Insallah hamile haberini verirsin tatlimBende 8 gun varken yaptim 0 cikti simdi gecikme olmasini bekliyorum 5 gunum var
Canm bnm doktrm erken gebelik testide 20 mlu ustunu olcuyo normal kaset testlerde dedi adetin gectigi 1. Gun ikiside silik cikabilir dedi o yuzdn gununu bekle opuldnKizlar hepinize merhaba benim bata 4 gun var ve erken gebelik testi yaptim negatif cikti yanilma payi varmidir acaba
Kizlar hepinize merhaba benim bata 4 gun var ve erken gebelik testi yaptim negatif cikti yanilma payi varmidir acaba
Canm bnce bekle adetlerin geciksi öyle.Benimki 6 gun olucak yarin test yapcam insKizlar hepinize merhaba benim bata 4 gun var ve erken gebelik testi yaptim negatif cikti yanilma payi varmidir acaba
Insallah hamissindir canimCanm bnce bekle adetlerin geciksi öyle.Benimki 6 gun olucak yarin test yapcam ins
Erken gebelik testiyle bende 4 gün kala öğrendim hemen kan testi yaptırdım ordada çıktı inş seninki geç dollenmedirKizlar hepinize merhaba benim bata 4 gun var ve erken gebelik testi yaptim negatif cikti yanilma payi varmidir acaba
Canim allah bagislasin insallah oyledirErken gebelik testiyle bende 4 gün kala öğrendim hemen kan testi yaptırdım ordada çıktı inş seninki geç dollenmedir
Benimde salı günü olmam lazım bırlıkte bakarızSalı günü regl olmam gerekiyor ama, heyecandan meraktan ölmek üzereyim.
Benimde salı günü olmam lazım bırlıkte bakarız
Benimde karnımın alt kısmında batma var belime vuruyor resmen bakalım hayırlısıCanımm hafi hayırlısı olsun inşallah. Benim bugün belim çok ağrıyor taşınma işleriyle uğraştık ondan da olabilir ama sanki regl belirtisi de gibi. Bilmiyorum korkuyorum inşallah tutmuştur allah dana da bana da nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?