Battaniye emen kızım

Feslegen Kokulu Nane

Durmak, yıkılmaktan önceki son adımdır.
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2018
16.162
36.780
528
Selamunaleykum sevgili anneler. Benim iki aylık bir kızım var. ağzı sürekli oynuyor. Ya battaniyesini ya elini ya da ne bulursa emmeye çalışıyor. Ağzına bir şey alamazsa çığlık çığlığa bağırıyor Aç olduğunu düşünerek emzirmek istiyorum ama emmiyor. Sütümde bir sıkıntı olabilir diye mama verdim mamayi da emmedi. Emzik de tutmadı. Ağzı uykuda bile emer vaziyette. Sizce neden. Normal mi

Cunku o yasta emme ihtiyaclari oluyo..

Emmek istemesini anlıyorum ama meme emmiyor onu anlamıyorum. Çok huzursuz bu yüzden aç olabileceğini düşünüyorum

Benim de 5 aylik kizim var kiyametleri koparmasa da o da her seyi agzina goturuyor ozellikle battaniyesini :)
Bizim de 2 aylikken falan basladi bu kasintilar dis etleri artik dise hhazirlaniyor :)

Emmek ister elbette de dediginiz gibi meme emmiyorsa o can sikar tabi.ac mi sizce?hem emmiyor mama da yemiyor demissiniz nasil doyuyor
Ben de bilmiyorum. Sürekli ağzını oynattığı için doğmadığını düşünüyorum. Çok huzursuz sürekli ağlıyor bir de meme emerken birden çıkarıp battaniyesini emmeye çalışıyor o yüzden konu açtım acaba başka bir sıkıntısı mı var

Benim de 5 aylik kizim var kiyametleri koparmasa da o da her seyi agzina goturuyor ozellikle battaniyesini :)
Bizim de 2 aylikken falan basladi bu kasintilar dis etleri artik dise hhazirlaniyor :)
Yani diş etleri kaşındığı için mi yapıyor. Hiç aklıma gelememişti teşekkür ederim

Karnina sanci giriyor belki de emerken.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…