Merabaa benimde reglime 8 gun ver ama goguslerim cok sis ve asiri bir agri var takmayim kafaya diyorum ama surekli aklim ordaGöğsüm çok şişti regl belirtilerinin aynısını yaşıyorum regl mi olcam hamile miyim anlamadım
Bazen psikolojik te oluyo kızlar kafaya takınca ben gecen ay hamilelik belirtilerının hepsını yasadım sandım bas dönmesinden miğde bulantısına kadar herşey vardı sanki ama gününde adet oldum bu ay kendımı çok dinlemıyorum sadece yapmam gereken günlerı degerlendırdım ve beklıyorum adet günüm geçmedende test yapmıcamMerabaa benimde reglime 8 gun ver ama goguslerim cok sis ve asiri bir agri var takmayim kafaya diyorum ama surekli aklim orda
Bende test yapmiycam diye yemin ettm cok uzuluyorum negatifi gorunce ovulasyon testine uyarak bu ay denedik ama takdir Allahdan insaallah en kisa zamanda bizde hamiss oluruzBazen psikolojik te oluyo kızlar kafaya takınca ben gecen ay hamilelik belirtilerının hepsını yasadım sandım bas dönmesinden miğde bulantısına kadar herşey vardı sanki ama gününde adet oldum bu ay kendımı çok dinlemıyorum sadece yapmam gereken günlerı degerlendırdım ve beklıyorum adet günüm geçmedende test yapmıcam
Aynen bende salı olmam lazım en geç Çarşamba bakarız artık test alırızBende dinlemiyorum kendimi sadece göğüs ağrısı olunca regl de de oluyor genelde hangisine yoracağımı şaşırdım. Ama şimdi peşini bıraktım. Ne de olsa salı günü adet günüm. Oldum oldum olmadım o zaman test yaparım
Insallah hamilesindir canimGöğsüm çok şişti regl belirtilerinin aynısını yaşıyorum regl mi olcam hamile miyim anlamadım
Insallah hamilesindir canim
Aynen bende salı olmam lazım en geç Çarşamba bakarız artık test alırız
Edelim Can'ım inş sende bende güzel haber alırızBirbirimizi haberdar edelim salı günü merak ettim :)
Pozitifmi ciktikızlar ben hamileliğimi adetime 6 gun varken ovulasyon testi ile öğrendim . ve bı çok arkadasım da bnm gıbı öğrendi.tavsıye ederım
Bende olmadım yarın olmam lazım en geç ama gelen gıden yok Can'ımYarın bat günüm ama hiç bir belirti Yok üstelik beyaz akıntım var normalde bir gün kala pembe akıntı olurdu ertesi gün adet olurdum
Bende olmadım yarın olmam lazım en geç ama gelen gıden yok Can'ım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?