Doğuma Hazırlık Batuhan mı tuğra mı ?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

mmb8187

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2011
62
2
86
Arkadaşlar oğluşum doğdu doğacak hala ismini netleştiremedik 38.haftamdayım .Sizce hangi isim daha güzel :)

Tuğra bence.
bizim kız ilk 5.5 ay erkek taklidi yaptı, ismini hazırlamıştık Ahmet Tuğra olacaktı ama ters köşe olduk 6. aya girdiğimizde :)))

arkadaşlar cevaplarınız için teşekkür ederim bende tuğra ismini daha çok beğeniyorum ,fakat çevremizdeki kişiler yok yazı tura derler koymayın
diyorlar kararsız kaldım bu yüzden

tuğra daha güzel bence de, yazı tura esprisi de çok soğuk ayrıca.. bence kimse öyle bi soğukluk yapmaz

tuğra bencede ayrıca teyzemin oğlunun adı tuğra kimse yazı tura tarzı bi espiri yapmadı

arkadaşlar cevaplarınız için teşekkür ederim bende tuğra ismini daha çok beğeniyorum ,fakat çevremizdeki kişiler yok yazı tura derler koymayın
diyorlar kararsız kaldım bu yüzden

canım boşver herkesi, bende bi ara ela düşündüm bizim kıza hela diye dalga geçtiler, kimseye takılma..

canım kızının ismini ne koydun :)

inci melek koyduk canım adını

canım boşver herkesi, bende bi ara ela düşündüm bizim kıza hela diye dalga geçtiler, kimseye takılma..

inci melek koyduk canım adını

Ela da , inci de güzel isimler inci melek çok hoş durmuş isim olarak hayırlısı olsun canım :)

Arkadaşlar Tuğra daha orjinal sanki haklısınız :))teşekkür ederim cevaplarınız için benim için sizin fikirlerinizi almak iyi oldu kafam çok karışmıştı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…