batına 1 hafta kalanlar

Göğüs Ağrı'sı ve şişlik diyorlar belirti olarak bu şart mı yani her hamilelikte olan bişey mi bende göğüs hassasiyeti yok hiç
oğluma hamileyken hiç ama hiç belirtim olmadı canım hatta hamileykende hiç belirtim olmadı normal bir insan gibiydim tek fark göbeğimdi

Göğüs Ağrı'sı ve şişlik diyorlar belirti olarak bu şart mı yani her hamilelikte olan bişey mi bende göğüs hassasiyeti yok hiç

canım aynı durumdayız iki haftadır bel ve kasık ağrısı çekiyorum ama göğüslerde tık yok :) off yaa beklemeyi hiç sevmiyorum son 3 gün

merhaba bayanlar aranıza yeni katıldım yani daha önce yazılarınızı okuyordum ama ben de bu ay beklemedeyim daha bir haftam var ama sanki olmayacak gibi bir his var içimde.Çok istiyorum allah anne olmak isteyen herkese nasip eder inşallah.bende de erken başladı adet belirtileri belim ağrıyor,göğüslerim ağrıyor ama bunlar zaten her adet öncesi yaşadıklarım

ben de çok fazla ümitleniyorum her belirtiyi aha hamile olabilirime yoruyorum bunun yanlış olduğunuda biliyorum insanın psilolojisi bozuluyor,bu bir haftalık süreyi kafama takmamak düşünmemek için nasıl geçirebilirim ?Fikri olan var mı

benim 2.ay denemem bir yıllık evliyim dış baskılar sonucu kafama taktırıyorlar bir yıl istemedik eşimle şimdi yaş geçiyor yaş geçiyor diye baskı kuruyor etrafımdakiler ondan bukadar üzülüyorum acaaba olur mu tutar mı vs.ondan dolayı üzülürüm diye test almayacam gününe kaddr bekleyecem tabi allah sabır verirse

Bide varmi aranizda bata 9 gun kala su gibi seffaf akintisi olan kokusuz
Benimde 10 gun var belirti için cok erken. Senin dedigin akıntı seffaf kokusuz ve uzuyor ise yumurtlama gunundesin demektir. Bu gunleri boşa gecirmememi tavsiye ederim

benimde 1 hafta var aklımda hep soru işareti test yapsam mı kan versem mi???
ne yapsam sizde ufaktan test alıp baksam mı 2 günde bir

benimde 1 hafta var aklımda hep soru işareti test yapsam mı kan versem mi???
ne yapsam sizde ufaktan test alıp baksam mı 2 günde bir
Bence bat günün nu bekle canim bosa masraf oluyor benimde bat 13 gunumun gecmesini bekleyecegim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…