bayan doktor erkek hemşireyle evlenemez mi?

madamebutterfly

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2013
4
0
36
35
İstanbul
merhaba arkadaşlar.size danışmak istediğim bir konu var.kısaca özetleyecek olursak ben bir doktorum ve erkek arkadaşımsa bir hemşire.sorunlarımı tahmin edersiniz.ailem ve çevremden gelen 'o sana uygun değil' baskıları.peki ben onun bana uygun olup olmayacağını anlayamaz mıyım, 33 yaşında bir bayanın aşktan gözü döner mi onların gördükleri ''HAYAT GERÇEKLERİ''ni göremeyecek kadar.2 yıldır birlikteyiz,sevgi daha da önemlisi saygımız çok büyük ama çevrem yüzünden evlenemiyoruz.siz ne düşünüyorsunuz bu denklik meselesi hakkında?

erkek doktor bayan hem$ireyle pekala evleniyor
sizde evlenirisniz, çifte stndarta gerek yok demi :)

yani sevdiginle evlenemiyorsun çunku doktorsun , sanki dr olmak suç gibi :)

evet sanki suçmuş gibi.bazen internette rastlıyorum ya da arkadaş sohbetlerinde; mühendis şununla şununla, öğretmen şununla şununla evlenir.bayan doktorsa erkek doktorla.bu eşleştirmeleri yapan bir merkez falan mı var acaba yani bu etiketler neden anlamış değildim şimdiye kadar, ama bir tanesi şu an benim başımda :18:

Dürüst ,saygılı ve iyi bir insansa niye olmasın ,çevrendeki insanlar için yaşama kendi kararlarını kendin ver ,hatalarında sonuçlarına katlanacak olanda sensin ,kararlarının mutluluğunu yaşayacak olanda son karar senin olmalı güveniyorsan mutluluklar derim ben,sevgiler.

Aşıksın belliki. anlaşabiliyorsanız, sorununuz yoksa olabilir ama aşıksanız ama kavganızda çok oluyorsa. buna aşktan gözü görmemek deriz ki, göz görünce gönülde istemez olur.
erkek doktor bayan hemşireyle evleniyor. sorun olmuyor. bu eleştiriler hep ataerkil aile sisteminden kaynaklı. iyi anlaşıyosan takma .

İyi alaşıyoruz, şimdiye kadar hiçbir sorunumuz olmadı.2 yıldır birlikteyiz şimdiye kadar hiç kavga etmedik, birbirimize tek bir kötü sözümüz yok.sırf ailem istemiyor diye birkaç kez ayrılmayı bile denedik.olmadı beceremedik.şuan evlenme umudumuz olmadan sadece birbirimiz için birlikteyiz çok üzgünüz,böyle işte...

33 yaşında koca kadınsınız bence çevreye takılmamalısınız. Evleneceksiniz sonuçta kötü bir şey değil. Sevgiliniz çalıp çırpsa denk mi olacaktınız yani. Bu lafı size değil o lafları edenler için dedim yanlış anlamayın :)

Eskiden sevgi daha çok vardı maddiyat azdı şimdi tam tersi. Gerçek sevgiyi bulduysanız kaybetmeyin. Hem sonuçta işsiz de değil ki sorun olsun.

İnsanlar o kadar boyun eğmiş ki ataerkil yapıya sizi,bizi de buna zorluyor

cnm yaşın 33 2 yıldır brliktenz brbrinizi seviosunuz sayıyosunuz paranızıda kendiniz kazanıosunuz bn senin yernde olsam kmseye hssttrmeden bi nikah:))davetiyemi yollarm gelen gelsn nasıl olsa barışacaklar bak keyfine

babam beni alıcak olan adamın mesleğinin hemşirelik olduğuğunu öğrenseydi memnuniyet duyardı. halbu ki ben maaşı çok daha yüksek olan bi işte çalışıyorum. takılmamak gerek bu konuya. sevgilinle senin aranda bu konu sorun teşkil etmiyorsa ciddiye alma dışarıdan gelen lafları. olgun da bi bayansın zaten. evliliğinizi etkiliycek bişiy olduğunu düşünmüyorum.

Arkadaşım sen takılmıyorsan çevreye ne???
Şahsen ben fena takılırdım ama ben biraz maddiyatçı bir insanımdır
Demekki sen öyle değilsin o zaman karart gözünü bas nikahı :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…