Doğuma Hazırlık BATU nasıl sizce kızlar...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

ilbatum

rabbime emanetiz :)))
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2010
14.186
31
208
Diğer
eşim oğlumuz olduğunu öğrenir öğrenmez bu ismi koyalım dedi bende kabul ettim ama hala başka bir isim olabilir mi diyorum, babamızı kırmak hiç istemiyorum ne yapmalıyım?
sizce nasıl arkadaşlar batu ismi? ne olur yardım edin

benim oğlumun ismi çağan batu....eşim batuhan istiyodu bende çağan onuda kırmak istemedim batuhanı kısalttık çağan batu oldu ben beğeniyorum...

bence başka bir isim düşünün daha güzel isimler var
evet ama babamız istemiyor :(
bende ne yakışır yanına karar vermedim
aslında iki isimli olsun istemiyorum
zaten diğeri kullanılmıyor
benim oğlumun ismi çağan batu....eşim batuhan istiyodu bende çağan onuda kırmak istemedim batuhanı kısalttık çağan batu oldu ben beğeniyorum...
adıyla yaşasın çğan arkadaşımı oğlu aynı isim olsun istemiyorum
ilginize teşekkür ederim :16:
batu'nun yanına birşey ekleyin bence güzel olur..
ekleyelim mi diyorsunuz
ne ekleyebilirim ki?
batuhan kulağa daha hoş geliyor sanki
yok canım ben sonu han ile biten isimleri pek sevmiyorum
benimde yiğenimin adı berke batu:55:
batu tek başına olmaz mı sizce?

Bence hoş bi isim.
Benim de oğlum olacak ve batu ismi benim listemdekiler içinde yer alıyor hala :)

bence batu ismi cok guzel ve kisa, ikinci isimleri cok sevmiyorum, bu kadar teknoloji caginda iki isim ve cok uzun olan isimler ileride bebeklerimizi yoracak gibi geliyor

cnm batu çok kısa gibi
ya batuhan yapın yada sende bi isim bul ve 2 isimli yapın.

bir öğretmen olarak 2 isme inanılmaz karşıyım eskiden değildim o ayrı
neden mi ?
ben çocukların genelde ilk isimlerini yoklamada gördüğüm için ilk isimlerini kullanırım kısa bir 2. ismi varsa gül,nur,su,can,cem gibi onları eklerim ama 2. isimde ilki gibiyse pek tercih etmiyorum, sanki seslenirken birkaç kişiye sesleniyor gibi geliyor :)
ve velilerim gelip ya hoca hanım siz tuğçe diyorsunuz ama biz ceren diyoruz falan gibi isteklerle geliyorlar öyle oluncada eğer bir çocuğum olursa 2. bir isim asla koymam dedim deyiş o deyiş :))))
sonuna han gelen isimleride ben sevmiyorum
kısa ve öz isimler daha tercihim
ilginize teşekkür ederim

bence batu ismi cok guzel ve kisa, ikinci isimleri cok sevmiyorum, bu kadar teknoloji caginda iki isim ve cok uzun olan isimler ileride bebeklerimizi yoracak gibi geliyor

teşekkür ederim canım ,bende 2. isimler kullanılmadığı için sevmiyorum ,hem sınavlarda kodla kodla bitmez :)))
bende noktalı harfi olsun istemedim açıkçası ben hep adımı ozlem diye yazmak zorundayım mesela :(
bencede yoracak ne gerek var yavrum yorulsun :)

ben 2 isme karsiyim uzunluktan baska bir seye yaramiyor...
batu tek basina cok guzel bir isim tatlim, tek olarak kullanin bence :71: :89:

Back
X