Bay doğru mu Bay yanlış mı?

önce gerçekten sevip sevmediğine yada ne bilim onsuz yaşayıp yaşayamicağına karar ver, sonra gerisi gelir zaten

O kısım tamam zaten onu aştım boshayallersmile
ama uzağız yüzyüze görüşebilseydik bunları anlatmak kolay olurdu ama şimdi mümkün değil ancak aylar sonra
Telefonlar neyi ne kadar üstelik bu kadar zaman sonra.
o zamanda araya çok zaman girmiş ve sırf onun için yüzlerce km gitmiş olacağım ve bu onu daha da şımartır kötükedihüso
Üstelik belkide o zamana kadar :a015:

siz ilişkinizde yap boz oyunu oynayıp bunu birde alışkanlığa çevirmişsiniz...
evlilikte bunu yapabilmeniz mümkün değil,ilişkiler bunu kaldırabilir belki ama evlilik bu oyunları kaldırabilecek kadar hafif bir yük değil ...
sağlıklı görünmüyor ilişki,hatta sevgi sandığınız da bana göre artık tamamen yerini alışklanlık ve bağımlılığa bırakmış ....
yani artık mantığı ele alınıp düşünülmesi gerek olmuş...

Yorum için teşekkürler a.s.
Basiretim bağlandığı için değerli fikirlerinize ihtiyacım var zaten.
İlişkiyi yapboz haline getirdiğimiz için bende fazlasıyla üzgünüm ve bütün tereddütümün kaynağı bu :1no2:
Bahsettiğiniz bağımlılık hali ikimizde de var çok ayrıl barış yaşadık ama biribirimizin yüzüne bakamayacağımız bir hale düşmedik yıllardır belki sevgiyi devam ettiren de bu CADIARZU
Hal böyle olunca denemeye değer geliyor bana ama dediğim gibi kararsızım benneyaptımki
Bizim durumumuzda olup ilerde çok daha beter ayrılanda ver evlenip mutlu olanda.
Biz hangi guruba gireceğiz ve dahada önemlisi bunun için ben şu anda ne yapmalıyım bilemiyorum :çok üzgünüm:

onun için değiyosa git, çünkü bu şekilde sonunuz pek de iyi görünmüyo, hatta bayadır görüşmüyoruz diyosun, şu anda ayrıldınız da denebilir buna ve herangi biriniz bi adım atmazsa biter...

sevginize ve kendinize innaıyorsanız ,elbette ki denemeye değer....
sizin öncelikli yapmanız gereken bu alışkanlığı geride bırakmaya çalışmak, küs -barış durumu sizi de ,ilişkinizi de innaılmaz yıpratır...
yüzyüze olamamak başlı başına ağır bir iletişimsizlik sorununu da beraberinde getirir zaten ,ama siz ister ve çabalar ve emek verirseniz,bu ilşkiyi elbetteki bu sizi yoran durumlardan kurtarabilirsiniz ama dediğim çaba ,emek ve tabii sabır gerektiriyor...
konuşacaksınız,karşılıklı bir şekilde artık bu ilişkiye bir çeki düzen vermek zorunda olduğunuzu ,bu türlü durumların sevginizi çok fazla yıpratıp zarar vermesini ve birbirinizden vageçme zorunda kalmamak için çabalmak zorunda olduğunuzu ve ikinizin emeği ile bunun gerçekleşeceğini konuşun karşılıklı...
aksi taktirde zaman sizi oyalar ve siz bu bağımlılığa tutsak kalıp ,musuz bir ilşki ve evlilik yaşayabilirsiniz...
iletişim çok önemli ...yerimseniben

onun için değiyosa git, çünkü bu şekilde sonunuz pek de iyi görünmüyo, hatta bayadır görüşmüyoruz diyosun, şu anda ayrıldınız da denebilir buna ve herangi biriniz bi adım atmazsa biter...

İkinize de çok teşekkürler a.s.
Ama dediğim gibi işlerimiz dolayısıyla uzun bir zaman yüz yüze görüşemeyiz ve o kadar zaman sonra da bu küs barış durumuna ben sebep olmadığım halde bu adımı atarsam sonumu parlak görmüyorum :çok üzgünüm:
Bu sadece gurur yapmakda değil ilişkiyi yıpratan iletişimi koparmaksa ve bunu yapan oysa ona bunun yanlış olduğunu göstermem ve sabretmem lazım gibi geliyor.
Ama sabredeyim derken onu kaybetmeyide istemiyorum, belki her seferinde aylar geçse bile tekrar bir araya gelebilmiş olmamıza güveniyorum senağlama
Yani şu anda istesemde yanına gidemem :çok üzgünüm:

ne kadar zamandır ayrı şehirlerdesiniz?
Yaklaşık 4 yıldır çünkü uzak kaldığımız zamanlarda anlayabildik birbirmizi sevdiğimizi...
Rüyama giriyor ara sıra zaten uzaktayız kızdım diye o girince msnde çevrimiçi olup çıktım facede de aynı şey, kızıp çocukluk yaptım, uzaktan uzağa kapris yaptım o da hepsinden silerek kapris öyle yapılmaz böyle yapılır dedi adeta mafoldumben
Beklemeli miyim aramalı mıyım, aklım oyunlar oynayıp hatırlatıyor onu, bu kadar basit bir şekilde bitmemeli biteceksede yüz yüze kızıp bağırmalıyız belki, ama bi adım atılmalı. Ne yapmalıyım bilemiyorum. :a015:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…