Bat'ına 7gün kalanlar

Selam kızlar adetime 6 gün var ve dayanamayıp kan tahlili yaptırdım sonuç 2 çıktı 0-5 arası negatif dio.çok bozuldum okdr hayal kurmuştum ki

Selam kızlar adetime 6 gün var ve dayanamayıp kan tahlili yaptırdım sonuç 2 çıktı 0-5 arası negatif dio.çok bozuldum okdr hayal kurmuştum ki
A.sLm canim, benim de yarin 6 gun kalacak ve ben de test yaptirmayi dusunuyorum, benim de muhtemelen negatif cikacak ama erken demediler di mi. Ksn testi icin yani

A.sLm canim, benim de yarin 6 gun kalacak ve ben de test yaptirmayi dusunuyorum, benim de muhtemelen negatif cikacak ama erken demediler di mi. Ksn testi icin yani
Erken dediler ama çıkabilir de dediler.acaba yükselir mi die düşünmeden alamıyorum kendimi

Peki sende varmı belirtiler.benim bacaklarımda bi ağırlık var ve kramp giriyo.onun dışında hiçbişey yok

Peki sende varmı belirtiler.benim bacaklarımda bi ağırlık var ve kramp giriyo.onun dışında hiçbişey yok
Ya brnimki karisik biraz ama din ve bugun normal siklikta gelen akintim toz pembe leke seklinde geliyo. Onun disinda hic bi belirtim yok. Bu akintidan once uc gun asiri derecede beyaz akinti gelmisti hatta noluyoruz deyip tuvalete kosuyodum hep ama usuttum herhalde dedim. Simdi de karnim sis ve dolgunluk var yine usyttum herhalde diyorum. Bu ay fazla kafama takmafim ama bilmiyorum ya hayirlisi...

PCO var canim bende ilacsiz regl olmuyorum ve yumurtalarim tembel oldugu icin ilacsiz buyumuyolar. Gecen ay klomenle buyumuslerdi, bes gun kala yine leke geldi aha dedim hamileyim bir gun erken regl oldum. Bu ay hic bir ilac kullanmiyorum( matofin haric, insulin direnci icin iciyorum) kilo verdim 5 6 kilo kadar ayin 11 inde siddetli batmalarim oldu gecti catladi fiye yorumladim ben tam gunuydu cunku. Ams bu ay hic kontrolum ve ilac tskviyem olmadi o leke ve 11indeki o agri beni tetikliyo gebelige....

Hadi hayırlısı olsun canım inşallah hamilesindir.nekadar ümitlensek okdr yıpratıyoruz kendimizi

ama aksama olurum dıye tahmn edıyorum hafften kasık bel agrım var gogsumn yanlarıda acıyo bıraz koltuk altıma dgru. hayrlısı artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…