Hadi bakalım canım inşallah bundan güzel haberlerini alirizBENMDE 2 GUN VAR KISMET BAKALM FZLA DSNMEYN KZLAR STRES YAPNCA ODA IKNTI OLUYO. RABBIM HAYRLIINI VERSN CUMLEMIZE
Hadi bakalım canım inşallah bundan güzel haberlerini aliriz
Aynen canım benimde belirtim yok inşallahbu ay hamiş kalirizBenim de Bat ima 7gun kaldı hic belirtim yok ama
Umutsuzluğa kapilmiyoruz rabbim bize de annelik duygusunu yaşatacak demi kizlaramın ınsalla ck heveslenmek ıstemıyorum 2 yıldr ıstıyorz ama olmadı kısmet artk
Bn de ekimde evlendim ama son 2-3aysir düşünüyorum cocukBen 8aylik evliyim kızlar bir umut bekliyorum
Insallah canim . Evet sadece tuvalette geliyo benim.normal akintim da olur sik sik normal akintim sikliginda ama toz pembe. Yerlesme kanamasi da adet zamanlarinda olmus herkesin . Bi umutlanmistim giderek umudum da tukeniyi. Bakalim hayirlisiBelki yerlesme kanaması oluyor ya belkide odur.. az birşey mi ?
Insallah canim. Benim de bu siyldigimin disinda hic belirtim yok malesefİnşallah yerleşme kanamasidir cnm benim henüz bir belirtim yok
İnstagram kullanmayanlar için takip ettiğin bilgileri bizimle paylaşır mısın onerecegin bir şeyler var mien iyi bilgi instagram \hamilelersorucevap \sayfasında kızlar online doktorlar ücretsiz hemdeeeee :)
Umutsuzluğa kapilmiyoruz rabbim bize de annelik duygusunu yaşatacak demi kizlar
Insallah canim . Evet sadece tuvalette geliyo benim.normal akintim da olur sik sik normal akintim sikliginda ama toz pembe. Yerlesme kanamasi da adet zamanlarinda olmus herkesin . Bi umutlanmistim giderek umudum da tukeniyi. Bakalim hayirlisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?