Göğüs Ağrı'sı ve şişlik diyorlar belirti olarak bu şart mı yani her hamilelikte olan bişey mi bende göğüs hassasiyeti yok hiçİnşallah canım :)
oğluma hamileyken hiç ama hiç belirtim olmadı canım hatta hamileykende hiç belirtim olmadı normal bir insan gibiydim tek fark göbeğimdiGöğüs Ağrı'sı ve şişlik diyorlar belirti olarak bu şart mı yani her hamilelikte olan bişey mi bende göğüs hassasiyeti yok hiç
Ne güzelmişoğluma hamileyken hiç ama hiç belirtim olmadı canım hatta hamileykende hiç belirtim olmadı normal bir insan gibiydim tek fark göbeğimdi
Göğüs Ağrı'sı ve şişlik diyorlar belirti olarak bu şart mı yani her hamilelikte olan bişey mi bende göğüs hassasiyeti yok hiç
Hadi bakalım ne olcak bizecanım aynı durumdayız iki haftadır bel ve kasık ağrısı çekiyorum ama göğüslerde tık yok :) off yaa beklemeyi hiç sevmiyorum son 3 gün
çok fazla ümitleniyorum ama hamile olmadığıma da nerdeyse eminim böyle saçma sapan duygular içerisindeyim ben ya sabır sabır..Hadi bakalım ne olcak bize
Bende öyleyim cnm ikilemdeyimçok fazla ümitleniyorum ama hamile olmadığıma da nerdeyse eminim böyle saçma sapan duygular içerisindeyim ben ya sabır sabır..
Aynı bençok fazla ümitleniyorum ama hamile olmadığıma da nerdeyse eminim böyle saçma sapan duygular içerisindeyim ben ya sabır sabır..
Benimde 10 gun var belirti için cok erken. Senin dedigin akıntı seffaf kokusuz ve uzuyor ise yumurtlama gunundesin demektir. Bu gunleri boşa gecirmememi tavsiye ederimBide varmi aranizda bata 9 gun kala su gibi seffaf akintisi olan kokusuz
Bence bat günün nu bekle canim bosa masraf oluyor benimde bat 13 gunumun gecmesini bekleyecegimbenimde 1 hafta var aklımda hep soru işareti test yapsam mı kan versem mi???
ne yapsam sizde ufaktan test alıp baksam mı 2 günde bir
+1Selam kızlar. BAT 12 Ekim. Akıntı, göğüs hassasiyeti var. Sabırsızlıkla beklemedeyim...
+1 hemen hemen aynı tarihlerdeyiz hadi bakalım inşBence bat günün nu bekle canim bosa masraf oluyor benimde bat 13 gunumun gecmesini bekleyecegim
Bence bat günün nu bekle canim bosa masraf oluyor benimde bat 13 gunumun gecmesini bekleyecegim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?