- 25 Ocak 2017
- 494
- 119
- 23
- 28
- Konu Sahibi mutsuzkiizz20
-
sürekli kadınlarla iç içe diye diyorlarNiye olmazmış ?
Bayan kuaförü uzaylı mı ?
kıskanclıgım yok fazla . haklısınızYani o sana baglı kıskanc biriysen sorun yaparsın bazıları sorun etmez bazıları eder ben olsam ederim kıskanırım hergün farklı bayan erkek bu sonucta ne bileyim erkek milletinden herşey beklenir valla... tabi azda içinde olması lazım yoksa kuaför olmasada yine yapar yapcagını illa kuaförler aldatır diye bişey yok bu karakter meselesi....
Merhaba .....
Ben 22 o 23 yaşında.
Kendisi bayan kuaförü.
Herkes bayan kuaförü ile olmaz diyo. ( kiz cevresinden dolayı)
Sizce olmazmi ???
sürekli kadınlarla iç içe diye diyorlar
ben evlenmeyi düşünmüyorum 28 29 a kadar :::::::::::::)))Mesleki olarak endişeniz anlamsız.
Yaşınızla alakalı endişelenmeniz lazım. Erkek için 23 yaş evlenmek söz konusu olduğunda çok genç bir yaş.
atlayan da var ama ya . bazı kadınlar aç gözlüüdoğal olarak yani.
buradaki kadınların hemen hemen hepsi kuaföre gidiyor. hangisi kuaförünün üstüne atladıysa parmak kaldırsın
doğal olarak yani.
buradaki kadınların hemen hemen hepsi kuaföre gidiyor. hangisi kuaförünün üstüne atladıysa parmak kaldırsın
uzayda kız bulmakCok kıskanç degilseniz, karsınızdaki insan da hayatında biri varken gözünü dısarıya sarkıtmıyorsa hicbir sorun olmaz. Gerci gözü dısarda olan birisiyse, astronot olsa bile uzayda kız bulmaya calısır.
O yüzden mesele sizde bitiyor.
ben evlenmeyi düşünmüyorum 28 29 a kadar :::::::::::::)))
sorun etmiyorum benİcinde olan yapacaksa her turlu yapar. Siz sorun etmiyorsaniz niye olmasinki.
O zaman bu dusunceleri akliniza getirmeyin. Mutlu olmaya bakin. Sizin tercihiniz, sizin hayatiniz ne de olsa.sorun etmiyorum ben
atlayan da var ama ya . bazı kadınlar aç gözlüü
haklısınızBayan kuaforu olmayanda aldatabiliyo ☺ o kisinin içine zihniyetine adamlığına kraterine kalmış, mesleğine değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?