bayan müfettiş!

Ben sana katılıyorum canım ya banada kursta ışığa yaklaştıgında bı anda değişirse durma geç diye öğrettiler hatta sınavda müfettiş dedı durma geç diye. Farklı oluyo sanırım. Bu ehliyet alma işi çok zorlaştı artık ben girdiğimde hava yağmurluydu nerdeyse sel vardı o halde kullandım yollar yapıldığı için hergün çalıştığımız yol kapatılmış hiç bilmediğim yolda kulladım. geri geri park ettim yokuşta kalktım. herşeyi doğru yaptım ama tek bi yerde kırmızı ışıkta durduğumda ışığın az ilerisinde durdum diye bıraktılar beni hatta yüzümede söylediler tek bu sebepten kaldın diye artık hiç kolay değil ehliyet

seninkide çok kötü olmuş ya. çok garip davranıyolar yaa bi tutarlılık olmalı yani işimiz müfettişin pskolojsine mi kaldı yani?

stop ettirince bırakıyolar mı biri öyle demiş??? benim fena değil ama arada zırt diye duruyo napiim:))

ya park olayı nasıl peki, çok dar bir yere mi park ediyorsun yoksa rahat mı?

:18::18::18::18:

Stop edince tabiki birakkmiyoruz.en önemli kurallar kemer aynalar sinyaller seritini koruma sollama kuralları.hele ben olumlu kpnusurum.hatta havadan sudan şeyler.ama bir kaç kez büyük kazalar atlattim.çok panik yapan öğrenciler hemen farkadiliyor.ben onlara biraz daha zaman tanidigim oldu .

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kadın olduğu için kaldığınızı düşünmeniz komik geldi. Benimkinde de yanımda bir adam vardı baya sohbet etti benle ben o arada kaldırırken stop da ettirdim vitese her elimi attığımda adamın bacağına çarptım hatta araba 3teyken adam bana 1 e alalım dedi zaten 1de değil mi ki dedim gülüştük yine de vermişler sağolsunlar 😁

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…