mrb kızlar 2 yıldır tanıdığım çok samimi olmadığım bir bayan arkadaşım var çocuklarımız aynı okulda okuyor okulda görüşürüz genelde bu bayanın hamamları var kiraya vermişler benide 3,4 kare hamama çağırdı bilenler bilir benim eşim aşırı kıskanç tabiki izin vermedi ama bayanda çok ısrar ediyordu bende enson eşimin izin vermediğini söyledim artık çağırmıyor biz bu arkadaşla geçen alışverişe çıktık bir butiğe girdik ben tunik beğendim kabine doğru ilerlerken dur bende geleyim vücudunu nmerak ediyorum neler var yokmuş bir bakayım dedi bende surat bu
nasıl yani dedim bendenmi utanıyorsun hadi soyun soyun sendekiler bendede var falan demeye başladı bende yeri geliyor ben eşimden bile utarım sen çık ben giyinirim diyorum bu halen ısrar ediyor bende kıyafeti üzerimndekilerin üzerine denedim tabi olmadı soyunmak ta istemiyorum kadında ayrılmıyor yanımdan bir beden büyüğünü aldım çıktık ama ben 2 gündür şoktayım kızlar acaba benmi abartıyorum diyede düşünüyorum ama ben hiç merak etmem empati yapıyorum ben olsam dışarda beklerdim varmı öyle tipler sizin çevrenizdede merak ettim :26: