Bat'ına 7gün kalanlar

benimde 5 gün var :) ateşim 37 derece henüz düşmedi inşallahta düşmez. ama onun dışında hiçbir belirtim yok. birde beyaz akıntının adet belirtisi olduğunu biliyorum bu ay beyaz akıntım hiç yok onun yerine daha su gibi bir akıntım var bakalım elimde 1 adet gebelik testi var onuda pazar günü yapacağım...

Benimde 7 günüm var. İnşallah hepimiz güzel haberler alırız. Benim sadece uykulu halim var onun dışında bir belirti yok. İnşallah hayırlısı olur .

Merhaba canım varmı güzel haber?. İnş rabbim haberler almayi nasip eder
Insallah canimmm, guzel denemez de orta sekerli bi haber var. Adetime 9 gun kala falan lekelenmem oldu yine. Koyde bahce isleriyle ugrasiyoruz tedbitli olmak icin dun yani adetime bir hafta kala kanda gebelik baktirdim 5,18 cikti. Var drmek icin kucuk bi deger. Ama cok.erken oldugu icin yarin tekrar yaptircam. Bakalim indallah yukselmistir.

Cook sevindimm inşallah artarak devam eder. Ayy mutlu oldum dikkat et sen yinede dinlenmeye çalış. Birde pko olduğu için kontrollerini aksatma

hadı hayrlısı bakalm

Cook sevindimm inşallah artarak devam eder. Ayy mutlu oldum dikkat et sen yinede dinlenmeye çalış. Birde pko olduğu için kontrollerini aksatma
Canim tesekkur ederim ama sevinmek.icin cok erken daha kasigim batiyo zaten pek bi is yapamiyorum. Bakalim hayirlisi

Amiiiinnn canim insallah. Ara ara sanci giriyo sol(zannediyorum ki yumurtam o taraftaydi, catladigini dusundugum yer orasi cunku) tarafa. Biyle tatli bi sanci. Normal akinti sikliginda pembe leke geliyo. Bi de bugun halsizim canim sabah cok uyudum ondan da olabilir. Bi de cok yorucu bi is beller bacaklar kopuyo. O yuzdrn bu kadar belirtim var simdilik

Bu ay doktira gitmedim, yumurta takibi yaptirmadim, yumurtalarim ilacsiz buyumuyo ilac kullanmadim. Kafama akmaya vaktim de olmadi. Leke gelince bi de yorucu islerle ugrasinca emin olmak icin test yaptirdim ondan da netice alamadim gerci amabekliyorum bakalim. Doktorumu aradim sonuc 5,18 cikti diye progestan basla drdi. Dimdi sadece progestan kullaniyorum.Ayin 11inde cok sancim olmustu hesapladim tam gunu dedim catliyo herhalde. Bu ay tamamen kendi kendimin doktoru oldum. Bakalim hep birlikte gorucez sonucu :)

Demek ki takmamak lazım. Hakkında hayırlısı olsun inşallah rabbim gönlüne göre versin canim

ne gelen vr ne gıdenn... geceye kaldı sanırım adet yada yarına

Kızlar benimde 2 gündür gecikti adettim belim ve sol tarafım son 20 gündür agrıyo acaba hamiş olabilirmiyim çok merak ediyorum idrar testi taptım bugün negatif çıktı Çok merak ediyorum sonuç tam olarak ne acaba

umudunu-kaybetme canim yarin da gelmezse seninki bi tahlil yaptir olmazsa. Insallah melegin seninledir. :)

karabela06 canim aynen sen de bi kan tahlili yaptir bence. Idrarda hemen cikmayabiliyo. Hazir gunun de gecmis. Insallah gonlunce olurcanim

Ay inş kızlar eşimle dört gözle bekliyorum mutlu haberi ama kan testi yaptırıp negatif çıkmasından korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…