- 21 Eylül 2016
- 270
- 138
- 23
Bende bu sabah gene yaptım negatif..Dün sanki silik gibiydi ama bugün yok bakalım adet gelecek mi..1 yildir her ay test yptigim icin bunlari hepsi husranla sonuclaninca test yapmiycam bu ay
Ya cnm bnde geldm araniza bnm daha 10 gun var ama goguslerimde acayip bi sizlama ve agri var acaba erkenmi adet olcm dyorum he bide bas agrisi ve mide bulantisi var oda migrendendr heralde ilacta icmyrm her ihtimale karsibenimde çok fazla akıntım gögüs agrım bıde arada sol kasıgım agrıyor bazende sabahları mide bulantısı ve vücut ısım çok yüksek
insaallah gelmez canimda bebis haberinle seviniriz :)Bende bu sabah gene yaptım negatif..Dün sanki silik gibiydi ama bugün yok bakalım adet gelecek mi..
valla canim benimd3 basim agrim ve mide bulantisi var gogus agrimda bayadir var ama bunalr adet olmadan oncede oldugu icin ben migren hapini ictim valla yoksa dayanilmaz oluyorYa cnm bnde geldm araniza bnm daha 10 gun var ama goguslerimde acayip bi sizlama ve agri var acaba erkenmi adet olcm dyorum he bide bas agrisi ve mide bulantisi var oda migrendendr heralde ilacta icmyrm her ihtimale karsi
insaallah guzel haberler alirsin canim benimBende geldim benim 7 ekim bat tarihim bekliyorum Allah tan hayırlısı . Güzel haberleri alırsak burada paylaşalım kızlar
aynen canim beklenekte fayda var son ana kadar bekleyecegimBenim de 10 ekim bat ilk hamileligimde eczaneden aldigim gebelik testini bat tan 1 gun once yapmistim pozitif cikmisti daha once yapilanlar cok guvenilir degil beklemekte fayda var
aynen canim benimde gekiyor akintiBide varmi aranizda bata 9 gun kala su gibi seffaf akintisi olan kokusuz
Insallah iyi hberler veririz bn cumartesi test yapcm vwrsa da cikar silikte olsaaynen canim benimde gekiyor akinti
valla ben erken yapmama taraftarıyım yaa cuma günü benim bat ama geçinceye kadar bekliycemInsallah iyi hberler veririz bn cumartesi test yapcm vwrsa da cikar silikte olsa
Esim almis testi eczaneden bnde simdi yapmam dedm yap dedi ortak karar cumartesi bklm ilk defa o israr etti bi negatifte inun icin gorurum sikinti degl cnmvalla ben erken yapmama taraftarıyım yaa cuma günü benim bat ama geçinceye kadar bekliycem
inşaallh negatif görmezsin canımEsim almis testi eczaneden bnde simdi yapmam dedm yap dedi ortak karar cumartesi bklm ilk defa o israr etti bi negatifte inun icin gorurum sikinti degl cnm
Insallah alistim ya orda tek cigiye ikinci cikarsa heralde soka girerim artk ya duser kalirm ya dilim tutulurinşaallh negatif görmezsin canım
aynen cnm bende çift görürsem kesin soka girerim bu aydaanda pek umutlu degilim yaa neyse :)Insallah alistim ya orda tek cigiye ikinci cikarsa heralde soka girerim artk ya duser kalirm ya dilim tutulur
Allah hayrlisini versn ya hayirlisi neyse o kabulum
Benimde bat 9 ekim cok heyecanliyim.Rabbim hepimize hayirli bir evlat nasip etsin bu aykızlar batım 8 ekim sabahları biraz midem bulanıyor ama bu ayda hamile olduğumu pek düşünmüyorum bekleyip görecegiz sizin batlar ne zaman
Kızlar gözlerde bi değişiklik oluyor mu hamilelikte bilen varmı ya da duyan? Benim gözlerim bana bi tuhaf geliyor çünkü bana mı öyle geliyor ? Bilmiyorum daha parlak sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?