Bayaaa uyumusuz uyku sorunu

Çoooooktaaaaannnnnnnnn horultusundan kapısını kapattım ...Kız bu beni gözden mi çıkardı Alllaaaaaahhhh Eşin uyumuyosa sorsana erkek sonuçta onları kafaları bizden farklı ...Sen ben ol o da başka biri
Bildigin nafaka gibi birsey o diyor kimse kimseye bosuna o parayi vermez diyor burda ogren diyor ne gidiyorsun oralara zenginmiler dedo birde 45bini duyunca bnde senin ogrenmen icin elimden geleni yaparimda gidip cine git demem diyor

Bildigin nafaka gibi birsey o diyor kimse kimseye bosuna o parayi vermez diyor burda ogren diyor ne gidiyorsun oralara zenginmiler dedo birde 45bini duyunca bnde senin ogrenmen icin elimden geleni yaparimda gidip cine git demem diyor

eşine tşklerimi ilet..Yok be o kdar cin fikir değil..Destekçi sanırım sadece Türk kocişlerine aykırı bir durum kabul ediyorum ama beni oraya gönderipte zevki sefa yapacaksa da gözü çıksınnnnn ne diyim hiç bir şey gizli kalmaz çıkar ortaya eninde sonunda ...

[QUOTE="gokce25, post: 36800803, member: 194053"sonuctaerimi ilet..Yok be o kdar cin fikir değil..Destekçi sanırım sadece Türk kocişlerine aykırı bir durum kabul ediyorum ama beni oraya gönderipte zevki sefa yapacaksa da gözü çıksınnnnn ne diyim hiç bir şey gizli kalmaz çıkar ortaya eninde sonunda ...[/QUOTE]
Konuyu konuna yazdim aradaki fark ne diyerekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…