batına 1 hafta kalanlar

benimde çok fazla akıntım gögüs agrım bıde arada sol kasıgım agrıyor bazende sabahları mide bulantısı ve vücut ısım çok yüksek
Ya cnm bnde geldm araniza bnm daha 10 gun var ama goguslerimde acayip bi sizlama ve agri var acaba erkenmi adet olcm dyorum he bide bas agrisi ve mide bulantisi var oda migrendendr heralde ilacta icmyrm her ihtimale karsi

Bide varmi aranizda bata 9 gun kala su gibi seffaf akintisi olan kokusuz

Benim de 10 ekim bat ilk hamileligimde eczaneden aldigim gebelik testini bat tan 1 gun once yapmistim pozitif cikmisti daha once yapilanlar cok guvenilir degil beklemekte fayda var

Bende geldim benim 7 ekim bat tarihim bekliyorum Allah tan hayırlısı . Güzel haberleri alırsak burada paylaşalım kızlar

Ya cnm bnde geldm araniza bnm daha 10 gun var ama goguslerimde acayip bi sizlama ve agri var acaba erkenmi adet olcm dyorum he bide bas agrisi ve mide bulantisi var oda migrendendr heralde ilacta icmyrm her ihtimale karsi
valla canim benimd3 basim agrim ve mide bulantisi var gogus agrimda bayadir var ama bunalr adet olmadan oncede oldugu icin ben migren hapini ictim valla yoksa dayanilmaz oluyor

Benim de 10 ekim bat ilk hamileligimde eczaneden aldigim gebelik testini bat tan 1 gun once yapmistim pozitif cikmisti daha once yapilanlar cok guvenilir degil beklemekte fayda var
aynen canim beklenekte fayda var son ana kadar bekleyecegim

valla ben erken yapmama taraftarıyım yaa cuma günü benim bat ama geçinceye kadar bekliycem
Esim almis testi eczaneden bnde simdi yapmam dedm yap dedi ortak karar cumartesi bklm ilk defa o israr etti bi negatifte inun icin gorurum sikinti degl cnm

Insallah alistim ya orda tek cigiye ikinci cikarsa heralde soka girerim artk ya duser kalirm ya dilim tutulur
Allah hayrlisini versn ya hayirlisi neyse o kabulum
aynen cnm bende çift görürsem kesin soka girerim bu aydaanda pek umutlu degilim yaa neyse :)

Kızlar gözlerde bi değişiklik oluyor mu hamilelikte bilen varmı ya da duyan? Benim gözlerim bana bi tuhaf geliyor çünkü bana mı öyle geliyor ? Bilmiyorum daha parlak sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…