Bayan arkadaşım vücudumu merak ediyormuşş

esra510

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2009
437
6
96
Diğer
mrb kızlar 2 yıldır tanıdığım çok samimi olmadığım bir bayan arkadaşım var çocuklarımız aynı okulda okuyor okulda görüşürüz genelde bu bayanın hamamları var kiraya vermişler benide 3,4 kare hamama çağırdı bilenler bilir benim eşim aşırı kıskanç tabiki izin vermedi ama bayanda çok ısrar ediyordu bende enson eşimin izin vermediğini söyledim artık çağırmıyor biz bu arkadaşla geçen alışverişe çıktık bir butiğe girdik ben tunik beğendim kabine doğru ilerlerken dur bende geleyim vücudunu nmerak ediyorum neler var yokmuş bir bakayım dedi bende surat bu:53: nasıl yani dedim bendenmi utanıyorsun hadi soyun soyun sendekiler bendede var falan demeye başladı bende yeri geliyor ben eşimden bile utarım sen çık ben giyinirim diyorum bu halen ısrar ediyor bende kıyafeti üzerimndekilerin üzerine denedim tabi olmadı soyunmak ta istemiyorum kadında ayrılmıyor yanımdan bir beden büyüğünü aldım çıktık ama ben 2 gündür şoktayım kızlar acaba benmi abartıyorum diyede düşünüyorum ama ben hiç merak etmem empati yapıyorum ben olsam dışarda beklerdim varmı öyle tipler sizin çevrenizdede merak ettim :26:

abartmak mı?? suratına bir tane patlatmalıydın bence...

lezbiyen eğilimleri belki vardır, belki de sadece gereksiz samimiyet huyu olan ya..şağın biridir (ki her eşcinsel hadi bana vücudunu göster diyecek rahatlıkta da değildir çoğu insanın sandığı gibi, lezbiyen eğilimleri olması hadi bana vücudunu göster deme lüksünü vermez), ama kesinlikle mesafe koymalısınız. bu ne rahatlık ya... bu kadar rahat vücudunu göster diyebilen kim bilir yüz verseniz neler ister, neler yapar ilerde... ki bu söylediğim ille cinsel anlamda da değil. kadının ar damarı çatlamış bi kere, böylelerinden her şey gelir.

Fiziğini beğeniyordur, bakmak istemiştir diyeceğim de ısrarla niye perdeyi kapattırmıyor onu anlamadım.:44:

:9: ne hissetiğinizi çok iyi anlıyorum.
ortak tatile gideceğimiz bir arkadaş da bana aynısını söylemişti. tesettürlü değilim, kıyafetle anlaşılıyor ne var ne yok... çok tuhafıma gitmişti açıkçası. o günden beri, ona bakış açım değişti.

bir de kv, açık giyince veya denizde iken; baştan aşağıya her fırsatta süzüyor beni. nasıl sinir oluyorum, anlatamam. bazen şakayla karışık söyleniyorum ama anlamamazlığa veriyor... hamam adeti bu zamanda olsaydı, kesin götürür bir de keseyi kendi yapmaya çalışırdı.

bence aşırı merakın sonucu böyle saçmalıklar yapıyorlar. cinsel sapma olduğunu sanmıyorum.
ben yanımda soyunan biri olsa, rahatsız olur, başımı çeviririm. böyle merakları hiç anlamıyorum.

Kendi vücudundan memnun değilse başkalarının kusurunu falan görmek için dikkat ediyor olabilir :S Bir nevi kıskançlık gibi bir şey :S Cinsel bir şey olduğunu sanmam:53:

: )) hamam işlettiği için o kadar çok kadın görmüştür ki artık kadın bedeni alalade bir hal almıştır kafasında. bizim için mahrem olan meme, vajina, bel, kalça vs. hepsi sıradan işler onun için.
ammaaa bu ısrarı çözemedim, belki de hakikaten kadın duygusuyla merak etmiş, kıskanmış, ya da arzulamış olabilir, bilemeyiz ancak şu var bu kadar istekli olması ya sana hayranlık beslediğindendir ya da içten içe kıskanmasındandır.

Uzak dur derim en iyisi ,herşey çıkabilir bunun altından açıkcası neler duyuyor,görüyoruz ,hergün acaip haberler

Bence uzak durmalısınız, benim de bir arkadaşım vücuduma ısrarla dokunmak istediğini söylemişti. Sonradan öğrendim ki bu tür eğilimleri varmış.

hiçbir art nıyetı olmayan meraklı bı hatunda olabılır ama art nıyette olabılır kımseye guven yok bnm ünidekı en yakın kız arkadasım resmen sewısme teklıf ettı gecen sene yasadıgım sehre zıyarete geldıgınde şok oldm

Ben olsam asla görüşmezdim lezbiyen eğilimi oldugu kesin zaten bir kadının vücudunu nye merak edeyim ki ??? :O

hiçbir art nıyetı olmayan meraklı bı hatunda olabılır ama art nıyette olabılır kımseye guven yok bnm ünidekı en yakın kız arkadasım resmen sewısme teklıf ettı gecen sene yasadıgım sehre zıyarete geldıgınde şok oldm

sok oldum ya,,
tam olarak nasil bi cumle kurdu?
sonra noldu nasil saldin basindan?

başlığı görünce tövbe estağfurullah dedim önce:53:

ama bazı kadınlar yani kendi vücuduyla barışık olmuyanlar başka kadınlarında vücudunu merak edbiliyo benim şuram şöyle bakayım onun nasılmış diye didikliyebiliyolar umarım buda öyle bişeydir

Ben olsam bir daha asla ve asla görüşmezdim. Şok oldum neyin ısrarı bu kadar anlayamadım:53:

Back
X