• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bayan mı, kız mı, kadın mı?

Başbakan: "O kadın, kız mıdır kadın mıdır?"
04.06.2011 Cumartesi10:51
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Konya mitinginde, Hopa'daki olayları protesto etmek için tank üzerine çıkan ve polis müdahalesi sonucu kalçası kırılan Halkevleri Merkez Yürütme Kurulu üyesi Dilşat Aktaş'ı "O kadın, kız mıdır kadın mıdır?" diye nitelemesi sosyal paylaşım sitesi Twitter'da büyük tepkilere neden oldu.
2011 den bahsediyoruz tayyip bu konularda geliştirdi kendisini o koca kadın kız olsa ne olur kadın oolsa ne olurr..

nüfus cüzdanında kadın mı yazıyor kızmı. aslolan oradaki tanım zaten. ne bayan ne kız.erkektede bey yazmaz. hanım da yazmaz.
kısaca erkek ,
kadın

şaşırıyorum sana devlet yöneticilerin arasındada bazen ne dediğini bilmeyenler olmasınmıı insan yahu.. hem bu kadın ,,kız muhabbeti sadece türkiyede yokki madam ve matmazeli bir araştır istersen..topluluğa seslenilirken hey kadınlarmı denilir yaş ne olursa olsun kızlar denilir yada erkekler yahu dukacım şu yorumların bazen güldürüyor beni..

Devlet yöneticisi dediğiniz kişi kahvedeki adam değil, "kadın mıdır kız mıdır bilemem" gibi seksist ve bayağı bir açıklama yapamaz. "Ay insan yahu hata yapıvermiş hihihi" değil yani olay.

kızlar(!):)
ben artık aram eskiden iyi olanlarla siyasette yazışmayacağım. siyaset diğer yerde gayet iyiyken bizi brbirine sokuyor. yorumlarınızı görmeyeceğim.
mune konu dışı oldu ama,birkere görme bunu lütfen

bıtanesi eksık bırazdan gelır , yorumları begenır gider :KK8::KK8:

:) Bahsettiğin üye tahmin ettiğim kişi ise eğer... Nasıl başarıyor bilmiyorum ama koskoca paragrafları "okuyup" salise geçmeden mesajları beğeniveriyor. :KK48: İnsan bi zaman sonra sıkılır yahu... Cidden şu bölümde mesaj yazdığını görmedim. Kendi cümleleriyle fikrini merak etmiyor değilim hani...

:) Bahsettiğin üye tahmin ettiğim kişi ise eğer... Nasıl başarıyor bilmiyorum ama koskoca paragrafları "okuyup" salise geçmeden mesajları beğeniveriyor. :KK48: İnsan bi zaman sonra sıkılır yahu... Cidden şu bölümde mesaj yazdığını görmedim. Kendi cümleleriyle fikrini merak etmiyor değilim hani...
bende anladım.:KK45:

Back
X