Merhaba canım varmı güzel haber?. İnş rabbim haberler almayi nasip ederBeNim de bir hafta var canim, belirtilerin var mi? Ne kadar zamandur istiyosunuz bebek?
Insallah canimmm, guzel denemez de orta sekerli bi haber var. Adetime 9 gun kala falan lekelenmem oldu yine. Koyde bahce isleriyle ugrasiyoruz tedbitli olmak icin dun yani adetime bir hafta kala kanda gebelik baktirdim 5,18 cikti. Var drmek icin kucuk bi deger. Ama cok.erken oldugu icin yarin tekrar yaptircam. Bakalim indallah yukselmistir.Merhaba canım varmı güzel haber?. İnş rabbim haberler almayi nasip eder
Cook sevindimm inşallah artarak devam eder. Ayy mutlu oldum dikkat et sen yinede dinlenmeye çalış. Birde pko olduğu için kontrollerini aksatmaInsallah canimmm, guzel denemez de orta sekerli bi haber var. Adetime 9 gun kala falan lekelenmem oldu yine. Koyde bahce isleriyle ugrasiyoruz tedbitli olmak icin dun yani adetime bir hafta kala kanda gebelik baktirdim 5,18 cikti. Var drmek icin kucuk bi deger. Ama cok.erken oldugu icin yarin tekrar yaptircam. Bakalim indallah yukselmistir.
Insallah canimmm, guzel denemez de orta sekerli bi haber var. Adetime 9 gun kala falan lekelenmem oldu yine. Koyde bahce isleriyle ugrasiyoruz tedbitli olmak icin dun yani adetime bir hafta kala kanda gebelik baktirdim 5,18 cikti. Var drmek icin kucuk bi deger. Ama cok.erken oldugu icin yarin tekrar yaptircam. Bakalim indallah yukselmistir.
Benim daha 6 gun var kizlar ya. Zaman gecmek bilmiyoo
Canim tesekkur ederim ama sevinmek.icin cok erken dahaCook sevindimm inşallah artarak devam eder. Ayy mutlu oldum dikkat et sen yinede dinlenmeye çalış. Birde pko olduğu için kontrollerini aksatma
Canim bahcede kornison salatalik topluyotuz daha dogrusu bugun toplayamiyotum bn kasigim batiyo, halsizlik var. Ister istemez takiliyo kafaya. Bakalim hayirlisi olsun canim.baska sylerle ugrasrsan gecer canm ck tkma kafaya
İnşallah devam eder canim. Rabbim kucağına almayi nasip etsin. Batma nasıl oluyor canim ? Başka ne belirtin varCanim tesekkur ederim ama sevinmek.icin cok erken dahakasigim batiyo zaten pek bi is yapamiyorum. Bakalim hayirlisi
Demek ki takmamak lazım. Hakkında hayırlısı olsun inşallah rabbim gönlüne göre versin canimBu ay doktira gitmedim, yumurta takibi yaptirmadim, yumurtalarim ilacsiz buyumuyo ilac kullanmadim. Kafama akmaya vaktim de olmadi. Leke gelince bi de yorucu islerle ugrasinca emin olmak icin test yaptirdim ondan da netice alamadim gerci amabekliyorum bakalim. Doktorumu aradim sonuc 5,18 cikti diye progestan basla drdi. Dimdi sadece progestan kullaniyorum.Ayin 11inde cok sancim olmustu hesapladim tam gunu dedim catliyo herhalde. Bu ay tamamen kendi kendimin doktoru oldum. Bakalim hep birlikte gorucez sonucu :)
Merhaba canım bat bugün mu. İnşallah gelmez güzel haberler alırız. Regli belirtisi var mı canimne gelen vr ne gıdenn... geceye kaldı sanırım adet yada yarına
umudunu-kaybetme canim yarin da gelmezse seninki bi tahlil yaptir olmazsa. Insallah melegin seninledir. :)
karabela06 canim aynen sen de bi kan tahlili yaptir bence. Idrarda hemen cikmayabiliyo. Hazir gunun de gecmis. Insallah gonlunce olurcanim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?