Cnm üzülme çalışmalara devam edersin bitince hayırlısını isteyelim olsun Rabbim hiç birimizin kucağını boş bırakmasın inşallahbenim bat 8 ekimdi ama ben bugun kırmızılarla uyandım
ayy ınsallah yaaa. haftaya salı yaptrcaam ozmn gunumde gecms oluurHamilesin bence çok belli oluyorkan testi yaptır ben olsam kesin yaptırırdım Rabbim bana da bu günleri göstersin cnm çok tebrik ederim
İnşallah bende haftaya salı yı bekliycem diyordum eğer Regl olmazsam tabi . O gün izin günüm çünkü ayyy inşallah beraber kutlarız birbirimize haber veririzayy ınsallah yaaa. haftaya salı yaptrcaam ozmn gunumde gecms oluur
Bat tarihin ne Zaman ?ayy ınsallah yaaa. haftaya salı yaptrcaam ozmn gunumde gecms oluur
yaaa benimkide aynen böyle çıkıyor:SSSSdur ataym
evet bende merak ettim bat tarihin ne zaman?ayy ınsallah yaaa. haftaya salı yaptrcaam ozmn gunumde gecms oluur
ayy ınnsallaaaahhh yaa. hep bırlıkte mutlu oluruuuzz :)İnşallah bende haftaya salı yı bekliycem diyordum eğer Regl olmazsam tabi . O gün izin günüm çünkü ayyy inşallah beraber kutlarız birbirimize haber veririz
9 veya 10unde olcm. gecen ay 13unde olduum bu ayda ya 9 ya 10. adetten once sılık cızgı cıkınca genelde gebelk cıkıyor ama yınede bellı olmaazevet bende merak ettim bat tarihin ne zaman?
İnşallah cnm inşallahayy ınnsallaaaahhh yaa. hep bırlıkte mutlu oluruuuzz :)
9 veya 10unda olcam normldeBat tarihin ne Zaman ?
YAA HAYIRLI OLSUN CNM SAĞLICAKLA AL İNŞ KUCAĞINA DARISI BAŞIMIZA KIZLAAARayy ınsallah yaaa. haftaya salı yaptrcaam ozmn gunumde gecms oluur
amin insaallah canim yaaCnm üzülme çalışmalara devam edersin bitince hayırlısını isteyelim olsun Rabbim hiç birimizin kucağını boş bırakmasın inşallah
sagol cnm. tabı ınsallah test benı yanıltmaaaz boyle sılık cıktı ya bı emın deglmYAA HAYIRLI OLSUN CNM SAĞLICAKLA AL İNŞ KUCAĞINA DARISI BAŞIMIZA KIZLAAAR
1 gün kalmış geç yumurtlamadığına eminsen yap tatlım varsa çıkarKızlar benim 7 ekim bat idrar testi yapsam mı acaba ? Negatif çıkar diye korkuyorum açıkcası bikez yaptım negatifçıkmıştı çok ağlamıştım
Can'ım benim yumurtlama dönemim bu ay çok sıkıntılı geçti 5 güne yakın bel ve kasık Ağrı'sı oldu üşüttüm galiba o ara pek anlayamadım1 gün kalmış geç yumurtlamadığına eminsen yap tatlım varsa çıkar
O zaman bat ı bekle hatta geçsin öyle test yap canımCan'ım benim yumurtlama dönemim bu ay çok sıkıntılı geçti 5 güne yakın bel ve kasık Ağrı'sı oldu üşüttüm galiba o ara pek anlayamadım
Öyle yapayım haber veririm size inşallah güzel bi haberO zaman bat ı bekle hatta geçsin öyle test yap canım
İnşallah canım :)Öyle yapayım haber veririm size inşallah güzel bi haber
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?