- 30 Ekim 2018
- 16.162
- 36.780
- 528
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
-
Cunku o yasta emme ihtiyaclari oluyo..Selamunaleykum sevgili anneler. Benim iki aylık bir kızım var. ağzı sürekli oynuyor. Ya battaniyesini ya elini ya da ne bulursa emmeye çalışıyor. Ağzına bir şey alamazsa çığlık çığlığa bağırıyor Aç olduğunu düşünerek emzirmek istiyorum ama emmiyor. Sütümde bir sıkıntı olabilir diye mama verdim mamayi da emmedi. Emzik de tutmadı. Ağzı uykuda bile emer vaziyette. Sizce neden. Normal mi
Hayır denemedim. Işe yarar mı dersinizFarklı emzikler denediniz mi?
Hayır denemedim. Işe yarar mı dersiniz
Tavsiyeniz için teşekkür ederimOlabilir. Belki verdiğiniz emziği sevmemiştir. Emziğe biraz süt bulaştırın verirken hatta biz öyle vermiştik yeğenime.
Benim de 5 aylik kizim var kiyametleri koparmasa da o da her seyi agzina goturuyor ozellikle battaniyesini :)Selamunaleykum sevgili anneler. Benim iki aylık bir kızım var. ağzı sürekli oynuyor. Ya battaniyesini ya elini ya da ne bulursa emmeye çalışıyor. Ağzına bir şey alamazsa çığlık çığlığa bağırıyor Aç olduğunu düşünerek emzirmek istiyorum ama emmiyor. Sütümde bir sıkıntı olabilir diye mama verdim mamayi da emmedi. Emzik de tutmadı. Ağzı uykuda bile emer vaziyette. Sizce neden. Normal mi
Ben de bilmiyorum. Sürekli ağzını oynattığı için doğmadığını düşünüyorum. Çok huzursuz sürekli ağlıyor bir de meme emerken birden çıkarıp battaniyesini emmeye çalışıyor o yüzden konu açtım acaba başka bir sıkıntısı mı varEmmek ister elbette de dediginiz gibi meme emmiyorsa o can sikar tabi.ac mi sizce?hem emmiyor mama da yemiyor demissiniz nasil doyuyor
Yani diş etleri kaşındığı için mi yapıyor. Hiç aklıma gelememişti teşekkür ederimBenim de 5 aylik kizim var kiyametleri koparmasa da o da her seyi agzina goturuyor ozellikle battaniyesini :)
Bizim de 2 aylikken falan basladi bu kasintilar dis etleri artik dise hhazirlaniyor :)
Evet ağlıyor çok huzursuz ama gelişimi iyi çok şükürAğlıyor mi huzursuz mu gelişimi nasıl boy kilo
canım benim kızımda öyle alerjisi var bir dr gidin istersenEvet ağlıyor çok huzursuz ama gelişimi iyi çok şükür
Karnina sanci giriyor belki de emerken.Ben de bilmiyorum. Sürekli ağzını oynattığı için doğmadığını düşünüyorum. Çok huzursuz sürekli ağlıyor bir de meme emerken birden çıkarıp battaniyesini emmeye çalışıyor o yüzden konu açtım acaba başka bir sıkıntısı mı var
Cumartesi götüreceğim insallahcanım benim kızımda öyle alerjisi var bir dr gidin istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?