Yıkıcı değiliz. Bunların hepsi ölçülmesi gereken durumlar. Siz trafikte neyle karşılacağınızı bilemezsiniz ki. Sürekli full konsantrasyon halinde olmanız gerekir.
sınav anında takdir edersiniz kim olsa biraz heyecanlanır . korku yaşar. bildiğin şeyi unutuyosun ya sınav olan hiç bir kişi full konsantrasyon değildir bence
sınav anında takdir edersiniz kim olsa biraz heyecanlanır . korku yaşar. bildiğin şeyi unutuyosun ya sınav olan hiç bir kişi full konsantrasyon değildir bence
stop ettirince bırakıyolar mı biri öyle demiş??? benim fena değil ama arada zırt diye duruyo napiim:))
ya park olayı nasıl peki, çok dar bir yere mi park ediyorsun yoksa rahat mı?
:18::18::18::18:
stop ettirince bırakıyolar mı biri öyle demiş??? benim fena değil ama arada zırt diye duruyo napiim:))
elbette hepimiz heyecanlandık ..
fakat kalman için sebepler varki bıraktı seni ..
bosver bi dahakine pratik yap ...
araba kullanırken dikkat ve sakin ol ..
basarılar cnm ..
İn in in diyolarmış :)
Puanlıyorlar diye biliyorum kindar ben. Hatalarına göre bırakıyorlar.
Park fln baya ilerlemiş sınav sartları. Gercekten bu büyük bir ilerleme
aynen öyle diyolar ve çok aşağılayıcı bişey bence bu
her yerin ki farklıdır canım ne diyim ki ama o kadar dar bi alan değil
İn in in diyolarmış :)
Puanlıyorlar diye biliyorum kindar ben. Hatalarına göre bırakıyorlar.
Park fln baya ilerlemiş sınav sartları. Gercekten bu büyük bir ilerleme
zaten arabayı stop eden insan süremez ki ..
park etmekte biraaz sürünce pratik oluyo ..
alısıyorsun yaa ..
anladımi üzülme bi dahakine daha sakin olmaya çalışırsın, geçersin inşallah..( ben de inşallah)
öyle demesinler nolur ya asabi insanım,dayanamam... sonra ömür boyu şöferlikten men edilebilirim
evet önceden böyle değilmiş geç kaldım geççç
ama şuanki uygulama doğru bence de...
yok ya ben sürüyorum ama stop ediyo bazen
alışırım inşallah
inş geçersin canım olur da bi aksilik olur in derlerse sınavımı tamamlamak istiyorum dee inme(inş geçersin )
debriyaj ı hemen bırakma ..yarım yap gaz ver devam et bırak debriyajı ..
hemen debriyajı bıraktığın stop eder .. pratikle alışırsın 3 yıldır kullanıyorum ben ..
inş geçersin canım olur da bi aksilik olur in derlerse sınavımı tamamlamak istiyorum dee inme(inş geçersin )
hmmm, tamam canım sağolsana da başarılar
​Sınav anında artık yanına hoca değil de komisyon üyesi mi oturuyor.arkadaşlar yanlış anlaşılmasın haksız yere bıraktı demiyorum evet bi bildiği vardır öyle olmasada orda ben oturuyo olurdum. yapılan yorumların konsantrasynu çok etkilediğini söylemek istiyorum.. in denilmesi de insana çok dokunuyo gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?