su tüketimi de vs herşey etkili öyle düşünme hayırlısını dileEvet koyu olurmuş benim de tam tersi çok açıkhamile değil miyim o Zaman boşuna ümitlendim galiba
Tmm bklerm cnmyarın test alabilirsem katılırım
Farklı oluyor ama bu idrar konusu dikkatimi çekti bi topikte çoğu hamile arkadaş idrarının koyu olduğunu yazmış o yüzden sormak istedim bilen vardır diye ? Benim yarın Regl günüm cnm ama olmak istemiyorum Allahım hamileliği nasip etsin isteyen hepimize
Sağol cnm seninde inşallah Allah gönlüne göre versin.Amin tatlım allah gönlüne göre versin inş. Bizde çok istiyoruz 6 gün var adetime bekliyorum bakalim
Cnm üzülme senin bat ne Zaman dı belki geç döllenme dirdayanamadım test yaptım negatiffff
Dört gün var dahaCnm üzülme senin bat ne Zaman dı belki geç döllenme dir
Leke geldiginde tutunma kanamasi diyorlar. Olabilir mi ? belki de hamilesinBata4 gun var ilk defa sabah agriyla uyandim simdi de hafif leke geldi bi durumu yasayan var mi
Cuma gunu betahcg yaptilar cikmadi ama negatifti. Bi yandan da bugun boyle oldum gec dollenme falan bisey olabilir mi ? Bilemedim de.. En iyisi tekrar doktora gozukmek..Leke geldiginde tutunma kanamasi diyorlar. Olabilir mi ? belki de hamilesin
Kan testi yaptin mi ? Adet gormussun bitmis bence psikolojik gibi ama bi dra git aklinda kalmasinMerhaba arkadaşlar yaklaşık 1.5 ay önce ilişkiye girdim sonrasında adet oldum ama herzamankinden fazlaydı günde 8 ped değiştiriyordum.Eşim içime gelmedii.Adetim bittikten sonra test yaptım ama negatif fakat çok şiddetli miğde bulantım var hep başım dönüyor psikolojikmidir?
Her test ayni sonucu vermez. Bazilari hemen cikarir bazilari daha cok gecince gosterir. En net kan testi yapmak.Merhaba arkadaslar.
Benim batim onumuzdeki cuma. Dun aksam miratech marka test yaptim ve ikinci ciygiyi gordum. Bu sabah IND isimli baska test yaptim negatifti. Sizce olay nedir? Bu testleri yapip guvenikirligini bilen var mi?
Zaten leke geldikten sonra kan gelmiyorbise tutunma kanamasi oluyormus. Yani daha yeni yerlesiyor o yüzden testte çıkmamış olabilir. Benim de başıma gelmisti 3 gun sadece kahverengi leke geldi. Ama sonrasinda adet oldum. Cok umitlenmistim o zaman kesin tutunma kanamasi diye. Inşallah senin kan gelmezCuma gunu betahcg yaptilar cikmadi ama negatifti. Bi yandan da bugun boyle oldum gec dollenme falan bisey olabilir mi ? Bilemedim de.. En iyisi tekrar doktora gozukmek..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?