bayan müfettiş!

Yıkıcı değiliz. Bunların hepsi ölçülmesi gereken durumlar. Siz trafikte neyle karşılacağınızı bilemezsiniz ki. Sürekli full konsantrasyon halinde olmanız gerekir.

sınav anında takdir edersiniz kim olsa biraz heyecanlanır . korku yaşar. bildiğin şeyi unutuyosun ya sınav olan hiç bir kişi full konsantrasyon değildir bence

sınav anında takdir edersiniz kim olsa biraz heyecanlanır . korku yaşar. bildiğin şeyi unutuyosun ya sınav olan hiç bir kişi full konsantrasyon değildir bence

Yapnma arkadaşım ya yazılı sınav mı bu? Araba kullanmaktan bahsediyoruz. Beyin emir veriyor sen de yapıyorsun. Elbette hepimiz hatayaptık direksiyon sonavında ama majör hata yapıp komisyon üyesine cinsiyet camuru atmadık.

Gecemedin işte bu kadar net. Suc kimsede değil yani.

stop ettirince bırakıyolar mı biri öyle demiş??? benim fena değil ama arada zırt diye duruyo napiim:))

ya park olayı nasıl peki, çok dar bir yere mi park ediyorsun yoksa rahat mı?

:18::18::18::18:

elbette hepimiz heyecanlandık ..
fakat kalman için sebepler varki bıraktı seni ..
bosver bi dahakine pratik yap ...
araba kullanırken dikkat ve sakin ol ..
basarılar cnm ..

stop ettirince bırakıyolar mı biri öyle demiş??? benim fena değil ama arada zırt diye duruyo napiim:))

her yerin ki farklıdır canım ne diyim ki ama o kadar dar bi alan değil

İn in in diyolarmış :)

Puanlıyorlar diye biliyorum kindar ben. Hatalarına göre bırakıyorlar.

Park fln baya ilerlemiş sınav sartları. Gercekten bu büyük bir ilerleme

zaten arabayı stop eden insan süremez ki ..
park etmekte biraaz sürünce pratik oluyo ..
alısıyorsun yaa ..

aynen öyle diyolar ve çok aşağılayıcı bişey bence bu

O zaman sikayet edeceksiniz.

Bırak sınavı kimse kimseye böyle davranamaz, ehliyet alıcam diye bana öyle davranan insanı oraya gömerim ben.

arkadaşlar yanlış anlaşılmasın haksız yere bıraktı demiyorum evet bi bildiği vardır öyle olmasada orda ben oturuyo olurdum. yapılan yorumların konsantrasynu çok etkilediğini söylemek istiyorum.. in denilmesi de insana çok dokunuyo gerçekten

her yerin ki farklıdır canım ne diyim ki ama o kadar dar bi alan değil

anladımi üzülme bi dahakine daha sakin olmaya çalışırsın, geçersin inşallah..( ben de inşallah)

İn in in diyolarmış :)

Puanlıyorlar diye biliyorum kindar ben. Hatalarına göre bırakıyorlar.

Park fln baya ilerlemiş sınav sartları. Gercekten bu büyük bir ilerleme

öyle demesinler nolur ya asabi insanım,dayanamam... sonra ömür boyu şöferlikten men edilebilirim

evet önceden böyle değilmiş geç kaldım geççç

ama şuanki uygulama doğru bence de...

zaten arabayı stop eden insan süremez ki ..
park etmekte biraaz sürünce pratik oluyo ..
alısıyorsun yaa ..

yok ya ben sürüyorum ama stop ediyo bazen

alışırım inşallah

debriyaj ı hemen bırakma ..yarım yap gaz ver devam et bırak debriyajı ..
hemen debriyajı bıraktığın stop eder .. pratikle alışırsın 3 yıldır kullanıyorum ben ..

Biz bugun ders yaparken sahit olduk. Arkamizda bi sinav araci stop ettirdi. Sonra sanirim bi sans daha verdiler. Bu arada bizim hoca da "aslinda birakirlardi ama inisiyatif kullandi komisyon herhalde"dedi. Sonra bi daha stop ettirdi. O zaman arabadan indirdiler arkaya gecirdiler hocalari aldi direksiyonu. Durum bu.

Banada stop ettirme direk indirirler seni diye siki siki tembihlemislerdi ama oyle bisey olmadi.bi anda sessizlik olustu arabada sadece. kisiye gore degisiyo yani.bazilari anlayis gosteriyo bazilari hic acimiyo.sansina:)).ozellikle rampa kalkislarinda yapiyolarmis.kalkis ve parka cok onem veriyolar.iki duba arasina geri park yaptiriyolar.iki hamlede girebiliyosunuz.kursa gitmemistim ama ozel ders aldigim hoca cok guzel ogretmisti teknigini cok kolay geldi.geri park normal park etmekten daha klay zaten bana gore.

Son düzenleme:
​Sınav anında artık yanına hoca değil de komisyon üyesi mi oturuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…