• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bavul mevzusu

A101 bimde bile satılıyor valiz ya, hadi internetten alışverişi bilmiyorsa. Uçaklarda falan ordan oraya atışıyor hiç bir valizi verdiğim gibi alamadım valla. Bence kıvırma, içerisinde kışlıklar var, kaldırdım hiç çıkacak gibi değil de.

Üstelik götürdüğü gibi de getirmiyormuş bile :63:

Kizlar herkese merhaba.
Hemen konuya geleyim cunku cevaplamam gereken bir mevzu.
Eltim aylar onecesinde benden bir elbise istemisti vermistim.Elbiseyi hem yikamadan getirdi hemde o gun geri biraktigimda on tane laf soyleyip gitmisti.
Simdide tatile gitcek bavulumu istiyormus kv dem dedi.Bende kv dedimki vermek istemiyorum hem tekeli yamuk gibi bahaneler soyledim
Kizlar bir bavulun lafini yapcak degilim ama biktim bu yuzsuzlerden.Kaynanamda diyor ki iste vermesen hep soyler vermedin diye.bende dedim vermek istemiyorum.
Neyse kizlar esime soylerlerse kesin esim ver diye tutur.Sizce napiyim. MEVZU bavul degil aslinda esimin ailesine karsi cok birikmisim var yani cimrilikle algilanmasin.
Simdiden yorumlariniz icin cok tesekkur ediyorum
Edit. Kizlar acaba eltime mesaj ceksem mi bavulu istemis tekerligi bozuk yazayim baskasindan istesin

canım bavulun tekerleğinde sıkıntı var işine yaramaz ama istersen vereyim dersin, baktın bavulda sıkıntı var, kayınvalidene gösterirsin artık yenisini alırlar. şimdi sen bavul yüzünden kötü olma bence.
bi bavulu bile ne demeye başkasından istiyorlar anlamıyorum her zaman lazım olacak bir şey sonuçta. durumları mı yok?

Yani sizden bile istememiş araci koyuyor. Valla tatile giden bi zahmet bavulunu da alıversin.

Kendi istesin. Kardesime/anneme/kuzenime kim varsa ona verdim diyin.

Verme bahane bul.Başkasından bulsun.Hatta en mantıklısı kendine bavul alsın.Istemeye de yüzü yok kv.istetiyor.

Bence herkesten once esinize siz söyleyin. O kadar para verdim elbiseyi rezil halde getirdi, yazik degil mi? Ustelik bir tesekkur bile etmedi. Bavullarda ucuz degil, esyalarimi koklaya koklaya kullanırken, baskasinin hor kullanmasini istemiyorum diyin.
Soylrmryi dusunuyorum canim aksam esim gelsin konusicam kendisyle.

ver bavulu geri alma iç ile eşinden parasını al yenisini alırsın vermek istemiyorum ısrar ederseniz bana yenisini alın bir daha geri almak istemiyorum de
Ayu yorumunuza saglik cok guzel eger esimde israr ederse aynisini degecegim bava yenisini al ozaman diye.

Bahsettiğin gibi yüz süzse onu tekerleksiz de ister . Bu sefer mecbur kalır verirsin :) . Arkadaşıma , anneme vs verdim de ? ... Anlayabiliyorum seni sen temiz kullanırsın , gözün gibi bakarsın . Verirsin birine emanet haşat olur gelir. Yazik
Zatrn canim kv diyorum ki tekerlegi bozuk olsum diyor.Gezmicek ki bavulla evde durcak diyor cok yuzsuzler cok.

Benim valizim arabada kalmıştı, arabayı da kaynım almış içinde valizi görünce eve götürmüş sanki babasının malı. Hiç soran yok, bu valiz kimindir acaba düşünün benim arabamdan valizi alıp götürüyor ben de arıyorum tarıyorum yok. Eşime sor dedim sordu da ordaymış. O kadar sinirlendim ki.
Hemen mesaj attım valizimi yarın gönderirsen sevinirim, iyi akşamlar diye.
İnsanlar çok aç gözlü. Vermeyin. Direk de söyleyin.

Verme bahane bul.Başkasından bulsun.Hatta en mantıklısı kendine bavul alsın.Istemeye de yüzü yok kv.istetiyor.
Evt arkadasim her seferin ayni eyi yaoiyor elbiseyi istetirkende gorumcemden istedmisti .Kendisi yuzu yok istemeye.

Benim valizim arabada kalmıştı, arabayı da kaynım almış içinde valizi görünce eve götürmüş sanki babasının malı. Hiç soran yok, bu valiz kimindir acaba düşünün benim arabamdan valizi alıp götürüyor ben de arıyorum tarıyorum yok. Eşime sor dedim sordu da ordaymış. O kadar sinirlendim ki.
Hemen mesaj attım valizimi yarın gönderirsen sevinirim, iyi akşamlar diye.
İnsanlar çok aç gözlü. Vermeyin. Direk de söyleyin.
Allahim ya ben sinirlendim sizin yerinize insan bir sorar bavul senin mi yenge diye.
Ac gozluluer ya

Allahim ya ben sinirlendim sizin yerinize insan bir sorar bavul senin mi yenge diye.
Ac gozluluer ya
Aynen öyle düşün çıldırdım ben zaten. Ama o kadar bedavacılar ki her şeyi kendilerinin sanıyorlar. Hayır öyle bir yüz dahi vermedim. Terbiyesizler işte.
Siz de direk söyleyin, siz strese gireceğinize onlar bedavacı olmamaları gerektiğini düşünsünler.

A101 bimde bile satılıyor valiz ya, hadi internetten alışverişi bilmiyorsa. Uçaklarda falan ordan oraya atışıyor hiç bir valizi verdiğim gibi alamadım valla. Bence kıvırma, içerisinde kışlıklar var, kaldırdım hiç çıkacak gibi değil de.

Üstelik götürdüğü gibi de getirmiyormuş bile :63:
Dediginiz gibi verdigim hic bir esyayi eskis gibi alamadim.ya kirli getiriyorlar yada biryerini yirtiyorar cok ciddiyim ya anlamiyorum bu insanlari.Verirsem biliyorum ki maf etidecek zaten gozum bavulda degil beni sindirip almalarini hazmedemem.

Aynen öyle düşün çıldırdım ben zaten. Ama o kadar bedavacılar ki her şeyi kendilerinin sanıyorlar. Hayır öyle bir yüz dahi vermedim. Terbiyesizler işte.
Siz de direk söyleyin, siz strese gireceğinize onlar bedavacı olmamaları gerektiğini düşünsünler.
Cok haklisiniz biliyorum kv bugun vermem dedim ama yuzsuz olduklari icin yine gelip isticekler.Gene geleirlersr dun soyledim kv veremem icimde esyalarim var diyecegim.

eminönünde 3lü Bavul seti 150 tl . 34 yillik ömrümün 24 yilini kendi bavulumu kendim tasidigim icin tecrübelerime dayanarak gayet kaliteli olduklarini söyliyebilirim.
Ben kendime 2008 de Benetton dan 450 tlye sert kalip olanlardan almistim. 3 ay da bir türkiyeye ucuyorum hala sapasaglam.
Yani demem o ki versin 200 tl alsin bi 3lü set kullansin ömür boyu, illa ucuza kacicam diyorsa kipa da 70 tlye orta boy bavul var

eminönünde 3lü Bavul seti 150 tl . 34 yillik ömrümün 24 yilini kendi bavulumu kendim tasidigim icin tecrübelerime dayanarak gayet kaliteli olduklarini söyliyebilirim.
Ben kendime 2008 de Benetton dan 450 tlye sert kalip olanlardan almistim. 3 ay da bir türkiyeye ucuyorum hala sapasaglam.
Yani demem o ki versin 200 tl alsin bi 3lü set kullansin ömür boyu, illa ucuza kacicam diyorsa kipa da 70 tlye orta boy bavul var
Yorumunuz icin tesekkur ederim.Hani desem durumlari yoknalcak parasi yok veririm bir dahada geri almam.Lakin durumlari gayet iyi kucuk bir seu bile olsa yuzsuz gibi istiyorlar. Verirsemde arkamdan konusup esyalarimi hor kullaniyorlar .Beni sindirip almalarina tahamul edemem .Allahim bana sabirversin

Ödünc almayi ne kadar seviyor insanlar. Eski pusku olsun benim olsun derim.ben hep. Eger kiymetini bilmiyorsa vermeyin bence. İnsani enayi yerine koyuyorlar. Kiyafet alip giyiyorsun yikamadan nasol verebilirsin hay Allahim

Madem kendi istemiyor, kaynanayı görümceyi araya sokarak burnundanda kıl aldırmıyor. Önce bir onları halledin. Bir daha aracı olmasınlar. Araya girmeye cesaret edemesinler. Vermezsen hep söyler derse asıl verirsem ben hep lafını ederim . Dilenci gibiler. Benim eskilerime göz dikmiş diye.

Tatil satın almaya para bulan kocası bir zahmet bavul da alıversin, ben olsam bende vermem...

Back
X