• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bay ve bayandan arkadas olunur mi

ilya89

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2018
169
130
53
35
Bir bay ve bayandan Normal arkadas olunmaz mi... Neden illa yakistirma olmasi gerekiyor millet tarafindan. Herneyse konuya geleyim. Yaklasik 3 aydir bir erkekle arkadaslik ediyorum inanin Normal arkadaslik ve bunun sevgilisiyle Sorunu var Ama 2 gun once Bana dedi sey senden uzak durmam gerekiyor. Sana haksizlik ediyorum, Benim Ona Ilgim Yok ki Neden Boyle soyluyor. Ben Ona basda demistim eger sevgilin Olumlu bakmiyorsa Biz konusmayiz muhattap olmayiz dedim. Yok okadarda degil dedi arada Selam Veririm Sana Nasilsin falan diye hal hatir sorarim dedi. Ama 2 gun once Niye diyor uzak durmam gerekiyor kotu olmani istemem. Ne Tuhaf insanlar var ya...Umarim aralari acilmamistir sevgilisiyle diye dusunuyorum. Yani aramizda bi sey yoktu Insallah aralari iyidir sevgilisiyle. Sevgilsinle yakin Zaman da da raslasma olasilim yuksek. Yahu ben kotu duruma mi duserim Acaba Kafam karisti iyce...

1 kadınla 1 erkek cok guzel arkadas olur da, sadece arkadaslarsa boyle konusmalar gecmez arada.
'Sevgilin kizacaksa gorusmeyelim' cümlesini kurdugunuz biriyle safi arkadas oldugunuzu düşünmüyorum. Bu cumleye gerek duydugum biriyle kankalik kurmam çünkü ben mesela.

Kendisi suan sorun yasiyorum dedi icin O cumleyi kurmak zorunda his ettim... Yani bende tuz biber olmuyum...

Erkekten arkadaş olmaz
Kadından erkeğe arkadaş olmaz
...

Ha olan olur mu olur
Benim var
20 yıllık başka şehirde
Art niyet hissettigim an
Ne yapacağımı da bilirim
Bugüne kadar hissetmediysem
Sorun yok

Erkeklerin esas kızla sıkıntıları varken aklı yanındaki kadına kayar genelde.
Onun sıkıntılarını dinleyen kadına.
Ama normal anlamda kaymıyor genele bakarsak.
Cinsellik amacıyla kayıyor. Belki de içten içe onu demek istemiştir.

Sevgilin istemezse muhatap olmayalım nedir ya? Siz zaten en başta bu arkadaşlığa normal arkadaşlık olarak yaklaşmamışsınız ki
Ben arkadaş olduğum insana öyle bir şey demem çünkü öyle bir niyetimiz yoktur zaten arkadaş olduysak. Sevgilisi kızıyorsa kendi problemidir beni bağlamaz yani.
Arada selam veririm falan da lütfeder gibi :işsiz:

Yani olunur da, siz beceremiyorsunuz.

olur nıye olmasın 3.5 yıllık evlıyım coluk cocuk sahıbıyım benım de var arkadaslarım
hatta gecen gun yolda eskı bır arkadasımla karsılastım zamanında her gunumuzu bırlıkte gecırdıgımız cok sevdıgım eskı dost
gorur gormez hemen yanına gıttım esımı aradım cagırdım tanıstırdım telefonlarını kaydettıler bırbırlerının haftasonu da bıze yemege gelıyor ...

insan duzgun olduktan sonra ne olacak kı

esımınde kız arkadasları benım en yakın arkadaslarım oldu mesela ...

Erkekten arkadaş olmaz
Kadından erkeğe arkadaş olmaz
...

Ha olan olur mu olur
Benim var
20 yıllık başka şehirde
Art niyet hissettigim an
Ne yapacağımı da bilirim
Bugüne kadar hissetmediysem
Sorun yok
Şair burada ne anlattı?
Kadından erkeğe arkadaş olmaz ama benim 20 yıldır var falan. Anlayamadım metnin fikrini.

Sevgilin istemezse muhatap olmayalım nedir ya? Siz zaten en başta bu arkadaşlığa normal arkadaşlık olarak yaklaşmamışsınız ki
Ben arkadaş olduğum insana öyle bir şey demem çünkü öyle bir niyetimiz yoktur zaten arkadaş olduysak. Sevgilisi kızıyorsa kendi problemidir beni bağlamaz yani.
Arada selam veririm falan da lütfeder gibi :işsiz:

Yani olunur da, siz beceremiyorsunuz.

Gayet Iyi beceriyorum Bu kisi haric :)

Ve yazdim gibi:
Kendisi suan sorun yasiyorum dedi icin O cumleyi kurmak zorunda his ettim... Yani bende tuz biber olmak istemedim, dusundumden ;)

Insanlar arkadas olabilir alt tarafi insanoglu 2 cins iken onuda olur olmaz diye nasil bolebilirler ki

Arkadasliginizin kız arkadaşı için, Sorun olabileceğini on görüp adama sorun olmayayım diyorsunuz Yani
demektir ki size göre de bu tur şeyler sorun olabiliyor yada sorun edenleri kabillendiniz demek, Arkadaş adam tamam deyince o zaman neyin sorgulamasidr bu???

Back
X