe deyin geçin
Hurafe hepsi. İnanmayın böyle şeylere.Misafrliğe gittm ve evet evdeki kız üstmdem atladı
Eğer yerde falan yatıyorsanız biri takılıp üzerinize düşmesin diye söylenmiş birşey bence.. Yani batıl inanç ama herhalde vakti zamanında böyle yerde yatan kadınların üzerinden geçenlerden ayağı takılıp kadının üzerine düşen oldu bebeği ölenler oldu bu laf da bu şekilde yayıldı falan gibi düşündüm.. Tamamen uydurmaca birşey yani.. Ama mantıklı da bi taraftan.. Kimse geçmesin tabi üstünüzden kaza falan olur Allah korusun..Hamilelikte kimseye üstünden geçmesin çocuğa bişy olur diyorlar aslı varmı
Ben koklamistim eşimin eski bahcelerinde çeşit çeşit gül vardı, bir şey olmadı.Hamileliktr gül koklamak leke yaparmı
Ciddenmi olur kaşıdıysan biyerini koklama sürmeseydin diye evham yaptılarBen koklamistim eşimin eski bahcelerinde çeşit çeşit gül vardı, bir şey olmadı.
Bir yerimi kasidigimi hatırlamıyorum ama gün içinde illaki kasinmisimdir bahçe sonuçta orası.Ciddenmi olur kaşıdıysan biyerini koklama sürmeseydin diye evham yaptılar