göğüste hassasiyet var. batma filan yok şimdilik birde halsizlik varCanım selam, pembe çift çizgiler görürüz inşallah. Kasıklarında hafif batma veya değişiklikler var mı?
Cnm hamile değilsin galiba şuan ama burda 4.hafta yazıyor niye öylegöğüste hassasiyet var. batma filan yok şimdilik birde halsizlik var
hamile değilim ama takip ediyorum bu şekildeCnm hamile değilsin galiba şuan ama burda 4.hafta yazıyor niye öyle
Yanlış anladın cnm galiba sen beni rahatsız niye etsin ki , eğer hamileysen ki orda 4. Hafta yazıyordu belirtilerini soracaktım tam sonra yazdıklarını okuyunca anladım. Kusura bakmahamile değilim ama takip ediyorum bu şekilde
orada imzada yazması neden sizi rahatsız etti.
evet son adet tarihine göre hesaplayınca böyle bir imza çıkıyorYanlış anladın cnm galiba sen beni rahatsız niye etsin ki , eğer hamileysen ki orda 4. Hafta yazıyordu belirtilerini soracaktım tam sonra yazdıklarını okuyunca anladım. Kusura bakma
Benimde kokusuz kaşıntısiz sarı akintim var HIc böyle olmazdı ilkdefa böyle oluyor supelenmiyo değilim sence erken gebelik belirtisimidirBide varmi aranizda bata 9 gun kala su gibi seffaf akintisi olan kokusuz
İnşallah hepimize Allah kısmet eder Kucağımızı boş bırakmasın Rabbim tüm isteyenlerinevet son adet tarihine göre hesaplayınca böyle bir imza çıkıyor
Valla su an sancim var kasik ve bel sonucu gorcz bklm cnmBenimde kokusuz kaşıntısiz sarı akintim var HIc böyle olmazdı ilkdefa böyle oluyor supelenmiyo değilim sence erken gebelik belirtisimidir
Valla su an sancim var kasik ve bel sonucu gorcz bklm cnm
Insallah canisiBenimde kasik bel ve göğüs sancim var canım inşallah adet belirtisi değildir
Yok mu bilen ?
Farklı oluyor ama bu idrar konusu dikkatimi çekti bi topikte çoğu hamile arkadaş idrarının koyu olduğunu yazmış o yüzden sormak istedim bilen vardır diye ? Benim yarın Regl günüm cnm ama olmak istemiyorum Allahım hamileliği nasip etsin isteyen hepimizeHerkesin belirtileri farklı oluyormuş canım senin adet günün gectimi
yarın test alabilirsem katılırımDiger topikte bi arkadasla sozlestik cumartesi gunu test yapcz sabah idrar testi bnm bat 12 ekim negatifte ciksa uzulmicm ama ya silik cikarsa oda bi umut varmi burda bize katilmak isteyen cumartesi test gunune
ilk gebeliğimde öyle idi hatta arada çok afedersin kokardı sankiYa kızlar hamilelikte idrar rengi koyu mu oluyor ? Benim çok açık o Zaman hamile değil miyim ben
Evet koyu olurmuş benim de tam tersi çok açıkilk gebeliğimde öyle idi hatta arada çok afedersin kokardı sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?