Yarin baktirabilirm belki canim. Hayirlsi....Sen umudunu asla kaybetme..
Içini rahatlatacaksa kanda baktirabilirsin canim ..
A.sLm canim, benim de yarin 6 gun kalacak ve ben de test yaptirmayi dusunuyorum, benim de muhtemelen negatif cikacak ama erken demediler di mi. Ksn testi icin yaniSelam kızlar adetime 6 gün var ve dayanamayıp kan tahlili yaptırdım sonuç 2 çıktı0-5 arası negatif dio.çok bozuldum okdr hayal kurmuştum ki
Erken dediler ama çıkabilir de dediler.acaba yükselir mi die düşünmeden alamıyorum kendimiA.sLm canim, benim de yarin 6 gun kalacak ve ben de test yaptirmayi dusunuyorum, benim de muhtemelen negatif cikacak ama erken demediler di mi. Ksn testi icin yani
Peki sende varmı belirtiler.benim bacaklarımda bi ağırlık var ve kramp giriyo.onun dışında hiçbişey yokA.sLm canim, benim de yarin 6 gun kalacak ve ben de test yaptirmayi dusunuyorum, benim de muhtemelen negatif cikacak ama erken demediler di mi. Ksn testi icin yani
Ya brnimki karisik biraz ama din ve bugun normal siklikta gelen akintim toz pembe leke seklinde geliyo. Onun disinda hic bi belirtim yok. Bu akintidan once uc gun asiri derecede beyaz akinti gelmisti hatta noluyoruz deyip tuvalete kosuyodum hep ama usuttum herhalde dedim. Simdi de karnim sis ve dolgunluk var yine usyttum herhalde diyorum. Bu ay fazla kafama takmafim ama bilmiyorum ya hayirlisi...Peki sende varmı belirtiler.benim bacaklarımda bi ağırlık var ve kramp giriyo.onun dışında hiçbişey yok
PCO var canim bende ilacsiz regl olmuyorum ve yumurtalarim tembel oldugu icin ilacsiz buyumuyolar. Gecen ay klomenle buyumuslerdi, bes gun kala yine leke geldi aha dedim hamileyim bir gun erken regl oldum. Bu ay hic bir ilac kullanmiyorum( matofin haric, insulin direnci icin iciyorum) kilo verdim 5 6 kilo kadar ayin 11 inde siddetli batmalarim oldu gecti catladi fiye yorumladim ben tam gunuydu cunku. Ams bu ay hic kontrolum ve ilac tskviyem olmadi o leke ve 11indeki o agri beni tetikliyo gebelige....Peki sende varmı belirtiler.benim bacaklarımda bi ağırlık var ve kramp giriyo.onun dışında hiçbişey yok
PCO var canim bende ilacsiz regl olmuyorum ve yumurtalarim tembel oldugu icin ilacsiz buyumuyolar. Gecen ay klomenle buyumuslerdi, bes gun kala yine leke geldi aha dedim hamileyim bir gun erken regl oldum. Bu ay hic bir ilac kullanmiyorum( matofin haric, insulin direnci icin iciyorum) kilo verdim 5 6 kilo kadar ayin 11 inde siddetli batmalarim oldu gecti catladi fiye yorumladim ben tam gunuydu cunku. Ams bu ay hic kontrolum ve ilac tskviyem olmadi o leke ve 11indeki o agri beni tetikliyo gebelige....
Amin canim benim. Aynen oyle, giderrk kaybediyorum zaten umidimi. Hayirlisi....Hadi hayırlısı olsun canım inşallah hamilesindir.nekadar ümitlensek okdr yıpratıyoruz kendimizi
Naptin canım regl oldun muBENMDE 2 GUN VAR KISMET BAKALM FZLA DSNMEYN KZLAR STRES YAPNCA ODA IKNTI OLUYO. RABBIM HAYRLIINI VERSN CUMLEMIZE
Naptin canım regl oldun mu
Aynen hayırlısı inşallah bir mucize olur da farklı haberler alirizama aksama olurum dıye tahmn edıyorum hafften kasık bel agrım var gogsumn yanlarıda acıyo bıraz koltuk altıma dgru. hayrlısı artık
Aynen hayırlısı inşallah bir mucize olur da farklı haberler aliriz
Benim 4gun varamin cnm ınsallah senn kac gn var
Benim 4gun var
En güzelini yapmissin ellerine sağlıksimdiden afiyet olsunhayrlısı cnm buun benm 27. gnu 2 6 28 gnde bır oluyor bakalm belkıde yarn olr dsnmemeye calısıyorum poğaça yapmay giriştim vakt gecsın dıye
En güzelini yapmissin ellerine sağlıksimdiden afiyet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?