bayan müfettiş!

atmibu

Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2013
28
0
6
Ankara
kızlar bugun direksiyon sınavına girdim. bayan müfettiş vardı. zaten görür görmez beni bırakcağını anladım. o kadar negatf bir elektiriği vardı yani. neyse oturdum imzamı attım çalıştırcam falan bu yanımda vitesle el freniyle bi şeyler yapıyo yani benm sınavıma müdahale ediyo. böyle bir yetkisi var mı bilmiyorum. kafamı allak bullak etti. yeşil ışık yanıyo geçmek üzereyim sarıya döndü duramam geçmem gerek yok geçmemeliydi bilmem ne diyo arkadaki müfettişe. insanın moralini bozup kalcam korkusu oluşturuyolar ve evet kaldım.. parasında da değilimde kadın kadına niye bu kadar düşman niye hep köstek oluyo anlamış değilim.. insan gibi otur hatayı not al insanın motivasyonunu bozma dimi... ama yok bizim tek düşmanımız hemcinsimiz bence..

Canım bende gircem heyecanlıyım da çok korkuyorum geri gitme park falan yaptırdılar mı

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

evet canım inş bayana denk gelmezsn. ben çok iyiydim ama kadın benim kafamı çok karıştırdı. inş geçersin

İyide yesilden sariya döndüğünde duramam gecmem gerek ne demek arkadasim... hemde bunu sınavda yapmışsın. . Trafik kural ihlalini sinavda yaparsan kalman da normal bence...insallah ehliyetini aldiginda bu tip hatalar yapmazsin çünkü ölümlü kazalarin çoğu bu isik ihlallerinde gerçekleşiyor. ..

Müfettişin bayan olması ile alakası yok bu durumun, sarı ışıkta duramam diyenlere ehliyet verilmiyor artık. Benim arkadaşım bu sınavlarda görevli bir gün sınava giren hiç kimseye onay veremediklerini anlatıyordu. Kolay değil bu işler artık, iyi hazırlanmaya bakın.

Sarı ışıkta geçilmez zaten, geçtiğiniz halde size ehliyet verseydi abes olurdu. Çok hızlı değilseniz durabilirsiniz ışıkta ki sınavda ne kadar hız yapılabilir?

Sınav kontrol görevlisinin cinsiyeti olmaz. İşini yapmış o, hata yapmışsınız ki kalmışsınız çamur atmayın.

benimde bayandı ve aynı sizinki gibiydi.çok heycanlandım sözleriyle beni daha çok panikletti.direksiyonu zayıf falan filan diyodu.hava yağışlıydı, yol inişli çıkışlı bi de üstüne kaza olmuş trafik vardı.sınav süresi uzadıkça uzadı.son zamanlarda artık kendimi kastığım için çok yoruldum,bi sürü de hata yaptım.ama bırakmakta çok haklılardı.yanındakiler geçmem için ikna etmişler neyseki.çünkü trafikte çok kontrollü davrandım ve güzel park ettim.
bi de etraftakiler var.sınav anında görevliler birbirlerine anlatıyolardı.lambalarda durunca yanımdaki arabada adam beni arabadaki diğer kişilere gösteriyomuş.bakın şimdi acemi bu kalkamıycak falan diye.hepsi pür dikkat izliyomuş bayan sürücü gördüler ya bi de.bende güzel kalkınca bozulup önlerine dönmüşler.herkes anasının karnında öğreniyo sanki.

Son düzenleme:
Valla kusura bakmayın ama sadece ışıklara dikkat etmekten almıyorsunuz o ehliyeti, serinkanlılık, etrafa hakimiyet, vs.. dikkat edilen bir sürü nokta var. Sınav sorumlusu sizi ehliyet almaya uygun bulmadıysa gerçekten uygun olmadığınız içindir. Ben de görev alıyorum bu sınavlarda ve merak etmeyin bıraktığımız veya geçirdiğimiz öğrenci başına para vermiyorlar bize. Kalmanız da geçmeniz de toplum yararına ise kalırsınız veya geçersiniz. Demek ki hata yapmışsınız, bu durumda bence iyi olmuş alamadığınız. Bir sonraki sınava daha iyi hazırlanır, dikkatinizi toplar öyle girersiniz.

Haftaya ben de gireceğim. Bugun calismaya gittik. Ayni yerde baska ilcenin sinavlari da vardi. Dubaya dokunduğu icin kaldigindan aglayani da gördüm, stop ettirdi diye arabadan indirileni de. Bu işler kismet isi hic belli olmuyor. Belki bu hatalari yapanlar da gayet iyi kullaniyordu da sinav günü sansi ters gitti. Sonucta debriyaj bi milimlik mesafeye bakıyor. Bayan komisyonlardan ben de korkuyorum nedense. Çalışırken diger arabalara bakıyordum suratlari beş karış gibiydi. Erkekler daha mi relaks oluyor ne.

ışığa 1 metre kala sarı yanıyor orda durman için ani fren yapman gerek buda müfettişinde sennde cama yapışman ve arkanda araba varsa onunda senn arabana çarpması demek değil mi arkadaşım ben mi yanlış biliyorum acaba

Sınav kontrol görevlisinin cinsiyeti olmaz. İşini yapmış o, hata yapmışsınız ki kalmışsınız çamur atmayın.

hata yapmadım demiyorum zaten kalmamalıydım da demiyorum. sadece davranışlar gerçekten motivasyonu ve konsantrasyonu çok düşürüyo sen zten heyecanlısın bu iyice gerilmene sebep oluyo

tabiki öyle. madem sizde görev alıyorsunuz birşey söylemk istiyorum sürüş sırasında yapılan yorumlar konsantrasyonu çok etkiliyor. sonuçta kimse anasının karnında öğrenmedi. bu şekilde yapılmasa çok daha iyi olmaz mı aday da rahatlar dikkatni toplar. neden yapıcı değilde yıkıcıyız. beni bırak tamam ama en azından sınavımı bitiriym inelim artık deyip gururumu da kırma.

Trafikte en önemli şey ışıklar ve siz bunda hata yapmışsınız. Kalmanız çok normal

kesinlikle öyle canım dua ediyorum bidahakine erkek komisyon olsun diyee

Yıkıcı değiliz. Bunların hepsi ölçülmesi gereken durumlar. Siz trafikte neyle karşılacağınızı bilemezsiniz ki. Sürekli full konsantrasyon halinde olmanız gerekir.

siz kalmışsınız müfettişe kızmayın ..
bi dahaki sınava umarım erkek çıkar şansınıza müfettiş ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…