Bat'ına 7gün kalanlar

BeNim de bir hafta var canim, belirtilerin var mi? Ne kadar zamandur istiyosunuz bebek?

BENMDE 2 GUN VAR KISMET BAKALM FZLA DSNMEYN KZLAR STRES YAPNCA ODA IKNTI OLUYO. RABBIM HAYRLIINI VERSN CUMLEMIZE

Fazla dusunmuyordum zaten canim bu ay ama once assiri derecede beyaz akintim oldu iki uc gun usuttum zannettim sonra dun de pembe leke geldi. Hala wc ye gittigimde peceteye toz pembe leke geliyo. Daha bir hafta var neyin nesi nlamadim. Ve ister istemez de stress oluyorummm

Cuma gunu test yaparim diyorum varsa çıkar zaten insan cok merak ediyor yaa beklemek zor

Belki yerlesme kanaması oluyor ya belkide odur.. az birşey mi ?
Insallah canim . Evet sadece tuvalette geliyo benim.normal akintim da olur sik sik normal akintim sikliginda ama toz pembe. Yerlesme kanamasi da adet zamanlarinda olmus herkesin . Bi umutlanmistim giderek umudum da tukeniyi. Bakalim hayirlisi

Umutsuzluğa kapilmiyoruz rabbim bize de annelik duygusunu yaşatacak demi kizlar

aminnşaallah canım rabbımın mucızesı bebek bızlerede nasıp olacak ınsaallahhayrlı zamandagelsın saglkl gelsın.. allah en ıyısını bılır bızlere kalsa herseyı ısterız am rabbım hayrlı olan dualarmızı kabl eylesın

kzlar sreklı belrtı aramayn kendnze bence.. bısuru belrtı sayılıyo bır ıkısı her ay bzlerdede bulunablr bos yere heves edıyorz sonra.. sabır lazım

Insallah canim . Evet sadece tuvalette geliyo benim.normal akintim da olur sik sik normal akintim sikliginda ama toz pembe. Yerlesme kanamasi da adet zamanlarinda olmus herkesin . Bi umutlanmistim giderek umudum da tukeniyi. Bakalim hayirlisi

Sen umudunu asla kaybetme..
Içini rahatlatacaksa kanda baktirabilirsin canim ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…