kırpıkler karısıyor bıde bugulu oluyor gözler derlerKızlar gözlerde bi değişiklik oluyor mu hamilelikte bilen varmı ya da duyan? Benim gözlerim bana bi tuhaf geliyor çünkü bana mı öyle geliyor ? Bilmiyorum daha parlak sanki
Çalışıyorum sabahları kalktığımda hazırlanırken makyaj yaparken farkettim 2-3 gündür çok parlak bakıyor diyorum ki acaba bana mı öyle geliyor inşallah cnm hamileyimdir Allah isteyen herkese versin bana da . Bide sol gözüm şiştiBazı hemşireler gözden anlıyo hamile olup olmadığını :) inş cnm
ınsallah hamılesndr cnmÇalışıyorum sabahları kalktığımda hazırlanırken makyaj yaparken farkettim 2-3 gündür çok parlak bakıyor diyorum ki acaba bana mı öyle geliyor inşallah cnm hamileyimdir Allah isteyen herkese versin bana da . Bide sol gözüm şiştigöz kapağım artık ne olsa hamilelikten biliyorum çok istiyoruz diye galiba
Kirpiklerim de bişey yok aynı sadece gözlerim daha parlak gözüküyor inşallah cnm hamişimdir bat 7 ekimkırpıkler karısıyor bıde bugulu oluyor gözler derler
ooo az kalmıııs hadı bakalm hayrlısıııKirpiklerim de bişey yok aynı sadece gözlerim daha parlak gözüküyor inşallah cnm hamişimdir bat 7 ekim
İnşallah cnm sen hamile misin ?ınsallah hamılesndr cnm
Sende durumlar ne?ooo az kalmıııs hadı bakalm hayrlısııı
bnde sabah test yaptm ama bat a 4 ve 5 gunum var. sılık cızgı cıktı bakalm. gunum gecersee bı daha yapcmİnşallah cnm sen hamile misin ?
Ayy hadi inş cnm resmini atsaydın keşkebnde sabah test yaptm ama bat a 4 ve 5 gunum var. sılık cızgı cıktı bakalm. gunum gecersee bı daha yapcm
silik çıktıysa kan testi yaptır canımbenmde 4 gun var. bnde sabah test yaptmm silik cıktı ıkıncı cızgıı
dur ataymAyy hadi inş cnm resmini atsaydın keşke
silik çıktıysa kan testi yaptır canımbenmde 4 gun var. bnde sabah test yaptmm silik cıktı ıkıncı cızgıı
günüm gecsndee oyle yaptrcm yasilik çıktıysa kan testi yaptır canım
kesinlikle kan testi yaptırmalısın canımdur ataym
ınsallah yaaa :)ınsallah ısteyen heerkees hamıledr bu aay :)Kirpiklerim de bişey yok aynı sadece gözlerim daha parlak gözüküyor inşallah cnm hamişimdir bat 7 ekim
günüm gecsnde oyle yaptrcm yaa. hastanede calısyrm. hamıle faln cıkmazsam rezıl olmym :))kesinlikle kan testi yaptırmalısın canım
bi dahakı aya görmezsn insallah kırmızılarıı üzülmeebenim bat 8 ekimdi ama ben bugun kırmızılarla uyandım
inşaallah bakalım kısmetbi dahakı aya görmezsn insallah kırmızılarıı üzülmee
Hamilesin bence çok belli oluyordur ataym
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?