Bayan kuaförü ile olmazmı ???

mutsuzkiizz20

Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2017
494
119
23
28
Merhaba .....
Ben 22 o 23 yaşında.
Kendisi bayan kuaförü.
Herkes bayan kuaförü ile olmaz diyo. ( kiz cevresinden dolayı)
Sizce olmazmi ???

Yani o sana baglı kıskanc biriysen sorun yaparsın bazıları sorun etmez bazıları eder ben olsam ederim kıskanırım hergün farklı bayan erkek bu sonucta ne bileyim erkek milletinden herşey beklenir valla... tabi azda içinde olması lazım yoksa kuaför olmasada yine yapar yapcagını illa kuaförler aldatır diye bişey yok bu karakter meselesi....

Yani o sana baglı kıskanc biriysen sorun yaparsın bazıları sorun etmez bazıları eder ben olsam ederim kıskanırım hergün farklı bayan erkek bu sonucta ne bileyim erkek milletinden herşey beklenir valla... tabi azda içinde olması lazım yoksa kuaför olmasada yine yapar yapcagını illa kuaförler aldatır diye bişey yok bu karakter meselesi....
kıskanclıgım yok fazla . haklısınız

Merhaba .....
Ben 22 o 23 yaşında.
Kendisi bayan kuaförü.
Herkes bayan kuaförü ile olmaz diyo. ( kiz cevresinden dolayı)
Sizce olmazmi ???

Mesleki olarak endişeniz anlamsız.
Yaşınızla alakalı endişelenmeniz lazım. Erkek için 23 yaş evlenmek söz konusu olduğunda çok genç bir yaş.

Cok kıskanç degilseniz, karsınızdaki insan da hayatında biri varken gözünü dısarıya sarkıtmıyorsa hicbir sorun olmaz. Gerci gözü dısarda olan birisiyse, astronot olsa bile uzayda kız bulmaya calısır.
O yüzden mesele sizde bitiyor.

Ne alaka? Adamın niyeti varsa sanayide sadece erkeklerin olduğu bir ortamda bile seni aldatabilir. Bunun mesleğiyle değil kişinin karakteri ve iradesizliğiyle alakası var. "Beni aldatır mı acaba?" diye en ufak tereddüt yaşadığın insanla evlenmemelisin.

Back
X