Bavul Sorunu

laviienrose

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2016
794
822
53
29
Herkese merhaba,

En sonunda tatile gideceğim zaman geldi çattı. Pazar günü otobüsle Alanya'ya gidiyorum. Ama bu bavul hazırlama olayını o kadar kafama taktım ki delireceğim artık. Kendime liste yaptım aslında bavula konması gerekenler diye, ama durup durup listeye bakıyorum bir şey unuttum mu diye. Kendimi biliyorum pazar günü bavul hazırlamaya başlayacağım, tamam bitti diyip saat başı gidip kontrol edeceğim acaba bir şeyi unuttum mu diye. Ben bu kadar takıntılı olmayı nasıl bırakacağım ya ? Bir de sizden ricam bir bavulda neler olması gerekir bana yardım eder misiniz ? Listede unuttuğum varsa onları da yazayım

Önemli olan ilaçlar ve merhemler bence.
Geri kalanları unutsanız bile gittiğiniz yerden alırsınız.

tarak :)
ben nedense her zaman tarak unuturum, gittiğim yerde alırım, onu da orada unuturum :mad:

onun dışında klasik,
kişisel bakım malzemeleriniz,
pijaması şortu yazlık doldur gitsin,
güneş gözlüğü,
şapka,
mayo,
sandalet,
...

biz bir de aspirin plus alırız yanımıza

Mayo-bikini
Plaj havlusu
Otele gitmiyorsanız duş havlusu
Kalacağınız gün sayısına uygun kıyafet, iç çamaşırı.
Otel şampuanı kullanamıyorsanız kendi şampuanınız ve duş jeliniz
Makyaj malzemeleri
Güneş kremi
Her ihtimale karşı ağrı kesici, alerji vs ilaç
Ayakkabı, terlik, plaj terliği

Yani ne unutabilirsin ki? Şarj aletin, cüzdan, kimlik vs yanındadır. Mayo, terlik de unutmayacaksın eminim. Unuttuğun şeyin ne kadar elzem olabilir ki, onu da en fazla orada satın alırsın. Bu kadar strese ne gerek var?

tarak :)
ben nedense her zaman tarak unuturum, gittiğim yerde alırım, onu da orada unuturum :mad:

onun dışında klasik,
kişisel bakım malzemeleriniz,
pijaması şortu yazlık doldur gitsin,
güneş gözlüğü,
şapka,
mayo,
sandalet,
...

biz bir de aspirin plus alırız yanımıza
:dondurma: aspirin niye ?

Herkese merhaba,

En sonunda tatile gideceğim zaman geldi çattı. Pazar günü otobüsle Alanya'ya gidiyorum. Ama bu bavul hazırlama olayını o kadar kafama taktım ki delireceğim artık. Kendime liste yaptım aslında bavula konması gerekenler diye, ama durup durup listeye bakıyorum bir şey unuttum mu diye. Kendimi biliyorum pazar günü bavul hazırlamaya başlayacağım, tamam bitti diyip saat başı gidip kontrol edeceğim acaba bir şeyi unuttum mu diye. Ben bu kadar takıntılı olmayı nasıl bırakacağım ya ? Bir de sizden ricam bir bavulda neler olması gerekir bana yardım eder misiniz ? Listede unuttuğum varsa onları da yazayım
havlu saç kurutma makinası ütü gibi saçma ihtiyaçlara girişmeyin otelde mevcut nasılsa...
kıyafet iç çamaşırı ilaç ve kozmetiklerini doldurun gitsin.

Bir tatilde dizimi havuza vurmuştum, ödem olmuştu yanınıza basit kremleride alın, düşme çarpma yanık
Ve tabiki ağrı mide bulantısı gibi temel rahatsızlıklar için ilaçlar
Birde boş temiz poşet, ne yapıp edip o valize dönüşte sığamıyorum.
Cımbız, şarj aleti, kitap

Pazar günü yola gideceksiniz ama bavul hazırlamaya pazar günü mü başlıyorsunuz?

Ben neredeyse 1 hafta önceden yıkanacaklar varsa yıkamaya, ütüsüzler varsa ütülemeye, bir yerden çıkarılacaklar varsa çıkarmaya başlıyorum. Ağzı açık durur bavulun, gelir gider birşeyler koyarım. Ya siz çok programlısınız şipşak hatırlıyorsunuz, ya da ben :KK55:

Güneşten sonra ferahlatıcı losyon alın, çok iyi gelir. Küçük bir çapraz çanta da orada size yeter. Kullandığınız ilaç varsa unutmayın. İyi tatiller :KK24:

Unutsanda bişi olmaz herhalde..

Bizde kurban bayramında gidicez antep'e.
Bavul hazırla dur. iki gün önceden yavaştan:KK51:
şunuda alsammı diye cok düşünürüm ben :KK53:

Yani ne unutabilirsin ki? Şarj aletin, cüzdan, kimlik vs yanındadır. Mayo, terlik de unutmayacaksın eminim. Unuttuğun şeyin ne kadar elzem olabilir ki, onu da en fazla orada satın alırsın. Bu kadar strese ne gerek var?

Her gün iş yerine şarj aleti getirmeme rağmen, bavula şarj aleti koymak aklıma gelmemişti vallahi billahi :D İyice kafam gitti benim ya :D

ben ütü alırım :KK53: klasik şeyleri yazmak istemedim:KK51:

Bunu da iyi ki yazdınız, annem söylemişti al diye ama unutmuşum :KK51:

anacım ateş dürücü agrı kesıcı, birde yanık merhemı al. gerısı için sıkıntı tinne:):)

Bir tatilde dizimi havuza vurmuştum, ödem olmuştu yanınıza basit kremleride alın, düşme çarpma yanık
Ve tabiki ağrı mide bulantısı gibi temel rahatsızlıklar için ilaçlar
Birde boş temiz poşet, ne yapıp edip o valize dönüşte sığamıyorum.
Cımbız, şarj aleti, kitap

Ben çok sakarım kesin bir yerlerime bir şeyler yaparım, ilaç almayı da yazayım listeye.

Pazar günü yola gideceksiniz ama bavul hazırlamaya pazar günü mü başlıyorsunuz?

Ben neredeyse 1 hafta önceden yıkanacaklar varsa yıkamaya, ütüsüzler varsa ütülemeye, bir yerden çıkarılacaklar varsa çıkarmaya başlıyorum. Ağzı açık durur bavulun, gelir gider birşeyler koyarım. Ya siz çok programlısınız şipşak hatırlıyorsunuz, ya da ben :KK55:

Güneşten sonra ferahlatıcı losyon alın, çok iyi gelir. Küçük bir çapraz çanta da orada size yeter. Kullandığınız ilaç varsa unutmayın. İyi tatiller :KK24:

Ay vallahi aslında aynıyız sizinle :D Ama annemler tepki veriyor ne acelen var da şimdiden hazırlanıyorsun diye :D Pazar gece 12de otobüs o yüzden pazar günü hazırlarsam sorun olmaz hem zaman geçer dedim :D Çamaşır yıkama işi zaten cuma cumartesiden halledilecek :D Geçenlerde adaya plaja gittik amele yanığı oldum resmen gölgede oturup, güneş sonrası için krem almayı unutmamam lazım :KK1:

Unutsanda bişi olmaz herhalde..

Bizde kurban bayramında gidicez antep'e.
Bavul hazırla dur. iki gün önceden yavaştan:KK51:
şunuda alsammı diye cok düşünürüm ben :KK53:

Bavul hazırlamak eziyet resmen küçükken ne güzeldi annem hazırlardı her şeyimi ben sadece kovamı küreğimi unutmamak için koyardım kenara :işsiz:

Back
X