batına 1 hafta kalanlar

Amin tatlım allah gönlüne göre versin inş. Bizde çok istiyoruz 6 gün var adetime bekliyorum bakalim

Kızlar BAT'a kaldı 7 gün. Şuan için yaşadıklarım:

-Bacak ağrısı (Normalde olmaz)
-Kasıklarda ara ara hafif batma
-Sağ kasıkta hafif ağrı
-Ağızda değişik bir tat
-Göğüslerde dolgunlaşma
-Hafif mide bulantısı
-Şeffaf akıntı

İşin kötüsü bunlar aynı zamanda regl belirtisi. Şu hamilelik belirtisiyle regl belirtilerinin benzer olması çok can sıkıcı. İnşallah bu ay da kırmızı kart görmem. BAT yaklaştıkça sıkıntım artıyor.

La rosa benim de adet tarihim seninle hemen hemen ayni ama daha hicbir belirti yok bende. Göğüslerimin acimasi lazim normalde ama o da yok.

kızlar geç veya erken dollenme testler genelde doğru çıkıyor geç bile dollense o anki hormon da çıkıyor anca ultrasonda çıkıyor geç hesabı bildiğimden diorum:)

Merhaba arkadaslar.
Benim batim onumuzdeki cuma. Dun aksam miratech marka test yaptim ve ikinci ciygiyi gordum. Bu sabah IND isimli baska test yaptim negatifti. Sizce olay nedir? Bu testleri yapip guvenikirligini bilen var mi?

Merhaba arkadaslar.
Benim batim onumuzdeki cuma. Dun aksam miratech marka test yaptim ve ikinci ciygiyi gordum. Bu sabah IND isimli baska test yaptim negatifti. Sizce olay nedir? Bu testleri yapip guvenikirligini bilen var mi?

Merhaba arkadaşlar yaklaşık 1.5 ay önce ilişkiye girdim sonrasında adet oldum ama herzamankinden fazlaydı günde 8 ped değiştiriyordum.Eşim içime gelmedii.Adetim bittikten sonra test yaptım ama negatif fakat çok şiddetli miğde bulantım var hep başım dönüyor psikolojikmidir?

Merhaba arkadaslar bnmde bi hafta kaldı kasık agrım ve akıntım var pkoluyum hiç kasık agrım olmaz normlde

Kan testi yaptin mi ? Adet gormussun bitmis bence psikolojik gibi ama bi dra git aklinda kalmasin

Merhaba arkadaslar.
Her test ayni sonucu vermez. Bazilari hemen cikarir bazilari daha cok gecince gosterir. En net kan testi yapmak.

Cuma gunu betahcg yaptilar cikmadi ama negatifti. Bi yandan da bugun boyle oldum gec dollenme falan bisey olabilir mi ? Bilemedim de.. En iyisi tekrar doktora gozukmek..
Zaten leke geldikten sonra kan gelmiyorbise tutunma kanamasi oluyormus. Yani daha yeni yerlesiyor o yüzden testte çıkmamış olabilir. Benim de başıma gelmisti 3 gun sadece kahverengi leke geldi. Ama sonrasinda adet oldum. Cok umitlenmistim o zaman kesin tutunma kanamasi diye. Inşallah senin kan gelmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…